Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כל שימוש שלי במגבת Uber אני שוטף אותה בגיגית תערובת של מים חמים וחצי ליטר חומץ לבן סינטטי.

אני משרה אותה 5 דקות בגיגית ואחרי זה מתחיל לנקות בידיים כמו שעשתה סבתא של סבתא שלי.

עכשיו הבעיה: המגבת סופחת כמות מטורפת של מים, מה שגורם לה להיות כבדה והעבודה נהיית קשה מאוד וכל המים משפריצים בכל מקום.

בקיצור, זה לא יכול להימשך ככה.

למי שיש מגבת אני מבקש את עזרתכם, איך אתם מנקים אותה?

ועוד שאלה, פעם אחרונה לפני שעשיתי ווקס לרכב עשיתי לפני זה פלסטלינה.

היא לא התלכלכה נורא, שמרתי אותה בצד זה בערך רבע בלוק.

רציתי לשאול אם יהיה אפשר להשתמש בה גם בפעם הבאה..?

פורסם

פלסטלינה אפשר ללוש עד לקבלת משטח נקי ואז לעבוד איתה שוב. כמובן שבשלב מסויים היא לכדה הרבה לכלוך ואז גם אם פני השטח נראים נקיים יתכן ויש כבר לכלוך שעלול לשרוט. להפעיל הגיון.

מגבות וספוגים אני שוטף במכונת כביסה עם סחיטה בסוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
פלסטלינה אפשר ללוש עד לקבלת משטח נקי ואז לעבוד איתה שוב. כמובן שבשלב מסויים היא לכדה הרבה לכלוך ואז גם אם פני השטח נראים נקיים יתכן ויש כבר לכלוך שעלול לשרוט. להפעיל הגיון.

מגבות וספוגים אני שוטף במכונת כביסה עם סחיטה בסוף.

משתמשים אמרו שאת המגבת הזאת אסור לשטוף עם דטרגנטים או מרככים, רק עם סבון NON BIO שאין לי מושג מאיפה להשיג כזה.

פורסם

את המגבת שלי אני מכבס בתוכנית קצרה של 29 דקות, נוזל כביסה פרסיל ג׳ל, ללא מרכך. בסיום הסחיטה היא עדיין ספוגה במים, סוחט אותה בידיים עד שלא מטפטף יותר מדי. תולה למשך יומיים שלושה על החבל. בחורף היא כנראה לא ממש תתיבש- מעניין איך משמישים אותה האנגלים אחרי השימוש.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

את כל המגבות תשטוף באותה צורה. שים את המגבת בכיור עם מים פושרים, תוסיף קצת ג'ל כביסה ותשפשף את המגבת ביד. תן למגבת אח"כ "לנוח" קצת במים, אח"כ תשטוף אותה במים נקיים מהברז עד שיצא כל החומר כביסה, ייבוש בצל.

• תוכן חדש...