Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

עוד מעט מגיעה התקופה שרק בה אנחנו מבינים כמה אפשר להנות מכוס שתייה חמה מול הטלוויזיה/מחשב:D

קיבלתי מייל מגרופון עם הצעה של מקציף חלב של אספרסו קלאב ב 180 ש"ח.

המקציף נראה כמו קומקום, ולפי מה שהם טוענים גם "מקציף מקציף ברמה של בית קפה" - מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת?

לינק למוצר המדובר: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/esspresoclub-006C000000lxvE1IAI/29509769?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_313&a=2022

עריכה:

מקריאת חוות דעת בזאפ- לא מציאה גדולה. יש המלצות למקציפים טובים במחיר סביר?

פורסם

יש מקציפים של ביאלטי באזור המאה שקל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הם לא מחממים והם ידניים, אז אם כבר מקציף של ארקוסטיל ידני מזכוכית שמחממים במיקרו ב 50שח

אבל למקציף חשמלי זה נראה מוצר טוב ומחיר מצויין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי מקציף דומה מאספרסו קלאב וקניתי גם לחבר מתנה.

היתרונות - הפעלה מהירה וקלה, קצף נהדר וחם ולא בעיה לנקות את המיכל.

החסרונות - שירות לקוחות זוועה, את המקציף לא תמיד קל לנקות, והכי גרוע - בשני המקציפים אחרי כמה חודשים התחילו בעיות והם הפסיקו לעבוד, כמובן שעם אספרסו קלאב אין לך בכלל עם מי לדבר ותשכח מזה כי קנית דרך קופון אז הם מסירים אחריות.

שורה תחתונה - לא לקנות, חבל על הכסף.

אני היום עם מקציף ידני טוטוקרמה של ביאלטי ונהנה ממנו מאוד.

פורסם

יש לי את המקציף של אספרסו קלאב.

הם אומרים שאסור לשטוף אותו במים, רק לנקות עם סמרטוט לח :shock:

כנראה מתוך ידיעה שאף אחד לא מספיק מזוהם כדי לא לשטוף את המקציף, ואז בשעת תקלה להגיד שיש קורוזיה שנגרמה משימוש לא נכון.

המקציף עצמו בסדר כשהוא מקציף.

הוא החזיק אצלי פחות משנה, המנוע שלו הפסיק לעבוד. אז הוא מחמם את החלב אבל לא מקציף אותו.

מבחינת שירות, אספרסו קלאב זה הגרסה הקולינרית של רשתות הסלולר בארץ.

פתחתי על כך שרשור פעם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם אני חושב על הטווח הארוך ומצב הניקיון,

כל יום לישטוף קומקום גדול עם שאריות חלב וקצף?? למי יש זמן וכוח לזה? מה עם הריח לאחר עשרות פעמים של שימוש?

אני חשבתי להזמין כזה -אני זוכר שלפני הרבה שנים זה ממש היה להיט לא?

20120309172103903.JPG

לינק:

אני חושב ששילוב עם 2 סוללות NI-ZN זה יהיה מעניין :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם אני כבר פה, אזרוק לך עוד עצה שתשמור לך על הכסף שאולי תבזבז לשווא.

לשופרסל גם יש מקציף שהם מוכרים לצד מכונות הקפה שלהם, של חברת CREMESSO אם אני לא טועה.

המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית (הגיעו למצב שמוכרים את המכונת קפה ב-200 שקל)

אבל המקציף ברמה ירודה, החלב יוצא ממש קר.

אל תתפתה לקנות כזה כשאתה עובר בסופר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ידידי, כשאמרנו מקציף ידני התכוונו לדברים בסגנון הזה:

http://www.sapore.co.il/Images/Accessories/Bialetti/Totokarma/Totokarma-500.png

לא לצעצועים שאתה מדבר עליהם:lol: (אגב, הם מקציפים באותה רמה?)

זה לא מקציף ידני שצריך לפמפם כמה עשרות פעמים?

SKU087682.JPG

והצעצועים מהסיגנון הנ"ל עם הסוללות מקציפים בקלות, אם רוצים קצף חם אז הטריק הוא להקציף קר ואז לחמם במיקרו.

ft8nMP3avng דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ישנם צעצועים כאלה מחברות יקרות שעולות סביב ה20$ גם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ממה שהסבירו לי, אפשר לחמם את החלב במקציף של ביאלטי. בכל אופן, יש לך מקציפים של נספרסו שיעשו עבודה טובה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם לי יש את המקציף של ביאלטי. לדעתי התוצאות שהוא מוציא מוצלחות בהרבה מהאירוצ'ינו של נספרסו.

לגבי הפמפום- מפמפמים רק 5-7 פעמים, תלוי בתוצאה הרצויה. עוד יתרון לביאלטי זה קצף סמיך ואמיתי.

לגבי חימום החלב- אני מחמם אותו על הגז ואז שם את המכסה שעם המסננת ומקציף את החלב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לי יש מקציף של טוויסטר פרו. יתרונות: כד מנירוסטה שנפרד מהמכשיר כך שאפשר לשטוף ללא חשש. חימום ע"י אינדוקציה, קצף סמיך. חסרונות: יקר ומגושם.

סך הכל מרוצה.

• תוכן חדש...