Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמלוב אתה מתפרץ בדלת פתוחה, כבר הזמנתי :-)

Jesus_facepalm.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש שמועות גם עכשיו על זה שאפשר להזמין את החבילה עם חישוקי 18 אינץ', לדים ואת הפס האדום שמופיע על הפנסים.

המחיר לתוספות האלה עומד על 16,500 שקלים. :shock:

רוצים GTI במרכב 5 דלתות עם התוספות האלה? תשלמו 243,400 שקלים.

ועוד חשבנו שדלק חזירים את ה-ST.

מעניין. החבילה רצויה. המחיר תלוש. זה צריך להיות כלול במחיר הבסיס... וגם הוא לא נמוך. בעצם, זה צריך להיות הבסיס ולא תוספת.

למה דלק חזירים, השמועות מדברות על מחירים מאוד נוחים ל ST.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יש שמועות גם עכשיו על זה שאפשר להזמין את החבילה עם חישוקי 18 אינץ', לדים ואת הפס האדום שמופיע על הפנסים.

המחיר לתוספות האלה עומד על 16,500 שקלים. :shock:

רוצים GTI במרכב 5 דלתות עם התוספות האלה? תשלמו 243,400 שקלים.

ועוד חשבנו שדלק חזירים את ה-ST.

זה ממש לא שמועות יצא מייל לכל סוכני פולקסווגן עם התמחור וההנחות שניתן להוציא ב"72 שעות", והיה מצויין בGTI שניתן להזמין את הפנס לד עם הקסנון בעלות של 11,000 ש"ח וחישוקי 18" בעלות של 5,000 ש"ח.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
זה ממש לא שמועות יצא מייל לכל סוכני פולקסווגן עם התמחור וההנחות שניתן להוציא ב"72 שעות", והיה מצויין בGTI שניתן להזמין את הפנס לד עם הקסנון בעלות של 11,000 ש"ח וחישוקי 18" בעלות של 5,000 ש"ח.

עכשיו זה נשמע אפילו רע יותר.

אלו המחירים במבצע?!

מה יהיה המחיר ללא מבצע? זה מטורף.

פורסם

אנשים כאן מגיבים מהבטן ולא מהראש. בן אדם שואל מה עדיף, פיל או נחש ואני שואל, עדיף לאיזה מטרה?! אם זה לגרור משהו, הייתי בוחר בפיל ואם צריך להיכנס למחילה צרה אני מניח שהייתי בוחר דווקא בנחש. הגולף וה3 שונות זו מזו ופותח השרשור לא ציין מה הצרכים שלו. אם הוא רווק שמחפש מכונית לנהג, המאזדה עדיפה אבל אם הוא מחפש משפחתית אז ברור שהגולף עדיפה כי המאזדה פשוט צפופה מקדימה ומאחורה. כולם מגיבים כאן כאילו זה סקר פופולאריות. גם לפותח השרשור לא יזיק לכתוב בקצרה מה הצרכים והרצונות שלו ואז אפשר יהיה לייעץ לעניין. מי אוהב מה, כולם יודעים ולא בטוח שזה מעניין אותו ובטח שלא עונה לא על ההתלבטות.

פורסם
אנשים כאן מגיבים מהבטן ולא מהראש. בן אדם שואל מה עדיף' date=' פיל או נחש ואני שואל, עדיף לאיזה מטרה?! אם זה לגרור משהו, הייתי בוחר בפיל ואם צריך להיכנס למחילה צרה אני מניח שהייתי בוחר דווקא בנחש. הגולף וה3 שונות זו מזו ופותח השרשור לא ציין מה הצרכים שלו. אם הוא רווק שמחפש מכונית לנהג, המאזדה עדיפה אבל אם הוא מחפש משפחתית אז ברור שהגולף עדיפה כי המאזדה פשוט צפופה מקדימה ומאחורה. כולם מגיבים כאן כאילו זה סקר פופולאריות. גם לפותח השרשור לא יזיק לכתוב בקצרה מה הצרכים והרצונות שלו ואז אפשר יהיה לייעץ לעניין. מי אוהב מה, כולם יודעים ולא בטוח שזה מעניין אותו ובטח שלא עונה לא על ההתלבטות.[/quote']

אתה טועה. הוא שאל מה אנחנו היינו רוכשים ולא מה עדיף עבורו. :wink:

אני מניח שאתה מבין את ההבדל. הוא עשה מן שאלון כזה...

• תוכן חדש...