Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי הרבה שדרוגים ברכב שלי (מיצובישי לנסר 2006 ספורט) לאחרונה:

המרה לדאבל דין

מערכת טבלט אנדרואיד

סאב+מגבר

מצלמת דרך

המערכת היא טבלט אנדרואיד, שמחובר עם קיט מגבר 4 ערוצים וממיר מתח לחשמל,

הוספתי לחצני מגע על המסגרת כדי לשלוט על הווליום וכיבוי והדלקה של המסך (השיטה הזו נקראת capsense)

והמגעים נמצאים מתחת למסגרת כך שהעיצוב נראה נקי וללא לחצנים.

רציתי לשתף אתכם בתמונות ובסרטון של התוצאה הסופית, בגלל שיצא מדהים...

בהתחלה הכול נראה ככה משעמם:

IMAG0699.jpg

אחר כך עשיתי קצת שינויים, והפכתי את הכל לדאבל דין:

אפשר לראות את כל התהליך כאן: http://car-android.com/building-process-1-1din-to-2din-conversion/

IMAG0733.jpg

ואז קצת אלקטרוניקה:

IMAG1038.jpg

אריזה יפה מפרספקס:

IMAG1131.jpg

הדבקת פרספרס לטבלט (דבק מהיר חזק מאוד):

IMAG1110.jpg

מיקום הקופסא של המגבר והאלקטרוניקה:

IMAG1106.jpg

חיבור הטבלט למקום:

IMAG1113.jpg

והתוצאה הסופית:

IMAG1154.jpg

ועכשיו סרטון:

צפו עד הסוף ותראו את לחצני המגע בפעולה..

http://www.youtube.com/watch?v=MRbYANrcBlk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עדיין יש כמה דברים לסדר,

בעיות ידועות:

בעיה 1(נפתרה): היה בעיה עם הסוללה שהייתה מתרוקנת יותר מהר מהטעינה וגם החום לא עזר

פתרון- ניתקתי את הסוללה וחיברתי את הלוח אם של הטבלט ישר ל3.7v עם ממיר מתח מ12 ל3.7 3A.

בעיה 2: אם המנוע מכובר והטבלט עובד, כשמניעים החשמל מנותק לשניה -דבר שגורם לטבלט לעשות ריסט מעצבן.

פתרון - אני צריך לשים איזשהו מעגל טיימר שיחזיק את הטבלט עוד 10 שניות מהחשמל הקבוע של המצבר.

בעיה 3: זמן עלייה 30 שניות.. קצת מעצבן, אבל אין לי פתרון לזה.

תגובות, חוות דעת, המלצות, הצעות?

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

פורסם

איפה הדאבל דין?

התקנה יפה, הדבר היחיד שאני הייתי עושה אחרת הוא אפשרות לשליפה של הטאבלט.

איזה מגבר הותקן?

מתחדשת*

פורסם

תנסה להתקין TASKER על הטאבלט שלך ותעביר אותו למצב של תרדמת כשאין טעינה - היה כאן אחד שעשה את זה אבל אתה תזדקק לשני מתחים (שני ספקים)

הראשון יתן לך מתח של טעינה חיצונית (מדמה מטען) והשני יתן לך מתח ישיר לחיבורי הסוללה - אתה תצטרך רק להבין איך למתג בינם בזמן הדלקה וכיבוי של הרכב אבל נשמע לי אפשרי.

לגבי הקאפ-סנס - אשמח אם תוכל להרחיב, מאוד יפה!

לפי מה שאני מבין - התחברת עם חוטים מאריכים ללחצנים על הלוח המקורי של הטאבלט וחיברת אותם ללחצני המגע במקום הכפתורים המקוריים - רק איך הלחצנים האלה נראים, עובדים ואיך הם מחוברים למסגרת?

שאפו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

*** נמחק חלק עם שגיאות מכוונות בסימני פיסוק ***

חפש בגוגל capsense או ביוטיוב, תמצא מלא תוצאות.

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

פורסם

אכן - כבר מצאתי כמה שניות אחרי שכתבתי לך את ההודעה :-D

מאוד דומה לג'וייקון ולמייקי מייקי רק קפסטיבי.

נחמד ביותר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...