Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצגו כאן כמה סוגי מקציפים:

מקציף חשמלי אוטומטי: דוגמת הקופון שהבאת. מכשיר חשמלי שכולל מיכל לחלב, ביקרים יותר ניתן להפריד אותו, שבו פשוט ממלאים חלב, סוגרים את המכסה ומפעילים.

פתרון קל ונוח למי שלא רוצה להתעסק יותר מדי עם העניין אבל בתוספת בעיות אמינות בדגמים זולים וניקוי בעייתי בדגמים רבים.

במקרה כזה מומלץ לקנות אחד יותר יקר, אבל אמין עם ניקוי קל, היו פה כמה המלצות בשרשור לכאלה.

מקציף חשמלי ידני על סוללה:

דוגמת הסטיק עם המקציף שתמונה שלו נמצאת בשרשור זה. היתרון שלו שהוא מאוד פשוט, יחסית זול וניתן להקציף כל כמות. גם הניקיון לא מסובך. החסרונות שלו הוא שצריך למצוא דרך לחמם את החלב, בדר"כ קצף לא אחיד, קצת עבודה וסיכוי לא רע ללכלך את המטבח.

אתה יכול לנסות אותו ולראות אם מתאים לך, העלות לא גבוהה.

מקציף ידני:

ממלאים במיכל המקציף חלב, בחלק מהמכשירים מחממים בגז/פלטה ובחלק במיקרוגל. שהחלב חם סוגרים ומקציפים לפי רצון.

מאוד אמין, הקצף יוצא אחיד וטוב (אבל לא כמו בקיטור) וניתן ללמוד את רמת ההקצפה. קצת מלכלך מסביב, ניקוי של הרשת לפעמים דורש מאמץ וצריך להקפיד שהחלב לא נשרף (אם זה לא במיקרוגל).

גילוי נאות - אני משתמש בכזה.

מקציף קיטור:

זרוע קיטור שיוצאת ממכונת קפה, מניח שלא רלוונטי.

בהנחה והבנתי נכון את דרישותייך (מקציף טוב, חימום מהיר ובלי בלאגן וניקויים) נראה לי שהכי תסתדר עם מקציף ידני שאפשר להכניס למיקרו.

מוזמנים לתקן/להעיר/לגבב

פורסם

אני אתן לך תקציר על משקל הפרסומת של הונדה: יש נספרסו ויש Not Nespreso (ולא, אין לי מניות או שום קשר עסקי איתם). המכשיר שלינקקתי אליו אומנם יקר איימים (יחסית למקציף), אבל הוא אמין ונותן יופי של עבודה.

פורסם

מקציף של נספרסו גם יחזיק לך יותר זמן מכל הקקות שקיימות בשוק,

וההקצפה חמה יוצאת כמו שצריך, אני שותה כל יום קפה ונהנה מקצץ סמיך וחם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...