Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד

yoramw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמות המכירות רק מוכיחה שהיבואן של המכוניות האלה פותח את הרגליים רק כדי למכור כמויות לליסינג,כי בפרטי אף אחד לא יגע בזבל הקוריאני הזה,...

...ולא יקנה גרוטאה שאפילו לא יכולה לבלום..

לעניות דעתי הבלתי נחשבת לחלוטין (תשאלו את אישתי) האמת היא שמדובר באחת התגובות הכי נמוכות שנרשמו כאן מזה זמן רב.

1. אני נוגע בזבל הקוריאני בפרטי. גם אישתי(ספורטאג' 2009), גם אימי (סיד 2011) וגם אני (ריו 2013). שביעות רצון מאוד מאוד גבוהה מכל השלוש.

2. כל המכוניות נכון להיום מצליחות לבלום ולא נרשמו ארועים חריגים בגיזרה זו.

3. בעברי היו סיטרואן וולקן, ופיג'ו 309 ו 306. אהבתי אותן מאוד.

4. בעברנו המשפחתי היתה רנו סניק ו... ההערה נמחקה על ידי המערכת. למרות שעברת בעילה בכפיה על ידי הרנו, אין אפשרות לקלל באתר.

5. אפשר להעביר ביקורת על כל אוטו, ולכל רכב יש חסרונות ויתרונות. ברגע שאתה עובר לשפה וסגנון כמו בציטוט, הדבר היחיד שקורה הוא שאתה הופך את הדעות שלך, גם בנושאים אחרים לכאלה שצריך לקחת בערבון מוגבל.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לעניות דעתי הבלתי נחשבת לחלוטין (תשאלו את אישתי) האמת היא שמדובר באחת התגובות הכי נמוכות שנרשמו כאן מזה זמן רב.

1. אני נוגע בזבל הקוריאני בפרטי. גם אישתי(ספורטאג' 2009), גם אימי (סיד 2011) וגם אני (ריו 2013). שביעות רצון מאוד מאוד גבוהה מכל השלוש.

2. כל המכוניות נכון להיום מצליחות לבלום ולא נרשמו ארועים חריגים בגיזרה זו.

3. בעברי היו סיטרואן וולקן, ופיג'ו 309 ו 306. אהבתי אותן מאוד.

4. בעברנו המשפחתי היתה רנו סניק ו... ההערה נמחקה על ידי המערכת. למרות שעברת בעילה בכפיה על ידי הרנו, אין אפשרות לקלל באתר.

5. אפשר להעביר ביקורת על כל אוטו, ולכל רכב יש חסרונות ויתרונות. ברגע שאתה עובר לשפה וסגנון כמו בציטוט, הדבר היחיד שקורה הוא שאתה הופך את הדעות שלך, גם בנושאים אחרים לכאלה שצריך לקחת בערבון מוגבל.

יואב

יואב,האמת כואבת,כמו גם לשאר חבריך שקנו רכב מסוג קיה ועושים מאמצים עיליים להוכיח שהרכב פשוט עילוי מכני,ומתחרה ל ב.מ.וו ומרצדס:lol: ,גם במחיר של התקפות אישיות וקללות.

כל מה שרשמתי היה ענייני ולא אישי,להבדיל מבעלי הרכב הפנאטים בשרשור הזה,שכנראה לא יודעים לרבל ביקורת על הרכב שלהם.

אני לא הייתי נוגע בקיא,כי זה גועל של רכב לעומת מרבית הרכבים המשפחתיים שנהגתי בהם ויש הרבה אנשים שחושבים כמוני,ולא היו נוגעים ברכב הזה עם מקל.

פורסם
ספציפית לגבי הסיד הייתי נזהר שבעתיים כי זאת פעם ראשונה שהיצרן הזה מוציא גיר כפול מצמדים והייתי מחכה דווקא לראות את האמינות שלו שכן כידוע גם פולקסווגן וגם פורד אכלו לא מעט מרורים עם מחלות ילדות עד שהעסק נלמד.

רק שבניגוד לפולקסווגן ולפורד אתה מקבל 7 שנות אחריות על הגיר של קיה סיד!

