Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדיוק נפרדתי מהייטי (שרשור סיכום יבוא בקרוב:wink:) ורכשתי לי רכב שטח קשוח ששוויו ע"פ מר יצחק לוי עומד על 22,300שח.

מבחינת ביטוח - ההצעה הכי זולה ל-ג' + חובה עומדת על 2,966שח

מקיף + חובה ב4,177שח.

101 שקלים חדשים לכל חודש ואני לא אשאר עני אם הרכב ייגנב. (יש גם את העניין של הרכב החלופי במקרה של תאונה, חלילה)

מצד שני, לא זוכר מתי פעם אחרונה שמעתי על גנבה באזור שלי.

מצד שלישי, 1,211שח בשנה אפשר לנצל על דברים קצת יותר חשובים ברכב שטח (מיגונים\צמיגים\הגבהות\תיקון נזקי טיולים)

מצד רביעי, המחירון לא ממש מייצג את מה שהרכב עולה.

בקיצור לא יודע, הסנדלר הולך יחף. מה אתם הייתם עושים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשהייתי במעמד מאוד דומה עם קליאו ספורט, בטחתי.

גם 20K במקרה של גנבה או טוטאלוס עדיפים על כלום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

^

הבעיה היא שלפעמים בתוך שלוש-ארבע שנים אתה קולט ששילמת פעמיים את ערך המכונית...

אני חושב שזה מאד תלוי באזור הגאוגרפי שלך. לאחותי ניסו לגנוב את הגולף 05' פעמיים, כל פעם שברו חצי אוטו ובפעם השלישית הצליחו. כספי הביטוח הגיעו מהר והספיקו לסיריון 11' - אז כן, במקרה שלהם זה היה שווה.

לעומת זאת אני השקעתי קרוב לאלף שקל באזעקת ביפר ואז עוד כ-4K לשנה בביטוח מקיף לדייהטסו 97' של אמא שלי. שלוש שנים ולא היו שום נסיונות פריצה או גניבה, מקסימום חתולים או כדורגל תועה של ילדי השכנים - בקיצור מלא כסף שהלך לפח. זו הייתה מכונית שקנינו ב-20K והושבתה לבסוף לפי ערך של 5K, אז לפחות את השנה ומשהו האחרונה הצלחנו לקזז. :roll:

אם מדובר היה ב-VW ישנה או סקודה מדגמי המוניות הייתי אומר כן, תעשה. במקרה של סוזוקי ג'ימני אישית כנראה שלא הייתי טורח, אלא אם כן היה ידוע לי על כך שהדגם "מבוקש" במיוחד באזור שלי (כמו הגולפים והפולו בנתניה).

פורסם

רכב שטח אפשר לגנוב לכל מיני מטרות, לפרק, לנסוע בשטח ועוד.

תוספת המחיר למקיף נמוכה[אם כי חובה וג' יקר, אך אולי ככה זה בהתחשב בנתוניך]

סלע צודק.

החלטה קלה, עשה ביטוח.

פורסם

שכנעתם. תודה.

(לעזאזל אתך, דיסוננס קוגניטיבי!)

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
^

הבעיה היא שלפעמים בתוך שלוש-ארבע שנים אתה קולט ששילמת פעמיים את ערך המכונית...

איך 1.2K ש"ח לשנה מתרגם למעל 40K ש"ח ב-4 שנים?

לשלם 5% מערך הנכס (שיש בו סיכון ממשי של תאונה וכו') ביטוח בשנה, נראה לי כלכלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדרך כלל אני תומך גדול בקניית ביטוח ולא חסרים סיפורי זוועה מהכרות אישית של אנשים שחסכות אלף והפסידו מאה אלף אבל דווקא במקרה שלך לא הייתי ממהר לזרוק עשרה אחוז מערך הרכב . אם אין אצלכם גניבות והרכב לכשעצמו הוא לא גניב (רכבי שטח ישנים עם מנועי בנזין V8 למשל אתה יכול להשאיר את המפתחות בסוויץ') הייתי שוקל לוותר על הביטוח ומשקיע רק במנוע הגה או הילוכים טוב, יחד עם אזעקה או אמובילייזר שאני מניח שיש.

תוסיף לעלות הביטוח גם סעיף של השתתפות עצמית ותבין שאתה לא מכסה את עצמך אלא יותר את חברת הביטוח.

פורסם
(רכבי שטח ישנים עם מנועי בנזין V8 למשל אתה יכול להשאיר את המפתחות בסוויץ')

תתפלא לשמוע איזה רכבים הכי אהובים על מגזר מסויים שדואג להעברת סחורות (סמים, זונות) ממצריים לתוך ישראל, שלא באמצעים חוקיים...דווקא ה V8 אהובים מאוד. חזקים, מהירים, וכשהם מתים, משאירים בשטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעזרתו של חבר פורום יקר קיבלתי הצעה ל3,930שח למקיף סה"כ.

מה שמוריד את ההפרש בין ה-ג' שלי כיום למקיף לפחות מ1000שח לשנה.

(למרות שאני בטוח שה"קנס" על ביטול ביטוח אחרי חודש יקזז את ההפרש הזה בכל מקרה)

מסתבר ש'שוקה' לפעמים זול יותר מהביטוחים הישירים :)

פורסם
בדרך כלל אני תומך גדול בקניית ביטוח ולא חסרים סיפורי זוועה מהכרות אישית של אנשים שחסכות אלף והפסידו מאה אלף אבל דווקא במקרה שלך לא הייתי ממהר לזרוק עשרה אחוז מערך הרכב ..

אלף ש"ח מ-22 אלף זה עשרה אחוז, לפי איזו מתמטיקה :shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היכן עשית? אשמח לקבל ה"פ עם פרטים.

למה ה"פ? נראה לי שלכתוב את זה בפורום הפתוח ישרת את האינטרסים של כל המעורבים.

אני למשל מקבל את ההצעות הכי טובות כבר מספר שנים מהסוכנויות "רייך" ו"אריה נויפלד" שבהרצליה, הראשון הומלץ לי בזמנו ע"י חבר פורום. מבחינתי זה לא רק המחיר, עם השירות שאריה ובנו עמית נותנים בזמן תאונה (מנסיון לצערי) הייתי משלם גם 20% אקסטרה.

לגבי כל הסיפור של "שוקה" והקמפיין הבזיוני הזה - צדק מי שאמר שעדיף סוכן אחד קבוע מתשעה מליון מוקדנים מתחלפים.

• תוכן חדש...