Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין כמה קטנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום עברתי טסט (עד 500), ואני כבר מחפש קטנוע 50 סמ"ק, ככל הנראה משומש. גובהי 1.85 ומשקלי באזור ה100 ק"ג. התקציב עומד על 7000 ש"חים. מדובר בנסיעה של 20 ק"מ ביום בממוצע.

לאחר שיטוט נרחב במרחבי הרשת ובירורים שונים, הבחירה הצטמצמה לכלים הבאים: פג'ו ספידפייט, פיאג'ו NRG, סאן יאנג סופר פיור.

הכי חשוב לי שהקטנוע יהיה נוח, כלומר שאני אנהג עם הידיים ולא עם הברכיים, ואחרי זה שיהיה אמין וזריז.

על איזה כלי הייתם ממליצים? (לא בהכרח מהשלושה שכתבתי).

TNX

פורסם
אז ככה, היום עברתי טסט (עד 500), ואני כבר מחפש קטנוע 50 סמ"ק, ככל הנראה משומש. גובהי 1.85 ומשקלי באזור ה100 ק"ג. התקציב עומד על 7000 ש"חים. מדובר בנסיעה של 20 ק"מ ביום בממוצע.

לאחר שיטוט נרחב במרחבי הרשת ובירורים שונים, הבחירה הצטמצמה לכלים הבאים: פג'ו ספידפייט, פיאג'ו NRG, סאן יאנג סופר פיור.

הכי חשוב לי שהקטנוע יהיה נוח, כלומר שאני אנהג עם הידיים ולא עם הברכיים, ואחרי זה שיהיה אמין וזריז.

על איזה כלי הייתם ממליצים? (לא בהכרח מהשלושה שכתבתי).

TNX

הייתי מוריד את הסופר פיור.

הקטנוע איך נאמר... פצפון! הוא לא יהיה לך נח ובטח שלא בנסיעות ארוכות יחסית.

2 כלים שכן כדאי להוסיף לרשימה הם "פיאג'ו טייפון" ו "פז'ו טרקר", שניהם עמידים מאוד, משכחים היטב מהמורות ונחשבים ל"סוסי עבודה" בעיני השליחים.

פורסם
אתה יכול למצוא טראקר 2002 (במצב טוב) בסכום המדובר.

אני לא הייתי הולך על nrg.

ובטח שלא על פיור, 1.85 אתה תנהג עם הברכיים כמו שאמרת.

ולמה לא היית הולך על NRG?
פורסם

ככל הנראה אני אלך על פג'ו.

ראיתי שיש בנוסף לטרקר גם טרקר-רוד וטרקר אוף רוד (וחוץ מהם גם את הסטריטבורד והויוה סיטי).

על איזה מהם הייתם ממליצים?

פורסם
מבחינה כספית, הוצאות לעתיד לטיפולים וכו', קירור מים לעומת קירור אויר.
ראית מה הוא מחפש?

." גובהי 1.85 ומשקלי באזור ה100 ק"ג. התקציב עומד על 7000 ש"חים. מדובר בנסיעה של 20 ק"מ ביום בממוצע.

הכי חשוב לי שהקטנוע יהיה נוח, כלומר שאני אנהג עם הידיים ולא עם הברכיים, ואחרי זה שיהיה אמין וזריז."

בחור גדול (1.85 מטר ומשקל באזור ה-100 ק"ג) שמחפש כלי אמין וזריז ל-20 ק"מ יומיים.הסופר פיור נמחק מיד בגלל גודלו (קוטנו).אתה מחקת גם את הפיאג'יו אבל שים לב שהבחור שואל גם לגבי הספידפייט (שגם הוא מקורר מים).בחור בגודל כזה,מה לעשות,זקוק לכלי חזק,וכאן העדיפות לקירור המים.אני הייתי שוקל את הפיאג'יו,אבל זה אני.

פורסם

אני אישיתי הייתי ממליץ לך על הטרקר אוף רואד... כלי יחסית חזק ל50 סמ"'ק לא עולה יותר מידי להחזיק אותו (אני לא יודע מה קורה עכשיו אבל הייה בבעלותי טרקר שהחזיק מצויין וזול...) והכלי הזה מספיק מרווח גם לאנשים גדולים

פורסם
מבחינה כספית, הוצאות לעתיד לטיפולים וכו', קירור מים לעומת קירור אויר.

הוצאה כספית?

350 ש"ח לטיפול במקום 300 ש"ח?

יש לך ניסיון עם טיפולים בכלים האלה?

היו לך מספר קטנועים בעבר שאתה יכול להשוות?

לי אישית היו מספר קטנוע ואני יכול לומר לך שאתה מדבר שטויות.

הייתי מוסיף אגב את הג'ילרה ראנר מבחינת מקום ומרווח.

הNRG היה יורד מהפרק בגלל מקום דפוק לרגליים שלא ממש יתן למישהו עם נעליים מעל 43 לרכב בנוחיות.

מיקום הרגליים שם הוא מאוד מוגבל.

הראנר עדיף בהרבה.

בטרקר אני מאמין שהוא יפגוש את הכידון יותר מפעם אחת.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...