Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום נסעתי באוטו הכל עבד כמו שצריך 2 דק ליפני שהיגעתי לבית האוטו ניכבה לי ניסיתי להניע כמה פעמים האוטו מניע לשניה וניכבה גררתי אותו בידיים עד לחניה עכשיו שמתי לב שכשאני רוצה להניע אני צריך לסובב את המפתח כל פעם עד לסוף ואז להניע

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

מה זאת אומרת צריך לסובב את המפתח עד הסוף?

אתה נותן חצי סוייצ' ואחרי זה נותן את החצי השניה לחצי שניה והופ הוא מניע, עם תתן רק חצי סויצ' אז הרכב לא יניע

תתן חצי שויצ' ותשמע עם משאבת הדלק עובדת

פורסם

ברור שאני נותן סוויץ' אני לא פעם ראשונה על אוטו חחח משאבת דלק פועלת לפי הרעש ששמעתי צריך פשוט להוציא את המפתח ולהניע עוד פעם ואז הוא מניע לשניה וניכבה

פורסם

האם אתה בטוח שהרכב מניע לשניה? אולי זה רק מרגיש ככה והוא אפילו לא מניע ורק הסטרטר מסתובב? אני שואל זאת כי אם הרכב ניכבה תוך כדי נסיעה ולא מוכן ממש להניע אז במקום להמשיך לנסות ואולי להחמיר את המצב כדאי פשוט תחילה לבדוק שלא קיימת בעייה של רצועת תזמון שקפצה לה או ניקרעה חס וחלילה. ואם הוא באמת מניע לשניה תנסה לראות מה קורה בהחזקה של דוושת הגז תוך שהוא מניע (אבל רק אם הוא באמת מניע לשניה כמו שאתה מתאר).

פורסם
הטורים נופלים במכה או שהוא מגמגם ואז נכבה ?

נופלים במכה אחי

ולבחור השני ניסיתי עם טיפה גז לא עוזר זה בידיוק לשניה והאוטו ניכבה הרצועת טיימינג במקום והכל תקין

מה עוד יכול להיות הבעיה?

פורסם

ייתכן וקיימת בעייה של לחץ דלק למרות שאתה שומע את המשאבה בהתחלה. צריך גם לבדוק את מערכת ההצתה אם מיתקבל ניצוץ כמו שצריך. האם קיים ברכב קודן? אמובלייזר?

פורסם
ייתכן וקיימת בעייה של לחץ דלק למרות שאתה שומע את המשאבה בהתחלה. צריך גם לבדוק את מערכת ההצתה אם מיתקבל ניצוץ כמו שצריך. האם קיים ברכב קודן? אמובלייזר?

לגבי הניצוץ עכשיו אני בידיוק עושה בדיקה

יש איזה קופסא שחורה כזאת(אני חושב שזה אימבולייזר לא?) שיש לה כמו סיבוב כזה on ו off חשבתי שזאת הבעיה אז ניסיתי לנתק את הצמות אבל עדיין נישארה אותה בעיה ולגבי הקודן אין לי קודן באוטו

תודה רבה על העזרה אחי שה' ישמור אותך

פורסם
לגבי הניצוץ עכשיו אני בידיוק עושה בדיקה

יש איזה קופסא שחורה כזאת(אני חושב שזה אימבולייזר לא?) שיש לה כמו סיבוב כזה on ו off חשבתי שזאת הבעיה אז ניסיתי לנתק את הצמות אבל עדיין נישארה אותה בעיה ולגבי הקודן אין לי קודן באוטו

תודה רבה על העזרה אחי שה' ישמור אותך

הקופסא של ה ON ו OFF ככל הניראה זו קופסא ששייכת לאזעקה מהאזעקות של פעם כך שאם היא מנטרלת הצתה וניתקת לה את הצמה הרכב לא יניע לך בחיים. עדיף פשוט שתעביר אותה למצב של OFF ואז תנסה להניע. אם לא מצליח עדיין להניע אני ממליץ לבצע ניתוק לאחד מקטבי המצבר ולאחר מספר דקות להחזיר ואז לנסות להניע. כמו כן אם קיים ברשותך מפתח ספייר מקורי לרכב נסה להניע איתו. אני מנסה לכסות לך את כל האופציות שתוכל לבצע בעצמך.

פורסם

וואלה אין לי מפתח ספייר ניסיתי לחבר את הקופסה ולהעביר לאוף בדקתי עכשיו את ההצתה גם בלי הקופסא יש הצתה וגם לגבי העיניין עם המצבר ניסיתי לנתק שכחתי להגיד שהאוטו הוא ידני אם זה משנה

אין עוד איזה כיוון משהו?

פורסם

איך אתה יודע שהטיימינג בסדר?

עד כמה שאני יודע הטיימינג סגור עם מכסה פלסטיק ואין לך אפשרות לראות את הרצועה,

אז איך אתה יודע שהרצועה שלמה? בדקת שבאמת הרצועה לא קפצה שן?

פורסם
קיימים שעונים לכך. ישנה שיטה של ניתוק צנרת הדלק מחליל המזרקים ובהנעה רואים אם יוצא בכלל דלק אך אם אינך מבין בזה גש למוסך.

מבין מבין אחי יש לי קצת ידע עשיתי בדיקה ניתקתי את הצינור שמגיעה מהפילטר למזרקים ומגיעה דלק אחי

מה הלאה

• תוכן חדש...