Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסיף על ההמלצה של זה שלפני אביG

נסה להגיע לעיסקת טיעון עם התביעה עוד לפני המשפט!!

אם לא הלך לך, הייתי כותב מכתב לשופט בו אתה מודה ומציין שאתה חוסך את הזמן השיפוטי היקר של בית המשפט , כותב חייל בלה בלה ומבקש לפרוס את הקנס וכן כל מה שכתב אביG מציין כי כבר קיבלת שלילה לחודש מהקצין ומבקש להתחשב גם בזה.

מה תפס אותך ממל"ז ?? דבורה ??

אם תעלה לכאן פרטי הדו"ח אולי אפשר יהיה למצוא איזה כשל , לא נותן לזה סיכוי גדול, אבל לנסות אפשר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה - רק אם תוכל להסביר בבקשה - אם הבחור הודה, איך ומה זה משנה כבר אמצעי התפיסה ?

לאחר ההודאה (כפי שאני רואה את זה) - נכנסת בעצם לכביש "חד סטרי". לכן אני מצטרף להמלצות של אבי ושל ישה, בנוגע ל"מה לומר לשופט".

alfa 156 2.5.

פורסם
מה תפס אותך ממל"ז ?? דבורה ??

אם תעלה לכאן פרטי הדו"ח אולי אפשר יהיה למצוא איזה כשל , לא נותן לזה סיכוי גדול, אבל לנסות אפשר.

ללא עורך דין אפילו אם יימצא פגם בדו"ח, אחרי שהוא הודה זה אבוד.

ומצד שני עם עורך דין ויש פגם בדו"ח זה עלול להיות יקר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שלום לכם,

נהגתי על אוטו מסוג קורולה 2010, כשנתפסתי אמרתי לשוטר "טעות, צודק".

שוטר - נסעת במהירות 154 קמ"ש

נהג- טעות. :-D את הצודק הוסיף השוטר ביוזמתו בדו"ח

מה כתוב בדו"ח תמיד חשוב במקרה שלו הוא יצטרך ללכת ולהוציא את זה מהתיק

בכל אופן בשבילו לא הייתי הולך בדרך הזו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה שהוא אמר "צודק, טעות" זו לאו דווקא הודאה באשמה מכיוון שהוא תמיד יכול לטעון שהשוטר טען בפניו שהוא נסע מהר והוא האמין לו, אחרי הכל אין לשוטר סיבה לשקר ופותח השרשור לא הסתכל על הספידו וקיבל את דיברי השוטר, העו"ד יכול לנסות להוכיח שהשוטר לא כייל את הממל"ז או לא הפעיל אותו נכון ולכן הגיע למהירות לא נכונה.

פורסם

ואז ישאל כבוד השופט "אם הנאשם אינו מסתכל על מד המהירות, איך הוא יודע אם הוא נוסע לפי החוק או לאו?"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כשאני הייתי נער צעיר ונתפסתי על 40 + קמ"ש בכביש עירוני שללו לי לחודש , אחרי זה במשפט התובע אמר אוקיי בוא נסגור את זה 900 שקל קנס ויאללה ביי.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ללכת בלי עו"ד במהירות כזאת זה אומץ,מהניסיון שלי (26 שנה זה מספיק?) אתה תקבל 3-4 חודשי פסילה מינימום ,כי אתה נהג צעיר,תידחה את המשפט וקבל יעוץ מיקצועי,

רק דע לך שלא יעזור לך הטיעונים של:

הכביש,"מבין את חומרת העבירה" וכו....התביעה רוצה את פסילת המינימום ,ועוד דבר שרציתי להגיד לך,זה שאים יש כשלים בתיק התביעה מעולם לא תגיד לך,רק מי שמבין בזה ידע ויכול לבטל את כתב האישום(מי שמפעיל את המכשיר)

פורסם
העלתי את הדוח

img801.imageshack.us/img801/9300/q5r2.jpg

זה רק המידע המופיע בזמנה לדין.

תיאור נסיבות המקרה (מה שרשם השוטר בשטח ומה אמר הנהג) נמצא בדף שאינו נמסר לנהג אלא מוצג בבית המשפט.

רק אם תבקש לנהל משפט, דהיינו, לכפור באשמה ולהמתין לדיון הוכחות, תוכל לצלם את תוכן תיק התביעה כולל רישום נסיבות המקרה ורישום השוטר על ביצוע הפעולות כמו: כיול, מרחק מדידה, מצב הכביש והתנועה וכו'

בהצלחה

פורסם
זה רק המידע המופיע בזמנה לדין.

תיאור נסיבות המקרה (מה שרשם השוטר בשטח ומה אמר הנהג) נמצא בדף שאינו נמסר לנהג אלא מוצג בבית המשפט.

רק אם תבקש לנהל משפט, דהיינו, לכפור באשמה ולהמתין לדיון הוכחות, תוכל לצלם את תוכן תיק התביעה כולל רישום נסיבות המקרה ורישום השוטר על ביצוע הפעולות כמו: כיול, מרחק מדידה, מצב הכביש והתנועה וכו'

בהצלחה

אז לפי מה שאתה אומר עדיף לכפור בהאשמה לקבל את תוכן התיק ולנסות למצוא משהו?

השאלה זה אם אני כופר מקבל את התיק ואין מה לעשות כ"כ, בדיון הבא אני יכול להודות והיחס של השופט יהיה אותו יחס?

פורסם

לא אמרתי את זה.

אמרתי רק כי תוכן התיק יוצג למי שמתכוון לנהל משפט.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה...

כמו שהצעתי קודם, תעשה חשבון מה יכאב לך יותר, כסף לעורך דין או שלילה ארוכה.

אף אחד לא יודע מה יהיה.

בהצלחה

פורסם
אז לפי מה שאתה אומר עדיף לכפור בהאשמה לקבל את תוכן התיק ולנסות למצוא משהו?

השאלה זה אם אני כופר מקבל את התיק ואין מה לעשות כ"כ, בדיון הבא אני יכול להודות והיחס של השופט יהיה אותו יחס?

היחס של השופט כנראה לא יהיה אותו יחס, אתה בא לדיון אחד ואומר שאתה כופר באשמה, ובדיון שלאחר מכן אתה פתאום מודה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לעניות תדעתי אתה לא יכול.

אולי תנסה לדבר עם התביעה יום ימיים לפני המשפט והם אולי ירשו לך להסתכל בו.

אבל, מה תעשה עם המידע שתמצא שם?

אין לך יכולת לנתח את הרישומים ולמצוא בהם כשלים. זו מלאכתו של עוך דין והוא גובה עבור זה כסף.

חזרנו לנקודת ההתחלה שהיא גם נקודת ההחלטה:

אם אתה מודה - תתחנן בפני בית המשפט להקל בדינך תוך איזכור כל הדברים שכבר אמרתי לך.

אם אתה כופר (באשמה כמובן) ורןצה לנהל דיון, היה נכון להוציא סכומי כסף נכבדים, וגם אז לא תצא בזול מבחינת עונש.

המלצתי שלי, לאור המידע שספקת: תופיע בבית המשפט כולך שפל רוח ואחוז חרטה כנה, תודה בעובדות ותקווה לטוב.

בהצלחה

• תוכן חדש...