Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה פורטה בן שנתיים. מערכת סאונד מקורית של האוטו.

בזמנו התעניינתי לגבי החלפת הרמקולים שלו, והיו המלצות על מורל טמפו קומפוננט, "6.5, 2WAY - המחיר היה 550 ש"ח.

מסיבות שונות, נשארתי בסוף עם הרמקולים המקוריים של הרכב, ועכשיו החלטתי בכל זאת להחליף אותם.

השאלות שלי:

1. הרמקולים האלה עדיין מומלצים או שיש כבר אחרים יותר טובים (ברמת מחיר הזאת כמובן....)

2. קראתי לפני כמה ימים באיזו כתבה שיש המלצה על מורל וירטוס. מה דעתכם?

3. בפועל לא יושבים אצלי במושב האחורי - אז אמרו לי שאין טעם להחליף את הרמקולים האחוריים כי זה סתם בזבוז כסף. זה נכון? או שגם מי שיושב מקדימה ירגיש בהבדל של רמקולים אחוריים יותר טובים?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

1. עדיין טובים.

2.הוירטוס הוא דגם מעל הטמפו ועולה כפול ממנו אם לא יותר, חוץ מזה לא יודע איזה מהם יתפקד טוב יותר ללא מגבר, חכה לעוד תגובות.

3.תחליף קודם קדימה, תראה אם אתה מרוצה מהתוצאה. לא יודע כמה יתן לך להחליף גם אחורה.

פורסם

אחלה של רמקולים אבל רוצה לציין, זה מאוד עניין של טעם, לכל חברה אופי סאונד משלה, הייתי ממליץ לך לנסות לשמוע אותם איפשהו לפני הקניה? וכמובן שעוד רמקולים אחרים, יש מפגשים כמה פעמים בחודש, הקרוב הוא בדרום בערך עוד שבוע, עם אתה מהאיזור תקפוץ לשמוע קצת , זה יכול מאוד לעזור

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
1. עדיין טובים.

2.הוירטוס הוא דגם מעל הטמפו ועולה כפול ממנו אם לא יותר, חוץ מזה לא יודע איזה מהם יתפקד טוב יותר ללא מגבר, חכה לעוד תגובות.

3.תחליף קודם קדימה, תראה אם אתה מרוצה מהתוצאה. לא יודע כמה יתן לך להחליף גם אחורה.

תודה רבה על התשובות!

פורסם
אחלה של רמקולים אבל רוצה לציין, זה מאוד עניין של טעם, לכל חברה אופי סאונד משלה, הייתי ממליץ לך לנסות לשמוע אותם איפשהו לפני הקניה? וכמובן שעוד רמקולים אחרים, יש מפגשים כמה פעמים בחודש, הקרוב הוא בדרום בערך עוד שבוע, עם אתה מהאיזור תקפוץ לשמוע קצת , זה יכול מאוד לעזור

אני בספק אם אוכל לשמוע לפני הקנייה. זה יהיה אם רק במקרה יהיה למתקין את הרמקולים האלה מורכבים בתצוגה.

תודה על ההזמנה למפגש, אבל אני מאזור המרכז.

• תוכן חדש...