Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב

saharlevy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום אז אם יש משו שלא רשמתי טוב אשמח אם תגידו שאני ילמד להבא

אז ככה יש לי כרגע סאב של בוסטון גי 5 12 אינטש בגדול אני מרוצה ממנו מוגבר על ידי מונו היפוניקס ברוטוס 1200

אבל אני מחפש עוד קצת עוצמה חשבתי למכור אותו ולהביא דיסי לבל 2 12 מה אתם אומ רים יהיה שיפור בעוצמה ובאיכות או שלא שווה לי כי כמו שהבנתי הגי 5 מאוד נדיר וגם מאוד יקר

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אני לא מכיר את הסאב שאתה מדבר עליו ואני לא יודע כמה RMS הוא מוצהר , אבל ככה ליידע כללי שתדע

לי כרגע יש DC לבל 2

15 אינץ' , מוגבר על מגבר של 600RMS, וזה סאב שמוצהר 600, אבל יכול לקבל בערך כפול מזה .

אני כרגע מתכנן להחליף את המונו ולהביא עוד לבל 2 , 15

אני מאוד מרוצה מהעוצמה שלו אפילו על המונו שיש לי כרגע , הוא מאוד חזק ואגרסיבי אני אישית מאוד אהבתי.

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אפשר בבקשה השוואה ממישו שמכיר את הבוסטון

כרגע אין לי מקום באוטו לדבל לבל 2 אני רוצה השוואה על אחד בנתיים תודה רבה

פורסם

לא הייתי משווה את הG5 מול הלבל 2.

לכל אלה שלא יודעים/לא מכירים את הדגמים/חברות אל תזרקו תגובות סתם. לפעמים עדיף לשתוק ולא להגיב.

אני שמעתי בעבר את הG5 בתיבה עם רדיאטור פסיבי וזה היה חזק ומדוייק בו זמנית, סטאפ שממש נהנתי ממנו.

הייתי בודק כיוונים אחרים ולא רק דיסי אודיו

תציין תקציב ותקבל יותר מידע.

פורסם

שמעתי את שניהם באותה תיבה פורטד, הDC ירד נמוך יותר, ניגן חזק יותר, הרגיש פאנצ'י יותר, (למרות שגם הבוסטון היה מדויק במידה דומה), אומנם שניהם היו משומשים אז המחיר לא היה רלוונטי, אבל ה DC גם היה זול יותר בתור חדש.

אחר כך כשקראתי קצת את הנתונים, הבנתי גם מאיפה נבעו ההבדלים, 450 RMS לעומת 600, XMAX של 15 לעומת 22 וכו'.

מצד שני גם התיבה היתה באמצע מבחינת הנפח, 45 ליטר, ה DC צריך פחות והבוסטון צריך יותר.

הייתי משווה ועוד איך שהייתי משווה ביניהם, וגם מעדיף את ה DC, יותר כוח, יותר ביצועים ופחות כסף, למה שאני אממן מותגים.

פורסם

אין לי כרגע תקציב הציעו לי לבל 2 חדש על הגי 5 המשומש שלי ואני באמת מחפש יותר עוצמה דיוק פחות חשוב לי אבל שלא יהיה איזה סאב פיוניר חזק חח

וכמה גי 5 בכלל שווה יד שניה אני לא יודע

אז אני באמת בדילמה פה אם אפשר השוואות יותר צפצפיות בנייהם ממישו ששמע את שנהים rezo אשמח לעזרתך אחי

פורסם

לפותח השרושור- אחרי ניסיון של עשרות סאבים (לא פחות) מצאתי לנכון לרכוש dc level2

מסיבה אחת ברורה תמורה מצויינת למחיר.

יש לי את הסאב כבר יותר משנה הוא עבר איתי שני רכבים והתקנות שונות ואני מרוצה ממנו מאוד.

אתה מזומן לבוא למפגש דרום הקרוב ולהתרשם ממנו בכיף.

ד״א בין יתר הסאבים היה לי גם בוסטון...

לסיום יכול מאוד להיות שיותר יתאים לךlevel 3 כדי שתגיע לעוצמות שאתה דורש עם סאב בודד.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

לבל 3 12 אני מעריך באיזור ה1800-2200, לא יודע במדוייק.

אתה יכול לפנות לsrool מהפורום, הוא היבואן.

אם לא ניתן לפנות לסרול בהודעה פרטית אתה יכול לפנות אליי בפרטי ואני אתן לך את המס טלפון שלו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

רק אצל מקס קומה התלהבתי מהלבל 2, וזה בגלל שהוא הזין לו 1500 וואט - פי 2 מהמוצהר.

לא התרגשתי מהסאב הזה, בכלל.

אם כבר אז כבר ברמה הזו - Sa12/15. לדעתי הוא נשמע הרבה יותר טוב.

פורסם

Rezo גם אתה מוזמן לשמוע אצלי במפגש הקרוב אולי תשנה את הדעה (:

ד״א יצא לך לשמוע דאבל level 3 אצל אורן אלקובי בזמנו?

פורסם

שמעתי מספיק לבל 2 בתקופה האחרונה.

אני תכננתי ובניתי את התיבה של אורן, אז כן יצא לי לשמוע. גם את של מאור דווידי תכננתי, גם את של אלון תיכננתי ובניתי. אבל זה לא אומר שאני מתחבר לסאונד של הסאבים האלו.

אני חושב שאתה לא מודע מי אני. אולי אתה חושב שאני סתם עוד ילד שלקח תמונה מהגוגל ודפק אותה בסמלון.

פורסם

אכן ההתקנה הקודמת הייתה ביונדאי i10.

נכון לעכשיו יש ברשותי ב.מ.וו e36 שאגב אני בקרוב אעלה את ההתקנה שלי לטובת הפורום.

• תוכן חדש...