Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להעביר כרטיס מסך ממחשב אחד לאחר.

ניתקתי את הכרטיס מהמחשב אליו היה מחובר. ואת הכבל vga של המסך חיברתי אל הכרטיס מסך המובנה בלוח אם.

הדלקתי את המחשב והווינדוס מסרב לעלות.

מופיעה לי הודעה כמו בתמונה המצורפת הראשונה. ורואים / שמתגלגל כסימן לכך שהמחשב מפענח משהו.

ואז מופיעה הודעה כמו בתמונה השניה. עם בקשה ללחוץ על מקש להמשך.

וחוזר חלילה.

החזרתי את הכרטיס מסך בחזרה, חיברתי אליו את המסך ובכלל לא מופיעה שום תמונה במסך.

מה אני עושה לא נכון?

ואיך כן לעשות נכון?

תודה.

13826238932902.jpg

13826238820731.jpg

13826238421400.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כנס להגדרות הביוס - ב- BOOT DEVICES תבטל את האופציה של BOOT FROM LAN.

אגב, אין קשר לכרטיס המסך. אני מנחש שבהעדר כרטיס המסך ברירת המחדל חזרה להיות השימוש בכרטיס ONBOARD - ולכן אתה לא רואה תמונה בחיצוני (כנראה עדיין תראה ב ONBOARD גם כשהחיצוני מחובר). יש מצב שניתקת בטעות את ההרד דיסק במהלך ההתעסקות?

:turn-l:
פורסם

היום באתי לעשות את מה שכתבת. חיברתי את המסך לכרטיס המובנה ועכשיו לא מופיעה שום תמונה.

המחשב נדלק, אבל המסך לא מקבל אות.

מה זה יכול להיות?

רק עכשיו אני ראיתי שכתבת על ההארד דיסק. אז אני אבדוק את זה שוב כשאהיה בסביבת המחשב.

פורסם

נסה לבדוק שהזכרונות יושבים כראוי, אם הכול תקין נסה לאפס את הלוח על ידי ג'מפר או הוצאת סוללה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם התקלה סודרה!

ההארד דיסק אכן התנתק, ובשאר המשחקים שלי הזזתי כנראה את אחד הזיכרונות.

עכשיו אני כותב מהמחשב המדובר.

• תוכן חדש...