Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד

yoramw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש להחליף את הרכב לאישתי.

היום יש לה פורד מונדאו 2009 והיא מעדיפה רכב קטן יותר.

חשבתי על קיה סיד חדשה.

אשמח לשמוע מאנשים שיש להם או לאנשים קרובים אליהם רכב זה.

בחיפוש מצאתי דיווח על תקלת בלמים מפחידה. האם אתם מכירים עוד מקרים כאלו?

לגבי עלות, מחירון 128,900. במיבצע להסתדרות המורים המחיר 119,900 ומקבלים כמה צופרים קטנים (קודנית, חישני רוורס ועוד משהוא ששכחתי.)

האם המחיר הזה טוב או שאנשים מקבלים הנחות גדולות יותר?

הם לא עושים טרייד אין לדברי אשת המכירות ואין מה לרדת יותר...

מה דעתכם?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מצוין, קיה למרות היותה חברה השייכת ליונדאי מצליחה להקדים אותה בכמה צעדים, איכות פנים טובה, עיצוב מצוין ואחריות בת 7 שנים.

הפרו סיד בעלת 2 הדלתות ממש יפייפיה ומאובזרת לא רע, עתידה לנחות כאן בקרוב הסול החדשה ואולי שווה להמתין ולבחון אותה.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אני בעלים של קיה סיד החדשה.

רכב פשוט מצויין מכל בחינה. איכות חומרים והרכבה ברמה גבוהה. מאובזר מאוד( חישוקים קלים, בקרת אקלים , קרוז קונטרול, פנסים עוקבי פנייה, פנסי ערפל , תאורת DRL לד גם בלילה, תק כפפות מקורר, מראות צד מתקפלות חשמלית ומחוממות, מערכת 6 רמקולים עם שליטה מגלגל ההגה, מנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה, הגה בעל 3 דרגות קושי, רך , רגיל וקשה(ספורטיבי) כמובן הגה, ידית הילוכים ובלם יד בציפוי עור ועוד הרבה שלא רשמתי.

הסיד מאוד מרווחת, כסאות הפנים רחבים ונוחים.

לגבי הגיר כפול מצמדים- הגיר עד כמה 10K ק"מ עובד מצויין, פעולה חלקה ומהירה של העברת ההילוכים במיוחד במצב הידני. במצב הספורט הרכב מתנהג בהרבה יותר זריז, תגובות יותר מהירות. אין רעידות כמו בפוקוס או בDSG.

מנוע בין החזקים אם לא החזק בקטגוריה, 1.6 135 כוח סוס מוציא 9.9 למאה נתון יצרן (נתון יותר מהיר מכל המשפחתיות בשוק כולל מנועי ה1.2 TSI). וזה לא רק על הנייר, הרכב נוסע טוב וחזק.

התנהגות כביש מצויינת, אחיזה טובה , מתלים נוקשים טיפה אך מתגברים על כל הקפיצות והמהמורות בכביש.

צריכת דלק לא נבדקה מעולם במדיוק אך מחשב הדרך מראה בנסיעה עירונית 8.5 ליטר ל100 שזה בערך 1 ל 12 13. מחוץ לעיר גם היה על 5,6 שזה 1-18 בערך (וכל זה עם רגל לא קלה על הגז ולא עם מצב ECO).

על איזו בעיית בלמים קראת? לא נתקלתי בבעיית בלמים לא ברכב הנוכחי ולא בסיד הדור קודם.

בנוסף 7 שנות אחריות בקיה, ואמינות מופתית.

לסיד הקודמת שלי לא הייתה תקלה אחת מלבד טיפולים שוטפים.

לGUGY,

לפני שאתה ממליץ על רכבים שלא ברמה אפילו של הסיד, כדאי שתשמע קצת מאנשים ותקרא קצת באינטרנט על הבעיות שיש לפוקוס החדשה וגם לסיטרואן C4.

הרכבים הללו נופלים באבזור, בזריזות ובאיכות מהסיד.

אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור,

יצחק

פורסם
אני בעלים של קיה סיד החדשה.

רכב פשוט מצויין מכל בחינה. איכות חומרים והרכבה ברמה גבוהה. מאובזר מאוד( חישוקים קלים, בקרת אקלים , קרוז קונטרול, פנסים עוקבי פנייה, פנסי ערפל , תאורת DRL לד גם בלילה, תק כפפות מקורר, מראות צד מתקפלות חשמלית ומחוממות, מערכת 6 רמקולים עם שליטה מגלגל ההגה, מנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה, הגה בעל 3 דרגות קושי, רך , רגיל וקשה(ספורטיבי) כמובן הגה, ידית הילוכים ובלם יד בציפוי עור ועוד הרבה שלא רשמתי.

