Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נפגשנו כ- 25 מכוניות ספורט (טוב, רובם המוחלט) לטיול נהיגה מאתגר בכבישי הצפון הרחוק מטעם מועדון VAG's (אוטו ספורט).

חייב לציין את האנשים הממושמעים עם אפס השתוללויות, המכוניות היפות, הארגון המופתי, ואת ניידות המשטרה שהתעלמו באלגנטיות למרות שראו שיירת ענק בשוליים - אולי קיבלו קצת שכל שסה"כ מדובר בשומרי חוק שרוצים לנהוג ולא להשתולל.

אתחיל בשני סרטונים מתוך מצלמת הרכב ואמשיך עם התמונות (אפשר לבחור למטה ב- HD):

http://www.youtube.com/watch?v=iBQHwrJg_cc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=7j4BhJ9O2lM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תמונות:

imdmhtm5myhr.jpg

lkthgdfmlomm.jpg

tnnjmwuijlrw.jpg

q3mwxtzqjm0i.jpg

jxtme2nnoz1t.jpg

outljymdygnd.jpg

lztojkvdenk0.jpg

m1mv2owntqkr.jpg

kwkzmytzxznj.jpg

weoz0kc0m0nd.jpg

tmokoe1vbmth.jpg

mymzq11myezj.jpg

hzdkzdhloltn.jpg

2znggminunw5.jpg

nqzywmmqmfny.jpg

nl00ytfymwyz.jpg

yoqncwt2dmqd.jpg

myzziyzgtu40.jpg

zuc3yjzjhzg4.jpg

kelt3nymzjvv.jpg

1ykr4zmmjwqm.jpg

zxbdy4zmuk2m.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שנהניתם.

מכוניות יפות, אחלה חבר'ה ואחלה נהיגה.

רק דבר אחד להבא - תשתדלו שלא לעצור בצורה כזאת על השוליים. אתם מסכנים את עצמכם ואת שאר הנהגים. יש שם רכבים שגלגליהם חוצים את קו השוליים ואתם בטח יודעים כמה זה מסוכן.

אני רוצה להאמין שזה לא מחוסר אכפתיות לסביבה (כי בכל זאת, מדובר במועדון רכב מכובד), אלא כי למישהו קרתה תקלה. אבל בכל זאת - עדיף שיום טיול יסתיים ברכב תקול ולא חס וחלילה ברכב מושבת או בפצועים.

תמשיכו לתת בגז :-D

פורסם

לא היו תקלות ברכבים, זה כדי לקרר בלמים או לחכות לכולם.

כן, זה מסוכן אבל הפעלנו שיקול דעת בעניין, לא היה איפה לעמוד בכל מקרה.

אני חייב לציין בלי קשר שלא היו מכוניות על הכביש בכלל - כנראה כולם ישנו שינה עמוקה בשעות המדוברות :) תענוג!

פורסם

ואני מזהה של מי הפיג'ו עם הגלגלים האחוריים הכתומים חחח ,

עוד מישהו מזהה ? )))

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

יופי של תמונות. רואה שם גם מכוניות מוכרות... :wink:

אנחנו הגענו מעט אחרי שאתם כבר יצאתם חזרה, פגשנו חבורת אופנוענים (כבדים) משעשעת - שלא הפסיקה להביט באבארת'ים 8)

בשלב מאוחר יותר הגיעו גם מועדון סקאלה / 242, אלא שהם היו גם חבורה גדולה ומכובדת למדי, רק חבל שעשו יותר מידי "רעש"...

רק הערה קטנה, לא יודע מי הבחור עם ה-GTI 5D (הלבנה), אבל רצוי לשלוח אותו לאיזה קורס או שניים (במהרה). הבחור תקע אותנו אחריו לזמן מה, כאשר הוא התעסק רק בלטגן את הבלמים שלו למוות - ולא בלנהוג... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפרס הראשון בקטגוריית "המכונית הלא קשורה" הולך לספארק הירוקה-נזלת.

הפרס השני הולך לפיג'ו 306, והפרס השלישי לב.מ.וו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק הערה קטנה, לא יודע מי הבחור עם ה-GTI 5D (הלבנה), אבל רצוי לשלוח אותו לאיזה קורס או שניים (במהרה). הבחור תקע אותנו אחריו לזמן מה, כאשר הוא התעסק רק בלטגן את הבלמים שלו למוות - ולא בלנהוג... :roll:

זה הכל בזכות המדבקה של אקסטרה 5HP :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יופי של טיול!

בזמנו גם הצטרפתי אליהם לאותם הכבישים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...