Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אולי הנושא הזה נחרש אבל אני חדש פה אנא התחשבותכם.

מכרתי בשעה טובה את הרכב הקודם שלי b3 2000 ידנית, ועם התקדמות העולם לירוק יותר החלטתי באופן זמני לקנות רכב קטן(זה לא אומר שבעוד שנה אני לא מתקדם ללנד קרוזר:lol: :lol: :lol: )

לעניינו יש את הקליאו החדשה 90 כ"ס 900 סמ"ק טורבו מאובזרת רצח.הנחת חבר שמה אותי על 83000 על הכביש עם צבע מטאלי אגרה וטנק דלק.

מצד שני יש את הסוויפט הידנית יש לי אחת יד שניה עם 15K 2012 במצב חדש גם רוצים עליה 65 לא יורד אגורה.

אשמח לקבל ייעוץ.

השיקולים שלי הם שהסוויפט כבר איבדה חלק מערכה, היא תהיה יותר סחירה ביד שניה, אם כי לא ניתן לדעת מה יהיה עם הקליאו הרכב מרשים מאוד.

אבל ההיסטוריה צריכה להלקח בחשבון ואף שרנו משתפרת עדיין היא רחוקה שנמות אור מהאמינות של סוזוקי.

ההכרעה ממש קשה אני צריך שמישהו ינעל אותי.

תודה לעוזרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך כולם קיבלו מחיר טוב יותר ממה שנתנו לי :?

המחיר שאני קיבלתי ל 900 טורבו עם כל התוספות זה 95 אלף שקל על הכביש.

גם אם לא לקחת מרימי שמשות, מקפלי חלונות וכו' זה יהיה 92.5, מכאן תעשה הנחת חבר זה אמור לצאת 88-90.

לא יודע איך הגיעו איתך ל 83

פורסם

לדעתי אתה קיבלת הצעה ל 0.9 collection שהמחירון שלה 90.5. ולכן זה מגיע ל 95 על הכביש (רישוי ולכל מני אקסטרות של היבואן).

ולדעתי ה 83 על הכביש זה ל expression שהמחירון שלה 85.5. ובהנחות חבר מקבלים אותה ב 83 על הכביש (כלומר חבר חוסך 5000 או 6000 ש"ח)

פורסם

אתם סתם זורקים מחירים באוויר.. תעלו לפה הצעות מחיר במקום סתם לרשום מספרים.

אלה לא המחירים. ב"חבר" הקולקשן עולה 85900 לפני אגרת רישוי וכל זה אז איך 85 על הכביש??

פורסם

הוא מדבר על האקספרסיון פאק, שעולה בחבר 80.9K.

תוסיף רישוי, צבע מטאלי, מיכל דלק ובאמת מגיעים לאזור 83.5K.

הקולקשיין עולה 5K יותר (באזור 88.5K, אם לא לוקחים עוד תוספות).

למי שאין את ההנחה של חבר, שיוסיף 5K למחירים הנ"ל (ההנחה בחבר היא 5K).

פורסם

דניאל, לא נמאס לך להמליץ על הקליאו? אני מבין שאתה מחפש להצדיק את הקנייה שלך, אבל ביננו, חוץ ממראה הרכב הזה לא שווה הרבה. ביצועים חלשים, כבד, לא נוח, איכות הרכבה גרועה, שדה ראייה איום ונורא ושותה דלק כמו שיכור בסילבסטר.

פורסם
דניאל, לא נמאס לך להמליץ על הקליאו? אני מבין שאתה מחפש להצדיק את הקנייה שלך, אבל ביננו, חוץ ממראה הרכב הזה לא שווה הרבה. ביצועים חלשים, כבד, לא נוח, איכות הרכבה גרועה, שדה ראייה איום ונורא ושותה דלק כמו שיכור בסילבסטר.

האמת היא שגם התגובה שלך לא שווה הרבה , מבחנים בארץ ובחו"ל מציירים רכב אשר מהווה תמורה טובה מאוד למחירו , ורכב טוב בפני עצמו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
האמת היא שגם התגובה שלך לא שווה הרבה , מבחנים בארץ ובחו"ל מציירים רכב אשר מהווה תמורה טובה מאוד למחירו , ורכב טוב בפני עצמו.

זה לא אומר שאתה צריך לדחוף אותו לכל שרשור, פות"ש מתלבט בין שני רכבים ולא הזכיר בכלל את הקליאו.

לגבי פותח השרשור, אם אתה קונה רכב ("יורד ברמה") רק לשנה לפני שאתה מחליף ללנדקרוזר בעוד שנה אני מציע לך ללכת על הרכב הזול יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שימי היקר, אני ממליץ לך לקרוא שוב את כותרת ההודעה. הוא מתלבט בין קליאו לסוויפט. כל מה שתגיד עדיין לא יצדיק את העדפת הסוויפט על הקליאו.

