Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לצערי נפלתי לתרגיל העוקץ הזה!

לפני מספר חודשים הזמנתי מעלי אקספרס גליל מדבקת "קרבון", המחיר של המשלוח עלה פי 3 מהמוצר עצמו אבל הסכמתי כי זה היה האופציה היחידה וגם זו הפעם הראשונה שלי (והאחרונה) עם פדקס לכן הלכתי על זה.

ההזמנה בוצעה ולמחרת קיבלתי הודעה שהמוצר נשלח + מספר מעקב, עוברים יומיים אני נכנס לאתר פדקס לבדוק מה עם המוצר, לתדהמתי ראיתי את "פס ההתקדמות" באתר צבוע באדום וכיתוב בפירוט "מעוכב מכס", למחר בבוקר אני מקבל שיחה מנציגת פדקס שלטענת החבילה שלי נעצרה במסגרת "בדיקה שגרתית ש10% מהחבילות נבדקות אקראית" ועליי לשלם 129 ש"ח מכס ועוד שטות כלשהי על סך 50 ש"ח.

מפה לשם בויכוחים וצעקות נתבקשתי לשלוח לה צילום מסך של ההזמנה מעלי אקספרס, לבקשתה נשלח התמונה עם הצילום והיא אמרה שתבדוק את הנושא, לאחר כ15 דקות קיבלתי שיחה נוספת מאותה נציגה שעליה לשלוח את החבילה לבדיקת משרד התחבורה "זזה למה שביקשו מאון" על סך 200 ומשהו ש"ח והם יטפלו בנושא, וזאת בגלל שבמודעה הוזכרה המילה "Car" וזה היעוד שלה לפי מחשבי פדקס (להזכיר שמדובר במדבקה בלבד שמשמת בדר"כ למכוניות ואין שום צורך בבדיקת משרד תחבורה!) ולאחר שלל מריבות בטלפון הנציגה הועילה בטובה להגיד לי "שהחברה תספוג את הבדיקה", וזה יסתכם ב129+50 ש"ח על השטות שאני לא זוכר מהי,אבל ליתר בטחון התקשרתי שוב לפדקס לנציגה אחרת וביקשתי להחליף את הייעוד ל"טפט קיר"... חבורה של לייצנים וגנבים עובדים שמה!

למדתי לקח דרך הכיס, ככה לומדים הכי חזק.

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

דאר ישראל עושה בעצם את אותו התרגיל.

הם עוצרים את המישלח, ואז אחרי כל הריצה של המקבל השגת אישור, או אי אישור על פריט פטור הם מחיבים את הנימען שרץ ועושה את כל העבודה בעלות"שיחרור". 180 ש"ח על כלום. הם בעצם לא עושים דבר. הענין הןא שזה יוצא להם כדאי מאד "לעצור" מישלוחים.

אריה

פורסם

כל הסיפורים הדומים האלה רק מחזקים את הסברה שלא מדובר במשהו אקראי, אלא בשיטה.

הדרך היחידה לשינוי היא חקיקה שתסדיר את המותר ואסור בג׳ונגל הזה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

א. צריך עו"ד שלא רואה בעיניים. לעשות לו מגבית ושיעשה תביעה יצוגית או לפחות שישלח בשמך מכתב שאם זה לא אצלך בדלת תוך 24 רק פיטבול יעצור אותו.

ב. כולבוטק?! "מכת המאפייה של המכס וחברות השילוח" ראו הוזהרתם...

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

גם אני הפסקתי להזמין דרך חברות השילוח השונות לאחר שניסיתי לדעתי כמעט את כולן (פדקס , DHL, UPS) ובכולן תמיד המשלוח נעצר, צריך אישורים על חלקים שלא , וכל מה שמסופר כאן.

כיום או משלוח דרך buy2usa שאז התשלום על המשלוח הוא עד הבית כולל הכל, או באתרים אחרים דרך שירות של i-parcel אשר מאפשר תשלום כולל מיסים בארץ ואז המשלוח זול יותר , לא נעצר , אין דרישות לתשלום נוסף , ומה שיפה הוא שהמשלוח נעשה בעצם דרך DHL.

בעבר המשלוחים עברו , ונדרשתי רק לשלם מסים. אולם באיזה שלב הם כנראה "למדו " את השיטה ומאז כל משלוח נעצר.

אצלי לפחות הם הפסידו לא מעט כסף.

you can fool some people , some of the time. you cannot fool all of the people all of the time

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ממוכר עסקי בד"כ אי אפשר לבקש לשנות את אופן השילוח, לכן כשקונים באיביי צריך לשים לב לצורת המשלוח.

us priority יגיע עם חברת שילוח, standard int'l יגיע בדואר רגיל.

פורסם
אנחנו כלקוחות, מעניינים את קצה האקס של הפדרל. גם אם כמה מאות מקוראי הפורום הזה שלא ישתמשו בשירותי החברה זו - זה לא יזיז להם. לדעתי, הדרך הכי יעילה להעלות את המודעות, זו כתבה בעיתון מרכזי או בחדשות בטלויזיה והכי יעיל - להגיע לאיזה חבר כנסת או שר ויעשה מעשה "כחלון" ויסגור את משאבת הכסף הזו אחת ולתמיד.

