Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה.

יותר איבזור, יותר זום זום, יותר אמינות, עלות אחזקה נמוכה יותר, יותר יפה, יותר ביצועים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע איך ה3 והגולף נכון ל2013,

מה שכן מנסיון שלי מנהיגה על כמה עשרות מאזדה 3, ובתור הבעלים לשעבר של

מאזדה 3 2.0 2006 והבעלים הנוכחי של גולף MK4 2.0 2007, אין מה להשוות בכלל בין איכות החומרים

וההנאה מהנהיגה, הגולף לוקחת בגדול בכל הפרמטרים. אני מניח שאין מה לדבר על צריכת הדלק

הגרועה של המזדה 3 , (4 הילוכים) לעומת הגולף (6 הילוכים) למרות שאני שוב חוזר, אני מקווה שבמזדה שיפרו את הגיר הנוראי מאז הדור הראשון.

,תגובתי היא מתוך הנחה ששתי החברות המשיכו באותו קו היצור שלהם, (אפשר גם מאותה הנחה להשוות בין גולף דור 4 2001 ל323 מאותה שנה ולהבין שגם אז היו הבדלים משמעותיים לטובת VW בכל פרמטר אפשרי).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא העלית כאופציה, אבל בהחלט הייתי הולך על אוטו בכמה רמות מעל, בשנתון נמוך יותר (ולא בהכרח ישן) סביבות 2010-2011.

במחיר הזה תוכל למצוא אוטו שיענה על כל הדרישות שלך ממאזדה או גולף, אבל ברמה טובה בהרבה ורמת אבזור גבוהה יותר.

פורסם
הראשונה הייתה מזעזעת.

יותר מדי קשיחה ומבפנים הייתה שחורה מדי ולא נוחה בכלל.

נהגתי על יותר מ10 מאזדה 3 שונות כדי לדעת שזו לא בעיה נקודתית.

ומבחינת גיר, גם אם יש DSG בגולף, זה עדיף על הגיר הזוועתי של המאזדה.

לא נוחה זה משהו אחר. על החדשה כותבים שהיא בסדר גם עם חישוקי 18. וגם הגיר החדש עובד טוב. בכל מקרה אני אישית במחיר הזה הייתי מתלבט קשות בין מאזדה 3 ספיריט לבין אוקטביה 1.4T.

פורסם
אני לא יודע איך ה3 והגולף נכון ל2013,

מה שכן מנסיון שלי מנהיגה על כמה עשרות מאזדה 3, ובתור הבעלים לשעבר של

מאזדה 3 2.0 2006 והבעלים הנוכחי של גולף MK4 2.0 2007, אין מה להשוות בכלל בין איכות החומרים

וההנאה מהנהיגה, הגולף לוקחת בגדול בכל הפרמטרים.

,תגובתי היא מתוך הנחה ששתי החברות המשיכו באותו קו היצור שלהם, (אפשר גם מאותה הנחה להשוות בין גולף דור 4 2001 ל323 מאותה שנה ולהבין שגם אז היו הבדלים משמעותיים לטובת VW בכל פרמטר אפשרי).

אוקיי, ואיך זה קשור ל-2 הרכבים החדשים? גם קיה של שנת 2000 נראתה זוועת עולם בתוך הרכב ותראה כיום, איזה פלא.

בכל מקרה, ציינתי את השורה הכי חשובה בתגובה שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שלא זה ולא זה.

מי קונה משפחתומטית ב-140K ₪?!

בסכום כזה הייתי הולך על לקסוס IS250 בת 4 או GS350 בת חמש.

אני מניח שהייתי נהנה "קצת" יותר מאשר לנהוג בעוד ליסינגטומטית..

פורסם
מאזדה.

יותר איבזור, יותר זום זום, יותר אמינות, עלות אחזקה נמוכה יותר, יותר יפה, יותר ביצועים.

תקנה מזדה , יש לה יותר " זום זום " . שכחת את ה"פוקוס" ? איזה יצירתיות ...

פורסם
האמת שלא זה ולא זה.

מי קונה משפחתומטית ב-140K ₪?!

בסכום כזה הייתי הולך על לקסוס IS250 בת 4 או GS350 בת חמש.

אני מניח שהייתי נהנה "קצת" יותר מאשר לנהוג בעוד ליסינגטומטית..

מה קשור הליסינג? מדובר באבזור ומנועים ברמה מעל הליסינג. ואם כבר משומשת יוקרתית, אז למה לא במוו או מרצדס? יש להניח שתהנה בהם יותר מאשר בטויוטה בתחפושת. :wink:

פורסם

לא ברור מה מבקש פותח השרשור לעצמו ומי בינינו בכלל ניסה את השלוש החדשה כדי להעיד...

יש עכשיו הנחות יפות על הגולף, והתפנתה אחת 122 כס לבנה מאובזרת...

לגבי האוקטבה שהציעו לך - אם אתה צריך את הגודל, אז היא נשמעת עסקה טובה, אבל אין במלאי להבנתי את הדגם המאובזר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש עכשיו הנחות יפות על הגולף, והתפנתה אחת 122 כס לבנה מאובזרת...

איך אני מרגיש שאחרי שתחרוש על כל הסוכנויות בסופו של דבר תקנה שוב גולף במחיר סופר מופקע.

ב-140,000 ש"ח הייתי לוקח לאון ולא מסתכל לאחור...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב אתה מתפרץ בדלת פתוחה, כבר הזמנתי :-)

אשתי פשוט אמרה לי שחבל על כל בזבוזי הזמן, היא רוצה גולף. אז הזמנתי 122. וביטלתי, כי אנחנו לא מסוגלים להיפרד מהgti:-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

^ הבעיה ברורה, אך איך אתה/ם מתכוון/ים לפתור אותה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש שמועות גם עכשיו על זה שאפשר להזמין את החבילה עם חישוקי 18 אינץ', לדים ואת הפס האדום שמופיע על הפנסים.

המחיר לתוספות האלה עומד על 16,500 שקלים. :shock:

רוצים GTI במרכב 5 דלתות עם התוספות האלה? תשלמו 243,400 שקלים.

ועוד חשבנו שדלק חזירים את ה-ST.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...