אני מניח שלא נהגת בקליאו החדשה אלא ניזון משמועות. אשמח לדעת איך 1050 קג זה כבד יחסית לסופר מיני, אשמח לדעת איך 13.7 קגמ ב 2500 סלד ( ו 80 אחוז מהם כבר ב1900 סלד) הם ביצועים חלשים, ואשמח לדעת איך אחרי תדלוק ראשון ממוצע הצריכה הוא 16.2 קמ לליטר, וזה עוד לפני שהמנוע נפתח, נחשב לדעתך צריכת דלק של שיכור בסיליבסטר.

באופן כללי, אני לא נוהג לרשום ביקורת על רכב שלא נהגתי בו כדי לא להיות מוזן משמועות, וכדי שיהיה בסיס לדברי. אני ממליץ לך גם לנהוג כך.

כיום המתחרה הרלוונטית היחידה לקליאו 0.9 היא ה208 אקטיב וגם היא מחסירה מערכות חשובות כמו ניווט מובנה וhill holder.

ממליץ לך להמשיך ולהתמקצע, ורק לאחר מכן להמליץ לאנשים איך לבזבז עשרות אלפי שקלים.

לפותח השרשור, כל רכב שתקנה עכשיו תפסיד עליו כסף. גם על הסוויפט. לאורך זמן הסוייפט תשמור יותר על ערכה. בשנים הראשונות הן ירדו באופן דומה יחסית.

במקרה שלך אם אתה לא להוט לרכב חדש, תקנה רכב משפחתי יד שנייה ב70k ולא תפסיד הרבה במשך שנה.

פורסם

בנות לא לריב, shimib1977 - הייתי חייב, תעשה טובה לך תעשה נסיעת מבחן תחזור עם רשמים ואל תבוא שלילי, זה אחד הרכבים שקיבל הכי הרבה פידבקים חיוביים שאני זוכר לאחרונה. נ.ב אל תהיה ניזון משמועות של מר ישראל ישראלי כי הסבתא של השכנה של דודה של אמא שלו אמרה לו שהרכב זולל דלק, למעשה הוא מהחסכוניים בקטגוריה יותר אפילו מקטגורית פח זבל נוסע (107/אייגו/C1/מי וכו'...) מצטער פשוט מתעב את הקטגוריה הזו.

לעניינו יש את הקליאו החדשה 90 כ"ס 900 סמ"ק טורבו מאובזרת רצח.הנחת חבר שמה אותי על 83000 על הכביש עם צבע מטאלי אגרה וטנק דלק.

מצד שני יש את הסוויפט הידנית יש לי אחת יד שניה עם 15K 2012 במצב חדש גם רוצים עליה 65 לא יורד אגורה.

אשמח לקבל ייעוץ.

השיקולים שלי הם שהסוויפט כבר איבדה חלק מערכה, היא תהיה יותר סחירה ביד שניה, אם כי לא ניתן לדעת מה יהיה עם הקליאו הרכב מרשים מאוד.

אבל ההיסטוריה צריכה להלקח בחשבון ואף שרנו משתפרת עדיין היא רחוקה שנמות אור מהאמינות של סוזוקי.

ההכרעה ממש קשה אני צריך שמישהו ינעל אותי.

תודה לעוזרים

הסוויפט ריאלית במצב מושלם לא שווה יותר מ60 אל"ש, ב65 אתה מתקרב מאוד למחיר של אחת חדשה מהניילונים והמוכר יכול ללכת לחפש.

אם ההתלבטות שלך היא שבעוד שנה אתה מחליף רכב אל תקנה חדשה, אתה תאבד המון כסף בירידת ערך, וכן אני חושב שאתה צריך ללכת על הסוויפט למרות שמישהו הפליץ על המושב נהג לפניך, זה פשוט זול יותר הירידת ערך תהיה נמוכה יותר ובנסף אתה קונה רכב כמעט חדש שספק אם עבר התעללות במחיר מופחת.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני חושב שזה נטו עניין כספי ואפשרויות כלכליות.

לא קל להשוות שתי מכוניות באופן כללי - אבל מאוד מאוד קשה להשוות שתי מכוניות כשהמחירים שלהם גם שונים מאוד.

לעניין, הסוויפט רכב מצוין, אמין והוא עולה כ-20 אלף ש"ח פחות (כמובן שהוא משומש) מהקליאו.

הקליאו לעומת זאת רכב איכותי, מאובזר יותר, זריז ונעים אבל עולה יותר בהתאם. לא יודע לגבי אמינות אבל אפשר להגיד שיהיה פחות טוב מבחינת סחירות. כמה? מי יודע..

אז העניין הוא כזה - אם 20 אלף ש"ח זה לא סיפור יציאת מצריים בישבילך, לך על זה. סביר כי תהנה יותר ביום יום מהקליאו טורבו ומהאבזור. אם לחילופין הסכום הזה כבד עלייך ומצריך התגמשות של בלרינה, אולי כדאי לרדת מזה.

פורסם

בלי שום קשר לקליאו או לסוויפט, אם אתה מתכוון להחליף רכב תוך שנה אל תשקול קנייה של רכב חדש, תחשוב על קניית רכב סחיר, שנמצא בשנתון הכי סביר לירידת ערך נמוכה על מנת לא להפסיד הרבה כסף בשנה זו.

בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...