Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכביש ורוכבי אופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם שמהירות הנסיעה המותרת היא 50 אין מקום לרוכב אופניים, המהירות שלו לא תואמת למהירות שאר כלי הרכב, אין לו אפשרות לברוח/לנסות לברוח ממצבים מסוכנים, ללא קשר למיומנות.

אם השוליים אכן היו בטוחים לא היו עוטפים אותם במעקה בטיחות, לטעמי השוליים משולים לשטח השמדה וכל מי שמתעקב עליהם לוקח סיכון, שהרי ברור שרכבים יורדים/סוטים לשול הדרך, אחרת לא היה צורך במעקה בטיחות.

החוק מטופש, הרוכבים טיפשים, שעות הנסיעה שלהם מועדות לפרעונות, בסוף המשפחות שלהם בוכות.

אני לא אומר שזה בסדר שנהג סוטה לשוליים, אני פשוט אומר שהסטיה לשול קיימת, וכל מי שבכוונה תחילה שם עצמו על השול - דביל.

SCANSPEAK

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם החוק מכיר בזה שהשוליים זה מקום מסוכן ולכן לפי התקנות אסור לנסוע בשוליים, לעולם, אף אחד, גם לא דו"ג בפקקים.

בין הברירות הגרועות שיש לרוכבי אופניים זה:

* לנסוע בשוליים, להיות בלתי נראים ולקוות לטוב.

* לנסוע במרכז הנתיב כל עוד אין רכבים מאחוריך, ולזוז לימין הנתיב כשיש רכב מאחוריך ולאפשר לו לעקוף, ואז רוכב האופניים גם נראה בקלות וכולם יודעים על קיומו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או לקחת את האופציה העדיפה- לא לעלות לכביש.

שירכבו בשטח, גם יותר קשה, גם אין פיח, גם לא מסוכן, ככל שחושבים על זה לעומק יש רק הגיון אחד - אופניים על הכביש=רוכב דביל.

בסיכמו של דבר, בדרכים שאינם מהירות רוכב אופניים יכול להשתמש בכביש, חוק דבילי, רוכבים דבילים.

SCANSPEAK

פורסם

אם זה עבד ב-2005 בגרמניה, זה יכול לעבוד ב-2013 ו-2014 בישראל.

כן גם שם יש רוכבי אופניים, גם שם הם נוסעים על הכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא משנה איפה זה, טון במאה קמ"ש (או בארבעים לצורך העניין), לא ישאירו סיכוי לרוכב אופניים.

שומר נפשו יתרחק מסיטואציה כזו, טיפש יכנס אליה בכוונה.

)ועוד יעיז לצעוק שהנהגים דפוקים).

SCANSPEAK

פורסם
לא משנה איפה זה, טון במאה קמ"ש (או בארבעים לצורך העניין), לא ישאירו סיכוי לרוכב אופניים.

שומר נפשו יתרחק מסיטואציה כזו, טיפש יכנס אליה בכוונה.

)ועוד יעיז לצעוק שהנהגים דפוקים).

טון במאה קמ"ש לא ישאיר הרבה סיכוי גם לרוכבי הקטנועים והאופנועים.

שנוריד גם אותם מהכביש?

פורסם

אם הבעיה היא בנהגי המכוניות, שפוגעים באופניים, אז למה להעניש את המדוושים?

צריך להוריד את הנהגים המסוכנים ולהשאיר את הכביש פנוי לאופניים.

כמובן שיש אפשרות שניה, ריאלית טיפה יותר, וזה להתאמץ לחיות ביחד בשלום על אותם 2.5 מ' אספלט.

פורסם
כמובן שיש אפשרות שניה, ריאלית טיפה יותר, וזה להתאמץ לחיות ביחד בשלום על אותם 2.5 מ' אספלט.

ובשביל זה יש חוקים, כללים והגיון בריא.

ואני עדיין מחכה לפותח השרשור, שיבוא ויסביר למה לרכב באמצע הכביש זו התנהגות מתחשבת ו/או חוקית ומ-minkin (ע"ע שקרן) להראות היכן כתבתי משהו בגנות רוכבי אופניים בכביש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
או לקחת את האופציה העדיפה- לא לעלות לכביש.

שירכבו בשטח, גם יותר קשה, גם אין פיח, גם לא מסוכן, ככל שחושבים על זה לעומק יש רק הגיון אחד - אופניים על הכביש=רוכב דביל.

בסיכמו של דבר, בדרכים שאינם מהירות רוכב אופניים יכול להשתמש בכביש, חוק דבילי, רוכבים דבילים.

לרוכבי אופניים יש זכות להשתמש בכביש כמו כל אחד, בטח ובטח אם הוא נמצא בנס הרים בשביל הסבבה שלו נטו.

אם בפאריס העמוסה כולם יכולים לחיות אחד עם השני על אותו כביש, אז גם בישראל אפשר.

פורסם
falou

אני מבין שאתה מחובר לישראלי המכוער, וההתנהגות שלך מעודדת עוד כמה ילדים בפורום להתנהג כמוך אבל כדאי לך ללמוד מהנהג המונית שהיה לי ביוון, שנסע מאחורי 2 רוכבי אופניים ועוד 15 מכוניות מאחורה ואף אחד לא צפר, אחרי 15 דקות הם קיבלו שוליים ואז עקפנו אותם, גם לא מפתיע אותי שהם נראים כמו בני אדם.

ראית אותי כותב מה, שגורם לך לחשוב שאני לא מחכה בסובלנות לרוכבי אופניים?

תביא מובאה אחת או שתתנצל.

שקרן, אני עדיין מחכה לך.

• תוכן חדש...