פורסם
ספציפית לגבי הסיד הייתי נזהר שבעתיים כי זאת פעם ראשונה שהיצרן הזה מוציא גיר כפול מצמדים והייתי מחכה דווקא לראות את האמינות שלו שכן כידוע גם פולקסווגן וגם פורד אכלו לא מעט מרורים עם מחלות ילדות עד שהעסק נלמד. טוב לך עם הקיה סיד שלך?! סבבה' date=' אבל בבקשה תרשה לנו להנות מהאירופאיות שלנו במחילה מכבודך.[/quote']

קודם כל הגיר הזה מוכר גם מהולוסטר, שיותר זמן על הכביש- עד כה לא נרשמו שום תקלות / בעיות / רעידות.

אני יכול להעיד על הרכב שלי שלאחר 10K ק"מ גם כן אין בעיות (למרות ש10K זה לא מדד הכי מדוייק לאמינות) ,בשביל זה יש את האחריות יצרן ל- 7 שנים.

אגב- התנהגות הגיר הזה פשוט פנטסטית , לא נתקלתי בגיר כפול מצמד עד היום שמעביר הילוכים כלכך חלק ללא בלבולים ורעשים מיותרים.

פורסם

fastman - כתבת שהיתה לך סיד 2010

איך הגיר האוטומטי שלה (2010 2011 )? - אני יודע שהוא עם 4 הילוכים -אוטומטי רגיל

האם יש לו טיפטרוניק?-כלומר אפשרות להעברת הילוכים ידנית?

תודה

ערן

פורסם
fastman - כתבת שהיתה לך סיד 2010

איך הגיר האוטומטי שלה (2010 2011 )? - אני יודע שהוא עם 4 הילוכים -אוטומטי רגיל

האם יש לו טיפטרוניק?-כלומר אפשרות להעברת הילוכים ידנית?

תודה

ערן

נכון הייתה לי. גיר 4 הילוכים אוטומט רגיל. אין לו טיפטרוניק אך במידת הצורך ניתן להשתמש בהילוכים בגיר (1,2,3).

גם הסיד בעלת 4 ההילוכים הייתה זריזה והגיר מעביר את ההילוכים במהירות.

פורסם

תודה fastman

האם אתה מכיר טוב את האחות התאומה-יונדאי i30cw ?

יש הבדלים משמעותיים בין השתיים בשנתון 2010 2011

מרחב פנימי,אמינות,גיר

תודה

ערן

פורסם
תודה fastman

האם אתה מכיר טוב את האחות התאומה-יונדאי i30cw ?

יש הבדלים משמעותיים בין השתיים בשנתון 2010 2011

מרחב פנימי,אמינות,גיר

תודה

ערן

ברמת העיקרון מדובר על רכבים דיי זהים בשנתונים האלו. הI30 פשוט יותר פופולרית.

כשעבדתי בחברת הליסינג ניתקלתי בכמה I30 שמנורת הESP נדלקת לפתע ללא סיבה. מעבר לזה לא זכורות לי בעיות אמינות כלשהן.

בקיה שהייתה לי מלבד טיפולים שוטפים, לעולם לא הייתה במוסך.

לגבי הגיר- בשתיהן הגיר אוטומט 4 הילוכים ללא טיפטרוניק, מתנהג ממש אותו הדבר.

מרחב פנימי פחות או יותר אותו הדבר גם כן.

שורה תחתונה הרכבים די דומים אך הקיה מרגישה זריזה יותר גם בזינוק (אם זה רלוונטי), וישנם גם כמה הבדלי אבזור ביניהן.

פורסם

חייב להגיב - לעיתים רחוקות קורה שגם ה-DCT שלי קצת משגע לי את החיים בפקקים, לא סגור על עצמו הילוך ראשון או שני. רעידות אין ממש, אבל קצת בילבול ואי נעימות מהגיר יש. מודה ומתוודה, כי זה לא גיר מושלם, אין מה לעשות.

מה שכן, כמו שכבר רשמתי בעבר, בנהיגה ספורטיבית וחזקה הגיר תענוג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...