הסיד מאוד מרווחת, כסאות הפנים רחבים ונוחים.

לגבי הגיר כפול מצמדים- הגיר עד כמה 10K ק"מ עובד מצויין, פעולה חלקה ומהירה של העברת ההילוכים במיוחד במצב הידני. במצב הספורט הרכב מתנהג בהרבה יותר זריז, תגובות יותר מהירות. אין רעידות כמו בפוקוס או בDSG.

מנוע בין החזקים אם לא החזק בקטגוריה, 1.6 135 כוח סוס מוציא 9.9 למאה נתון יצרן (נתון יותר מהיר מכל המשפחתיות בשוק כולל מנועי ה1.2 TSI). וזה לא רק על הנייר, הרכב נוסע טוב וחזק.

התנהגות כביש מצויינת, אחיזה טובה , מתלים נוקשים טיפה אך מתגברים על כל הקפיצות והמהמורות בכביש.

צריכת דלק לא נבדקה מעולם במדיוק אך מחשב הדרך מראה בנסיעה עירונית 8.5 ליטר ל100 שזה בערך 1 ל 12 13. מחוץ לעיר גם היה על 5,6 שזה 1-18 בערך (וכל זה עם רגל לא קלה על הגז ולא עם מצב ECO).

על איזו בעיית בלמים קראת? לא נתקלתי בבעיית בלמים לא ברכב הנוכחי ולא בסיד הדור קודם.

בנוסף 7 שנות אחריות בקיה, ואמינות מופתית.

לסיד הקודמת שלי לא הייתה תקלה אחת מלבד טיפולים שוטפים.

לGUGY,

לפני שאתה ממליץ על רכבים שלא ברמה אפילו של הסיד, כדאי שתשמע קצת מאנשים ותקרא קצת באינטרנט על הבעיות שיש לפוקוס החדשה וגם לסיטרואן C4.

הרכבים הללו נופלים באבזור, בזריזות ובאיכות מהסיד.

אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור,

יצחק

יצחק,אני מבין שאתה נורא רוצה להצדיק את הרכישה שלך,אבל לא צריך לבלבל את המוח עם שטויות על רכבים אחרים.

עשית מהקיה בייבי מרצדס,מדובר ברכב בינוני במקרה הטוב,לדגם הקודם היו לא מעט בעיות סדרתיות עם הESP,דשבורד מתעוות,וכו.

לדגם הנוכחי כבר יש בעיות רציניות עם זה שהרכב כבר לא עוצר רחמנא ליצלן.

בסיטרואן [שיש לה מנוע ב.מ.וו עם 156 סוסים והמון מומנט] אין שום בעיה,והרכב מוכיח אמינות מעולה,ובפורד חלק קטן מהאנשים התלוננו על בלימה לא מושלמת,אם אכן יש בעיה פורד יוציאו ריקול,מדובר ביצרן ענקי בממדים עולמיים ולא ביצרן קטנציק כמו קאיה.

פורסם
יצחק,אני מבין שאתה נורא רוצה להצדיק את הרכישה שלך,אבל לא צריך לבלבל את המוח עם שטויות על רכבים אחרים.

עשית מהקיה בייבי מרצדס,מדובר ברכב בינוני במקרה הטוב,לדגם הקודם היו לא מעט בעיות סדרתיות עם הESP,דשבורד מתעוות,וכו.

לדגם הנוכחי כבר יש בעיות רציניות עם זה שהרכב כבר לא עוצר רחמנא ליצלן.

בסיטרואן [שיש לה מנוע ב.מ.וו עם 156 סוסים והמון מומנט] אין שום בעיה,והרכב מוכיח אמינות מעולה,ובפורד חלק קטן מהאנשים התלוננו על בלימה לא מושלמת,אם אכן יש בעיה פורד יוציאו ריקול,מדובר ביצרן ענקי בממדים עולמיים ולא ביצרן קטנציק כמו קאיה.

יקירי, לא מדובר ברכישה - הרכב מליסינג ונבחר בין אופציות רבות.

אתה ראית השוואה למרצדס? לא סתם ציינתי "בקרב הקטגוריה".

כנראה שאתה מנסה מאיזה שהיא סיבה להציג את הסיד כרכב בעייתי - גם בהודעות קודמות שלך שכינית אותו "גרוטאה".

