Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת גלישה באינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם ומה שמופיע לי זה This page can't be displayed. באקספלולר וגם כרום

אתר אחד, אתר שני, אתר שלישי של וואטסאפ גיליתי שפרצו לאתר וחיבלו כנראה ב-DNS סבבה.

אחרי יומיים נכנסתי לאתר דרך הטלפון (דפדפן דולפין) בגלישה סלולרית ושמחתי האתר חזר, באותו היום ניסיתי שוב מהבית ושוב אין אפשרות!

היום שוב אותו סיפור עם אתר אחר, מהטלפון בגלישה סלולרית נכנס, אבל ברגע שעוברים לגלישה דרך WIFI מהטלפון או בכלל מכל מחשב בבית שמחובר לרשת הביתית, אין אפשרות להגיע לאותו אתר.

חשבתי שאולי יש בעיית DNS, אז ניסיתי לגלוש לאתר לכתובת IP שלו, ועדיין ללא הצלחה.

בוצע איפוס לראוטר הראשי 2760U/E1 וגם לא עזר, החלפתי את הראוטר באחד אחר (2760U) שגם אותו איפסתי ליתר ביטחון ועדיין ללא הצלחה. בנוסף גם בוטל FW בשני הראוטרים.

התקשרתי לספקית, שמנו DNS סטטי במחשב ליתר ביטחון, ועדיין אותה הבעיה. שמנו יוזר זמני בראוטר כי אולי היוזר שלי לא בסדר, וגם לא עזר. לאורך כל הדרך הנציג אמר שהוא מגיע לאתר ללא בעיה מהמחשב שלו, וגם עם tracert הוא מקבל תשובה לאורך כל הדרך בזמן שאני לא.

מצורפת תמונה של tracert מהמחשב שלי.

יכול להיות איזה קשר לתשתית?

ספקית 014

תשתית בזק

חבילת גלישה 15 מגה

simmsfishing.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תתחיל בלהגדיר את ה-DNS של גוגל, 8.8.8.8 ו-8.8.4.4, אני לא יודע אילו אתרים אילו, אבל אולי בעלי האתרים החליטו שגולשים מ-IP ישראלי זה לא דבר שהם מעוניינים בהם.

פורסם

ניסיתי לגלוש ישירות לכתובת IP של האתר כדי לבטל את עניין ה-DNS, מה גם שאם לא רצו שישראלים יגלשו, איך זה שהנציג של הספקית הצליח לגלוש וגם אני הצלחתי מהטלפון בחיבור סלולרי?

בשני המקרים אני מניח שגם הטלפון שלי וגם הנציג גולשים מכתובות ישראליות.

גם DNS של גוגל לא עוזר נכון לכרגע, וכן עשיתי flushdns וגם ctrl+f5.

in the face

with a chair

פורסם

תפתח cmd במחשב ותרשום:

route print

תעלה צילום, אולי השתרבב לשם איזה ניתוב לא כשר.

תריץ גם את פקודת:

ping -t XXXXXX.co.il

תראה אם הנתונים שאתה מקבל חוזרים על עצמם ואין לך איזה timeout בדרך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

למרות שהראוטים לא קשורים כי זה קורה בכל מכשיר שמנסה להגיע לאתר דרך הרשת הביתית שלי, הנה תמונה

ולגבי הפינגים, הוא נותן רק timeout כי כנראה בוצעה חסימה באתר עצמו והוא לא מחזיר תשובה בכוונה.

route print.JPG

in the face

with a chair

פורסם

צודק לגבי הroute, לא שמתי לב שרשמת שבמכשירים אחרים גם אין גישה.

אם כך, העניין בהחלט יותר מעניין.

החלפת router, לכן אי אפשר להאשים אותו, מכל מחשב ברשת הביתית אותה בעיה לכן אי אפשר להאשים אותם, מלבד בעיה עם הספק/תשתית אני לא חושב שיש עוד מה לבדוק.

תנסה להשיג איזה טכנאי בכיר/מומחה של ספק האינטרנט שלך שיבדוק את זה לעומק מהצד שלהם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לתשתית יש מה לבדוק? אצל הספק אני אבקש בדיקת מעבדה עם היוזר שלי.

עשיתי עכשיו בדיקת גלישה דרך hidemyass אני כן מגיע לאתר.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...