Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מיצובישי סופר לנסר דגם GLI שנת 97.לפני שבוע קניתי רמקולים ורדיו דיסק. ואתמול הלכתי להתקין אותם, ויש בעיה במבנה של המגש מאחורה. ה6.5 נכנס ואי אפשר לסגור את הברגים, כאילו הרמקול קטן. וניסיתי לשים את ה6X9 של קנאוד של אחי וזה גדול מדי.

מה אני צריך לעשות כדי שאני יכול להכניס את ה6X9 בלי לחתוך?

ומה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להכניס את ה6.5 ולסגור את כל הברגים בלי שהוא יזוז?

תודה

פורסם
אתה רוצה להתקין גם 6x9 וגם 6.5 על המגש?

לא אחי ה6.5 קטן על המגש. ואי אפשר לסגור את כל הברגים, ואז זה יוצר רעש שמגבירים ביגלל שאי אפשר לסגור את כל הברגים. הוא יכול לשבת רק על בורג אחד.

וה6X9 גדול מדי ולא נכנס, אז אפשר להכניס אותו בלי לחתוך או שחייב כי אין לי מקום לשים תיבה.

פורסם

טבעת עץ היא פתרון מצויין לבעיית מקום, שים לב כמה מרווח גם יש לך בין החלון למגש שבאמת יהיה לך גישה.

האופציה השניה היא לקנות / להחליף את הרמקולים שיש לך ב7*5 שכנראה שזו המידה.

• תוכן חדש...