בתואר עובד בחברת ליסינג שמתעסק בטיפול שוטף של כלל הרכבים שנמצאים כיום בחברות הליסינג, אני רואה ונתקל בבעיות סדרתיות וחוזרות. תציץ קצת באינטרנט ותראה שבפורד לא מדובר על חלק קטן ולא מדובר רק על בעיית בלימה לא מושלמת. אם כן, למה מוחלפים גירים, מוחי גירים ומצמדים ברכבים שלא חצו את ה10K ק"מ?

אני , בעלים לשעבר של הסיד הקודמת ושל הסיד הנוכחית, יכול להעיד שברכב שלי לא היום שום בעיות ESP ,דשבורד מתעוות ושלל השטויות שנאמרו פה. אפילו לא נתקלתי בחברה שלי בבעיות הללו.

קיה סיד החדשה לא בולמת? רחמנא ליצלן.. אם זה היה כך לא הייתי פה כדי לכתוב את שורות אלו.

לגבי הסיטרואן 156 הסוסים הם בגרסא הבכירה שעולה 145K, איך בדיוק אתה מבצע השוואה כזאתי?

הC4 המשפחתית בגרסתא הרגילה בסדר גודל המחיר של הסיד, נופלת בכל נתון, אם מדובר בכוחות הסוס, אם מדובר במומנט, אם מדובר במהירות מקסימלית ואם מדובר בנתון האצה ל100 - 9.9 מול 12.5 ! ושלא נדבר על האבזור ושאר הנתונים..

ידידי, עשה לי טובה, אם אתה לא אוהב את המותג אין בעיה, אבל עובדות בשטח מוכיחות הכל..

שבוע טוב,

פורסם

חברים היום קניתי I 30 האצבק חדשה ,הלכתי לבדוק גם את הסייד ומי שלא ראה את הסייד החדשה מפנים ולא נהג שלא יגיב סתם.אוטו אירופאי לכל דבר ,איכות גימור וחומר מדהים .יותר גרמניה מכל רכב אחר בחומר באיכות ,בתחושה ,רכב מדהים .

קניתי תיונדאי היות והרגישה הרבה יותר מרווחת יותר רכה ,גג נפתח גדול ,מצלמת רווס וכיו"ב .

הרכב מיועד לאשתי ואהבה אותו יותר ,לטעמי היונדאי יותר יפה בהרבה מהקיה סייד שדומה מאוד לאופל , אבל לו היה מיועד לי הרכב אין לי ספק שהייתי קונה את הסיד בלי להסס.

פורסם

תודה לשניכם.

לגבי הבעיה בבלמים שדווחה בסיד, זה השירשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499754&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%93

לגבי פוקוס, אני מאוד בעד פורד ובעלים של מונדאו נהדרת, אך הבעיות שאני מכיר מחברים שלקחו פוקוס בליסיג וסובלים מהגיר והבלמים גרמו לי למחוק אותה.

לגבי C4, באמת אוטו מוצלח אך אוטו שהייתי מזמין בליסינג, לא להחזיק באופן פרטי...

יצחק, לגבי הסיד, המחיר שנתנו במיבצע (119,900) הוא טוב, או שאפשר להוריד אותם יותר (אם אתה יודע)?

על פניו נראה לי קצת יקר, אך באמת מרשים בנתונים...

פורסם

תראה, אני לא נתקלתי בבעיה - הרכב אצלי כבר שלושה חודשים ועשה כ10K ק"מ. בנוסף לא ראיתי שמדובר בבעיית גורפת, יכול להיות שספציפית ברכב זה מדובר בפגם או שהוחלפו בלמים (רפידות/צלחות) ללא מקוריות.

לגבי המחיר , 119 נשמע לי די סביר בכל זאת הרכב במחירו הרגיל כ10 אלף מעל.

מנסיוני, תנסה להראות רציני וללחוץ עוד קצת - במידה ולא יהיה אפשרי תנסה להשיג מתנה כלשהי (טיפול ראשון חינם, חיישני רוורס, מערכת מולטימידה או משהו בסגנון..).

בכל מקרה המחיר הוא מחיר טוב כל עוד הוא נמוך מהיצרן וגם מחברות הליסינג.

שמחתי לעזור,

יצחק.

פורסם
לדעתי פוקוס או C4 יהיו בחירות נוחות יותר,מהנות יותר,איכותיות יותר,לC4 חמש שנים אחריות.

אם לא יודעים (כלומר לא נהגת ואתה לא מכיר) אז על תכתוב, כי השטויות כולם שלך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
רכב מצוין, קיה למרות היותה חברה השייכת ליונדאי מצליחה להקדים אותה בכמה צעדים, איכות פנים טובה, עיצוב מצוין ואחריות בת 7 שנים.

