Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה לקיה פיקנטו שנת 2013 עם 15k מהשכרה .. הרכב אמנם עדיין לא נבדק אבל נראה טוב חיצונית ופנימית והיסטורית טיפולים תקינה וכנל גם נזקים למינהם.

הרכב מהשכרה עלות סופית 65k , האם המחיר שווה ? בכל זאת רכב מהשכרה.

פורסם

נו באמת! אתה מאמין בפיות?

לך לקיאה ותבקש הצעה על אותו רכב בדיוק, חדש.

לא בטלפון. תיגש. תתאמץ קצת בשביל ה 65.0 אלף שקלים שמנסים להשחיל אותך.

ישר משם תלך לחברת ליסינג/השכרה ותבקש הצעה לרכב יד שניה עם 0 ק"מ.

אח"כ תבוא עם מסקנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדקתי חדש מהחברה עולה 79k כולל איבזור חיישנים ומרימי שמשות . חדש אצל חברת ליסינג 71.5k ויש להם תדגם הפשוט lx.

האם הנחה של 6.5k מספיקה בשביל רכב השכרה עם 15k ?

פורסם

סתם שאלה, לא מטריף אותכם שרכב בגודל של שני סנטימטר על שני סנטימטר עןלה כמו ב מ ו באירופה?

זה מחרפן אותי.

גם אני מחפש רכב קטן, ופשוט לא מבין מה זה הסכומים האלה עבור הג׳וקים האלה.

פשוט נמאס!

ומחברת השכרה כזה מחיר?

שיחפשו! תגיד להם שאתה מוכן לתת מקסימום 40 וגם זה לא בטוח.

פורסם

על רכב בן פחות משנה מקבלים 10% הנחה מחברת ההשכרה, זו ההנחה האוטומטית. אני מניח שאפשר ללחוץ על עוד 1000 ש"ח.

אם יש לך אפשרות להוציא את הכסף במזומן או דרך חברת מימון, תבדוק את האופציה של רכישה מאדם פרטי לחוץ בכסף, למשל.

ככה או ככה תהייה יד שנייה, אבל יש סיכוי טוב שתמצא מישהו שלקח עסקת מימון שגדולה עליו, למשל - או שהחליט שהרכב לא מתאים לו, ואתה תוכל להשיג את הרכב במחיר דומה, מקסימום 2000-3000 ש"ח יותר, אבל בלי הכתם של ההשכרה.

קח בחשבון שברגע שהרכב עבר בעלות, ההפחתה בגינו הופכת להיות 27%, במקום 10%, וזה אומר שהערך של הרכב יורד במכה אחת ב-12 אלף ש"ח...זו ירידה שמתקזזת רק אם אתה מחזיק את הרכב שנים לא מעטות.

פורסם
סתם שאלה, לא מטריף אותכם שרכב בגודל של שני סנטימטר על שני סנטימטר עןלה כמו ב מ ו באירופה?

זה מחרפן אותי.

פשוט נמאס!

ומחברת השכרה כזה מחיר?

ואם הוא יגיד להם שהוא מוכן לתת מקסימום 40,אז מה?

הדבר היחיד שיצא לו מזה זה סימן של נעל על התחת מהבעיטה שהוא יקבל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ואם הוא יגיד להם שהוא מוכן לתת מקסימום 40,אז מה?

הדבר היחיד שיצא לו מזה זה סימן של נעל על התחת מהבעיטה שהוא יקבל.

אם מספיק אנשים יפסיקו להיות פריירים במדינה הזאת, הסימן של הנעל יגיע מהצד של הלקוח לכיוון חברות ההשכרה החצופות!

פורסם

העניין הוא שמעבר לריווחי היבואנים והמתווכים למיניהם יש גם את רכיב המיסוי וההובלה שהוא גבוה מאד יחסית לאירופה (ולכל מדינה מתוקנת).

לא רק היבואנים וחברות הליסינג אשמים במחירי התופת המבוקשים....

עובדה היא שבייבוא אישי של רכב חדש, החיסכון בשורה התחתונה (באחוזים) איננו בשמיים וספק אם הוא מצדיק את כאב הראש, הסיכון והריצות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה מחרפן אותי.

פשוט נמאס!

ומחברת השכרה כזה מחיר?

מחרפן הרבה יותר שמשפחתית עולה 130K ש"ח שהם 37K דולר

דווקא המיסוי על רכבי המיני פחות נורא

• תוכן חדש...