Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילה מסין נשלח ב 8/6 , היום הגיעה ההודעה בדואר ,

כמובן שעל ההודעה כתוב שהיא מתאריך 21/7 ....

חודש וחצי ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

עוד לא אבדה תקוותנו!

משלוח שיצא מסין ב-5.5.14 והיה בסטטוס "הפריט נשלח משוויץ בלה בלה בלה" יותר מחודשיים וחצי, הגיע סוף סוף לסניף המרכזי!

כנראה שיום ראשון הוא יגיע לסניף שלי, ובכך אשבור שיא אישי של 3 חודשי המתנה למשלוח!

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

נו,רואה? בסוף הכל מגיע.

העיקר כולם משמיצים את הדואר בארץ..:lol::lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פתחתי קייס על החבילה המסריחה מהודו שהוזמנה ב-17 ליוני.

נראה מה יהיה... :|

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השבוע קבלתי את הפלאפון DG350 שהזמנתי מחודש מרץ!

ואם לא אני הייתי שולח מייל למכס בנוגע לחבילה לא יודע אם הייתי רואה את הפלאפון אי פעם.

שולם בעבור 34% בנוסף עשו לי טובה שלא קבלתי קנס אולי בגלל העיכוב שלהם.

יש למישהו מושג איך הם מגלים כמה באמת שולם עבור הרכישה? כי ראיתי שהם יודעים הכל

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

מגגלים את הדגם בגוגל ורואים.

תיתחדש! :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה , אבל אני מוכר אותו כי הזמנתי jiayu g2f והפעם ביקשתי הצהרה והכל מה שצריך, למדתי על בשרי :)

חדש בקופסה למי שמעוניין 720 שח

פורסם

ההזמנה הקודמת של הפלאפון הייתה מבנגגוד ביקשתי שיכתבו אביזר ללפטופ שעולה 49$ כתבו אבל ציינו מחיר של 14$ ושלחו בקופסא ענקית.

את ההחזר כבר קיבלתי מזמן, מגיע להם. את הפלאפון החדש הזמנתי מפנדה וויל ועוד שילמתי בנוסף 3.9$ למשלוח טיפה יותר מהיר, בסוף ההזמנה יצאה רק לאחר שבוע.

פורסם

קיבלתי אתמול רב-מודד שהזמנתי באיביי. על הפתק של הדואר היה רשום 17/7. כלומר, החבילה שכבה בסניף הדואר שלי שבועיים!

טוב, מזל שהגיע כשהגיע. אני כבר תכננתי לפתוח היום דיספיוט לפני שעוברים 45 ימים מההזמנה. יחי דואר ישראל - או שלא.

פורסם

ביקשתי שישלחו לי שוב במקום זיכוי, אני רוצה לראות אם אפשר בכלל לסמוך על הדואר שיביא חבילות מהודו...

פשלונרים סדרתיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מחכה לטלפון שלי, נשלח מסינגפור ב-25/7.

שעון שנשלח ב-19 מארה"ב הגיע ביום חמישי, לצערי בהודעת הדואר כתוב שאני אוכל 267 ש"ח מכס

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פעמיים הזמנתי סט של 16 סכיני גילוח של ג'ילט באיביי ממוכר בקוריאה. דואר רשום רגיל, פעמיים הגיע תוך פחות משבוע.

הייתי בהלם.

• תוכן חדש...