Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS הרס לי את הלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי הגיון המסלול הקצר ביותר לא אמור להיות המהיר ביותר ? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה ..

יש שתי אפשרויות: לא הצלחת להבין את זה כי לא ניסית. את האפשרות השנייה אתה ממש לא רוצה שאני אגיד...

טוב לדעת שגם IGO מפגרת. אני משתמש בוויז ולוקחת את הניווטים שלהם כהמלצות בלבד.

אתה מכיר את המשך האמירה: "אתה יודע מה משותף לכל הכישלונות שלך?".

וואי חבל שלא ראיתי את השרשור אתמול. זה בדיוק מה שבאתי לכתוב. הבחור קיבל את בית אורן ריק, באמצע הלילה ולבד. על מה יש להתבכיין פה?

"הפילו אותי אל תוך ב.מ.וו M3 באמצע הנורבורגרינג, והרגשתי את הרכב ממש מתאמץ."

שנייה, באמת השווית עכשיו את השעמום שנקרא בית אורן לנורבורגרינג?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. קיבלת את כביש בית אורן באמצע הלילה כשאתה לבד שם על מגש של כסף ויש לך טענות. אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבר רפאלי תבוא אליך עירומה, תחייך ותקרוץ לך במבט שטוף זימה.

אלעד, בשני המקרים, אם אתה מגיע לא מנוסה ולא מוכן , זה מתכון וודאי להרס עצמי, הראשון במיידיי, השני בטראומה לכל החיים.:wink:

פורסם
גם לי קרה אבל אין מה לעשות GPS זה ברזל!!

אכלתי אתמול שקשוקה אבל יהיה בסדר כי ABS זה פורמייקה!!

(נו, ניצחתי בתחרות "המשפט חסר המשמעות של השבוע"?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מי שסומך בעיניים עצומות על מכשיר אלקטרוני ואז מאשים אותו, בוודאי אינו חכם יותר מאותו המכשיר.

מבט קטן במפה לפני היציאה והגיון בריא - והג׳יפיאס כבר יתאים עצמו לדרך שתבחר. ככה אני נוהג כבר שנים. כל פעם שבמקרה יוצא לי להזדקק לשירותי ג׳יפיאס בלי הזדמנות להעיף מבט במפה קודם אני סופר חשדן. לא סומך על ההגיון של הדבר הזה. בהרבה מקרים אני עוצר בצד, מסתכל במפת הסמארטפון, מבין את הכיוון הכללי ורק אז מתחיל נסיעה עם הכוונת ג׳יפיאס, תוך חשדנות תמידית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
  1. אינך יודע ליהנות מכביש טוב כאשר אתה מגיע לאחד כזה.
  2. לא תאמין, אפילו רכב חלשלוש עם כ-40 כ"ס ו-903 סמ"ק שאוטוטו עובר לסטטוס אספנות צלח את הכביש הזה בהצלחה יתרה ולא שפך מנוע.
  3. תלמד כיצד להגדיר למכשיר הניווט שלך לקחת אותך מהדרך המהירה ביותר.
  4. קיבלת את כביש בית אורן באמצע הלילה כשאתה לבד שם על מגש של כסף ויש לך טענות. אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבר רפאלי תבוא אליך עירומה, תחייך ותקרוץ לך במבט שטוף זימה.

לא כולם חורכי אספלט ומחפשים את הכבישים האלו. להיפך, לרוב עם ישראל (הרוב המוחלט) יש פחד מכבישים כאלו והם נוהגים בו לאט (אבל ממש לאט).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה הבעיה עולים על כביש החוף (2) משם נכנסים למנהרות הכרמל ואתה בחיפה או ממשיך ישר ללא מנהרות הכרמל..

יכול שGPS שלך לא מעודכן או שלא השתמשת בGPS מקצועי כמו WAZE.

וחוץ מזה אמור להיות לך שילוט חיפה עוד כשיוצאים מאור עקיבה לכל אורך חיפה.

פורסם
טוב אתה אנלוגי.

זה נכון מאוד :)

וברצינות, כמו שאמרתי - לא מתנגד לGPS, להיפך. נהנה מאוד מיתרונותיו, אבל לעולם לא סומך עליו בעיניים עצומות. בוחר לי את הכביש והכיוון הכללי, ושהוא יתעסק בניואנסים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
טוב אתה אנלוגי.

שנון! צחקתי בקול

בתור מי שעובד על הכביש והוויז פתוח תמיד אני הגעתי למצב שאני סומך עליו בעניים עצומות, מעבר לכך, כל פעם שניסיתי להתווכח הוא הראה לי מי הבוס.

לכל המתקשים והלא סומכים, כמו שצריך לדעת לתפעל רכב ( גם אם הוא אוטומטי) צריך לדעת לתפעל את הgps ולא מספיק להכניס כתובת. כדאי להבין את הלוגיקה של חישוב המסלול וההגדרות שהוא מתוכנן אליהן.

פורסם
כן, גם אני החלטתי לוותר על הוייז ולחזור לנווט עם מצפן באמצעות הכוכבים.

תראה, אתה אולי ציני וזה סבבה...

אני עד לפני חצי שנה הייתי על דו"ג - והייתי מנווט כמו בצבא, זוכר את הסיפור דרך.

יש בזה משהו מאוד old school ... וגם דיי מהנה האמת.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...