Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

אישרתי כבר את ההלוואה בבנק, אני דיי סגור על הקליאו 0.9T, שעם כל התוספות יוצא לי בערך 95K.

אבל עדיין, איפשהו אני חושב שאם כבר אני משקיע 90 אלף שקל, לא ניתן למצוא אוטו יותר : "אוטו" במחיר הזה?

סקודה סופרב \ אקורד או כל מנהלים אחרת מעט ישנה יותר

השאלה שלי האם אני צריך רכב כזה?

אני רווק, 90% מהזמן נוסע לבד ברכב ואני נוהג 25K+ קילומטר לשנה (זאת אומרת הרכב חייב להיות חסכוני)

אז תעזרו לי כאן, קליאו חסכונית וחדשה מהחברה

או רכב מנהלים "רציני", אבל פחות חסכוני ולא חדש?

מה אתם הייתם עושים?

מצד אחד, אני מתלהב מאוטו חדש, העיצוב והאבזור של הקליאו

מצד שני, תמיד הייתי אחד שאוהב רכב עם מסה על הכביש, משהו עם נוכחות ומשקל.. נו גבר את יודעים :-D

פורסם

רכב קטן לרוב יותר נחמדו מתגמל בנהיגה.

רכב גדול יהיה יותר נעים בשיוטים ארוכים.

יצא לי לנהוג לא מעט באקורד בגוש דן, זה מסורבל וסופרב בטח תהיה עוד יותר מסורבלת וזה עוד לפני שהייתי למצוא חניה....

על כל זה תוסיף את העלויות הנוספות ברכבים הגדולים.

פורסם

אז לדעתכם 0.9T של הקליאו זה בסדר בשביל 100 קילומטר ליום, חמישה ימים בשבוע? (וזה רק לעבודה)

נ.ב - הנסיעה היא מרחובות לכיוון בית שמש - יש קצת עליות

פורסם

הייתי לוקח מנהלים גדולה ומשומשת בלי לחשוב פעמיים מאשר סופר מיני פשוטה חדשה.

במיוחד אם צריך לעשות נסיעות ארוכות בכבישים בין עירוניים.

אבל זה רק אני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בעד הדעה של מי שמעלי. בתקציבך אפשר לקנות יותר "אוטו" כמו שכתבת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לצרכים שלך הייתי בוחר איזה ספינה טורבו דיזלית שתחבק לי את הגב ואת התחת כדי שאהנה מהשיוט בה.

גם אני אוהב נוכחות בכביש :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטרף לדעה שעדיף מנהלים יד שנייה מאשר קליאו קטנה וחדשה.

במיוחד אם אתה עושה כמות מכובדת של קילומטרים בשנה.

Porsche 944 turbo

פורסם

זה לא צריך להיות שחור לבן...

ישנם סגמנטים רבים בינהם שיוכלו לענות על הצרכים שלך ואולי להשיג פשרות טובות יותר.

כפי שאמרת אתה נוסע ב90% מהזמן לבד, למה אתה צריך להחזיק סופרב שעלויות האחזקה שלה תהיינה גבוהות פי כמה וכמה מסגמנט הסופרמיני וגם תסבך אותך בחניות.

חפש לך משפחתית קומפקטית מאובזרת, איכותית וחזקה בשנתון מתקדם יותר ובעלת ביצועים טובים יותר.

אסטרה\ג'ולייטה\גולף\סדרה 1\A3

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

בניגוד לקודמי, לדעתי קליאו מאובזרת ובטיחותית, חסכונית ותזזיתית, יפה, מרווחת יחסית וחדשה עם אחריות, עדיפה על כל "מנהלים" משומשת ומתיישנת. וזה מבלי לחשב בכלל החזקה, בלאי, והוצאות מסביב (ביטוחים, טסט וכדומה). ד"א אם כבר רכב גדול יותר יש אפשרות שלטעמי תענה לך על כול הצרכים כולל הק"מ שתגמע עם הזמן: במחיר הזה, הייתי מחפש מקארסו טרייד (אם כבר אתה שם) פלואנס דיזל- הדגם המאובזר, בת שנה- שלוש. שקארסו מיישרים להם קו לפני הרכישה, ונותנים להם אחריות מחודשת לשלוש שנים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על התגובות.

עם כמה שאני רוצה מנהלים גדולה, עלויות הדלק בלבד כל חודש זה +500 שקל לעומת הקליאו..

מבלי להכנס לתחזוקה היקרה יותר.

לגבי הפלואנס, על איזו שנה מדובר?

האם היא מאובזרת כמו הקליאו?

יש מנהלים דיזל שתעשה 1:15 ומעלה?

פורסם
במחיר הזה, הייתי מחפש מקארסו טרייד (אם כבר אתה שם) פלואנס דיזל- הדגם המאובזר, בת שנה- שלוש. שקארסו מיישרים להם קו לפני הרכישה, ונותנים להם אחריות מחודשת לשלוש שנים.

^זה.

אתה עושה יחסית הרבה ק"מ, אם אתה לא נעול על חדש בלבד - תחפש פלואנס/מגאן דיזל, אולי איזו c3 picasso HDI. רכבים שיתנו לך 1/20 במשולב בכיף.

בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדיוק עברתי מאקורד 2.4 ליטר לקליאו חדשה 0.9, תאמין לי רק לראות את הצריכה דלק הזו עושה לי טוב על הלב.

אין מה להשוות בין הפינוק של האקורד המפוארת לקליאו המפוארת אבל עדיין הקליאו משוכללת יחסית לאחרות בסגמנט.

חוץ מזה הקליאו בכלל לא קטנה.. אני לא מרגיש כאילו אני נוסע ברכב פצפון( יצא לי גם להסיע 5 אנשים ברכב בנסיעות בינעירוניות ורק אז הרגיש קצת לחוץ)

פורסם

האמת אני די מתפלא על התגובות מעלי לרווק ש"כנראה" לא מיליונר לא הייתי ממליץ להחזיק רכב מנהלים,

שלוש טיפולים בשנה יעלו לך לא מעט גם בדלק המצב לא יהיה מזהיר (אל תשכח שיש לך עוד הלוואה להחזיר)

אפילו הפלואנס הגדולה בדגם הדיזל שהוא מאוד חסכוני מיותר לך, אני מתנייד עם ספלאש ( ק"מ ביום) ואני איש לא קטן (1.99 ורחב)

והרכב סבבה לגמרי בנהיגה רגעה עם מזגן ממצע של 1/17 ללא בעיה עם אחזקה זולה מאוד.

רכב יותר איכותי ג'אז (ואפילו היברידי) יעשה עבודה מצוינת וחסכנית עם מרווח פנימי מצוין וחיצוני לא גדול.

עצה טובה על תתפזר על הרבה סוגי מכוניות כך לא תגיע להחלטה,תתמקד ותחפש רכב בסגמנת שאתה צריך.

תצליח

פורסם

מאז שעברתי לרכב קטן אני נגעל מהרכבים הגדולים. התחושה של הישיבה פשוט מעפנה בעיניי וההתנהלות שלהם בעיר מזעזעת.

המקום היחיד שבו נחמד מאוד לנסוע ברכב מסוג זה הוא בכביש 6, שם שמים קרוז קונטרול ונוסעים בכיף. בשביל זה לקנות רכב ענק? לא שווה.

• תוכן חדש...