Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20+-

attias1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה לקחת את הזמן ולעשות שיעורי בית באופן יסודי, יש לך מספר שרשורים מרוכזים בראש עמוד הייעוץ ברכישה וגם מנוע חיפוש מאד אפקטיבי באתר. הקארזפורום קיים כבר מעל עשור, שאלות דומות נשאלו ונענו בעבר, לכן לא אמורה להיות בעיה של נגישות או זמינות מידע.

אם אתה בלחץ של זמן, לא רוצה להיכנס לעובי הקורה ומחפש פתרון מהיר - גם זה לגיטימי. לשם כך אני ממליץ לך להסתכל בלוח המכירה של האתר ולהתמקד בחברי פורום ותיקים ואמינים (את הסעיף הזה ניתן לבדוק ע"י מבט בהודעות/שרשורים קודמים שלהם) שמוכרים מכוניות בתקציב המתאים לך.

גילוי נאות: אני אחד מאותם חברי פורום ותיקים שמפרסמים כרגע רכב למכירה. אני מאמין שהוא לא מושלם בשבילך אבל יתאים היטב למשימה שהגדרת, לא יצריך "כסף בצד" ליישור קו ויתמודד יפה עם העליות של חיפה. אם תרצה לבדוק את האופציה, אתה מוזמן להעיף מבט במודעה ולפנות אליי למידע נוסף.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה בלחץ של זמן, לא רוצה להיכנס לעובי הקורה ומחפש פתרון מהיר - גם זה לגיטימי. לשם כך אני ממליץ לך להסתכל בלוח המכירה של האתר ולהתמקד בחברי פורום ותיקים ואמינים (את הסעיף הזה ניתן לבדוק ע"י מבט בהודעות/שרשורים קודמים שלהם) שמוכרים מכוניות בתקציב המתאים לך.

למה אתה מתכוון בדיוק?

פורסם

הנה לוח המכירה באתר:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=37

אתה נכנס למודעה, רואה מחיר מתאים - מחליט לבדוק מי זה בעצם המוכר.

בצד ימין יש את שם המשתמש והוותק שלו באתר, קליק עליו יתן לך אופציה להציג הודעות קודמות שלו.

ע"פ ההודעות הקודמות בנושאים שונים אתה יכול להתרשם באיזה סוג של בן אדם מדובר. כמובן שזה לא מבטיח כלום - גם האדם הכי רהוט יכול להזניח את מכוניתו או לנהוג כמו בהמה - אבל זה נותן לך איזשהי הערכה ראשונית מול מי אתה עומד והאם תרצה לעשות איתו עסקים.

אם עדיין לא ברור, אבקש שתחדד את השאלה.

• תוכן חדש...