הפרו סיד בעלת 2 הדלתות ממש יפייפיה ומאובזרת לא רע, עתידה לנחות כאן בקרוב הסול החדשה ואולי שווה להמתין ולבחון אותה.

קצת לא הבנתי את הטענה בהתחשב בעובדה שמדובר באותם מפעלים, חומרים ומכלולים... ההבדל הוא בעיקר בעיצוב ובבחירה לכאן ולכאן לגבי המכלולים בכל דגם ודגם. אני חושב שמדובר ברכבים זהים מבחינת איכות, ההבדל בגימור נובע מבחירות עיצוביות ולכן לכל אחד יש אפשרות לבחור את מה שהוא מתחבר אליו יותר (וזה כל הכיף שבדבר).

פורסם

בכל העולם קיה רכבים זולים יותר מרכבים אירופאיים/יפניים מקבילים.

בארץ בגלל רגשי נחיתות של הבעלים שלהם הם כנראה מרגישים שהם צריכים להוכיח שהם קנו את הרכב הכי טוב בשוק,ומי שחושב אחרת,מבלבל..

צאו מהסרט אנשים,קיה חברה קטנה ומצוקמקת,לשים אותה בכלל באותה קטגוריה של חברות שיש להם ידע ונסיון טכני מעל 100 שנה זאת בדיחה.

כל זאת עד שהרכב שלכם פשוט לא יעצור..ואז כבר תשמעו אחרת!.

לפותח השרשור,לרדת ממונדאו,רכב אירופאי משובח לטרנטה האסייתית הזאת,אחרי הנסיעה הראשונה אשתך זורקת אותך מכל המדרגות.

כמו שאמרתי,תקלות בקאיה לא חסר:

http://www.consumeraffairs.com/automotive/kia.htm

פורסם

בארץ בגלל רגשי נחיתות של הבעלים שלהם הם כנראה מרגישים שהם צריכים להוכיח שהם קנו את הרכב הכי טוב בשוק,ומי שחושב אחרת,מבלבל..

צאו מהסרט אנשים,קיה חברה קטנה ומצוקמקת,לשים אותה בכלל באותה קטגוריה של חברות שיש להם ידע ונסיון טכני מעל 100 שנה זאת בדיחה.

לפותח השרשור,לרדת ממונדאו,רכב אירופאי משובח לטרנטה האסייתית הזאת,אחרי הנסיעה הראשונה אשתך זורקת אותך מכל המדרגות.

אני מסכים שתהיה לה ירידה ברמה, אך היא רוצה אוטו קטן יותר (התחילה לעבוד בת"א והמונדאו מרגישה לה גדולה מדי)

לגבי מחיר קיה לעומת c4 או פוקוס, יש לי הרגשה שאתה מעודכן ללפני 5 שנים+-

אם תבדוק באנגליה, פוקוס זולה ב10% מקיה למנוע/איבזור דומה...

פורסם

הויכוח הזה חסר תכלית. אתה מדבר גיבוב של שטויות. מתחילת דרכך בפורום ועד היום אתה מנסה לשבח את הצרפתיות ורק את הצרפתיות- בעוד שאין מה לשבח.

ה"טרנטה האסייתית" שאתה מתאר עקפה את כל המתחרות שלה בכל המבחני דרך שבוצעו- אם זה באתרי אינטרנט ואם זה בעיתונים.

אף אחד לא חש ברגשי נחיתות- זה אתה שנתקעת עם צרפתייה. לידיעתך החברה ה"מצוקמקת" הזאת מצליחה ליצר רכבים אם זה באיכות ואם זה באמינות פי כמה וכמה מהצרפתיות ה"מושלמות" שלך.

רד מהעץ חביבי, מה שהיה פעם זה לא מה שהיום , לא סתם קיה ויונדאי הראשונות במסירות.

והנה שוב אתה חוזר על עצמך ומנסה להוכיח את השטויות שאתה רושם,

אולי כדי שתשתמש באתר שלך כדי לבדוק את עצמך?

סיטרואן- שאגב בקושי קיבלה שם כוכב מסכן,

http://www.consumeraffairs.com/automotive/citroen.html

פורד פוקוס-

http://www.consumeraffairs.com/automotive/ford_focus.html

תעשה לנו טובה, אל תגיב כשאתה לא מבין ואין לך ניסיון. אתה בסופו של דבר מעביר מידע מוטעה ופוגע באנשים תמימים שמתייעצים ומבקשים עזרה.

• תוכן חדש...