אני מכיר איזה בחורצ'יק אחד, הוא חבר פורום פה אצלנו, במקרה הוא גם מככב בתוכנית מוטורית בטלויזיה.

נראה לי בדיוק המקום הנכון לפוצץ את העוקץ הזה לרסיסים.:-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאני מזמין חלקים/אביזרים לרכב אני מדגיש שאני רוצה שישלחו לי את החבילה דרך שרותי הדואר הרשמי של אותה מדינה

ולא דרך חברות שילוח,אם בעל העסק או האדם מולו מתבצעת העסקה לא מוכן לשלוח את החבילה בדואר רגיל אני לא מבצע את ההזמנה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

און , ההצעה שלי היא לכתוב ל FedEx העולמית ,

במיקרה דומה עם חברה אחרת קיבלתי זיכוי בדיוק על אותו מיקרה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עוקץ (-; אולי חברות השלוח נמצאות באותה בעלות יחד אם חברות הביטוח , יש גם עוקץ בביטוח . היות ונהג רוכש פוליסת ביטוח חובה לרכב וכאשר הביטוח הוא "נהג יחיד" כלומר שהוא הנהג היחידי שמותר לו לפי חוק לנהוג ברכב אז אין סיבה הגיונית מדוע אותו אדם שברשותו כלי רכב נוסף שגם עליו הוא נוהג בתור "נהג יחיד", יצטרך לשלם לחברת הביטוח שוב את עלות הביטוח

מבחינה הגיונית הנהג שרכש ביטוח לנהג אחד בלבד לא יוכל לנהוג על שני הכלים בו זמנית.

זהו ניצול של חברות הביטוח למקסם את רווחיהם על חשבון הנהגים.

אני לא רואה סיבה מדוע חברות הביטוח לא צריכות לספק ביטוח חובה לנהג יחיד בחיוב של עלות ביטוח אחד.כל עוד הביטוח הוא ע"ש נהג יחיד (והגיע הזמן שתהיה אפשרות כזאת לבחירה למי שמעוניין , ולא רק בשיטה של "נהג עיקרי"), זה ממש לא משנה כמה כלי רכב יש לאותו אדם (לא רק שני מכוניות , אלא גם למשל אופנוע ומכונית) - הוא הרי יכול לנהוג בו-זמנית רק באחד מהם! המשמעות היא שפרמיית הביטוח צריכה להיות לפי היקר מביניהם, כאשר חברת הביטוח מפצה את עצמה על הטירחה בכך שבחלק מהזמן אותו אדם נוהג בכלי הרכב שהפרמיה שלו אמורה להיות נמוכה יותר - ז"א הסיכון בו (לכאורה) נמוך יותר.

פה במועדון ה5 יש חברים שיש להם יותר מרכב אחד ואפשר לספור על 2 ידיים את מספר הפעמים שבהם משתמשים באחד מהרכבים בשנה . אני לא מצליח להבין למה ? אם כול מועדוני הרכב שיש בארץ אך לא הוגשה עד היום תביעה ייצוגית ?

פורסם

הסיפור פה ממש זהה למה שחוויתי בספטמבר. תחפשו פה בפורום "יותר חכם מכולם".

בשעה טובה השמידו את החבילה שלי ואני הולך לבית המשפט להגיש תביעה קטנה.

במקרה שלי, כמה נציגים שונים טענו שהעמלות הן בעצם מסי המדינה ומטעם המדינה ולא מפדקס ולכן אני חייה לשלם גם אם אשחרר את החבילה לבד. אחרי בירורים מול משרד התחבורה, התברר שהדבר ממש לא נכון.

למרבה המזל, נהגתי להקליט את כל השיחות אז לדעתי זה יהיה די שחור לבן.

אני אשתדל שזה לא יהיה פסק דין "פשרה" אלא פסק דין לכל דבר נגד פדקס כדי שיהיה תקדים שניתן להשתמש בו במשפטים בעתיד.

בכל אופן, אם אתה חייב חלק ואפשר רק דרך חברת שילוח, תגיד לחברה שתשחרר לבד לפני שהחבילה מגיעה לארץ. כך תחסוך כאבי ראש (מול החברה, לפחות).

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

זה לא מקרה. זו שיטה.

חברות השילוח כולן "מתבלבלות" ו"לא שמות לב" שחלקים נמצאים ברשימת השחרור המהיר ולא דורשים כל טיפול.

במקרים אחרים הם מאשימים את נציג משרד התחבורה.

אם החלקים מגיעים בדואר לא צריך לחכות ולא לאכסן. איך זה?

הפתרון? לא להשתמש בשירותיהם. להיות חכמים, וזהו.

יזיז להם? לא.

רוצים להיות צודקים? הדרך היא תביעה ייצוגית. לא בטוח שזה יעבוד כי יש המון אותיות קטנות בחוזים של חברות השילוח, וכאשר מדובר בהליך משפטי, מה שכתוב בחוזה הוא הקובע.

אסף.

פורסם
און , ההצעה שלי היא לכתוב ל FedEx העולמית ,

במיקרה דומה עם חברה אחרת קיבלתי זיכוי בדיוק על אותו מיקרה

נראה לי שזו הדרך היחידה להזיז משהו.

בברכה אריק

• תוכן חדש...