Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי שם איזה 5 אלף בצד כדיי לקנות את ההשכלה הנדרשת כדיי לכתוב הודעה עם תוכן. :lol:

ואז הייתי שם עוד איזה אלפייה בשביל לשאול מומחה לאיזה רכבים בדיוק התכוונת.

ואז הייתי שם עוד 50 אלף כדיי להשכיר חברת יעוץ שתסביר לי למה ההשקעות שעשיתי כרגע הן טעות עיסקית.

אבל בסופו של דבר, הייתי הולך על מאזדה. רק כי אני חושב שדלק מוטורס הם פחות חרא מצ'מפיון. למרות שבצ'מפיון יש את מוסך רון, אבל אולי במאזדה אני אפילו לא אזדקק למוסך? :lol:

פורסם

לא נראה שקהל היעד של הגולף הוא אותו קהל היעד של מאזדה 5

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חבר'ה, הוא התכוון מה הייתם קונים, פולקסווגן גולף או מאזדה 3 החדשה.

אמת...

לא חשבתי שרמת האינטלגנציה בפורום אצל חלק מחברי הפורום כל כך נמוכה, ואני מדגיש חלק...

פורסם

חמש ... = הכוונה לחמש תווים.

הראשון שהגיב תרמתי לך את החמש אלף שתלך להבין עניין :) .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני לא רואה סיבה לרכוש את הגולף, גם ללא אלטרנטיבה מעניינת יותר כמו המאזדה 3 החדשה (בגרסת השני ליטר).

למען הסר ספק, מאזדה 3.

אבל, לא ציינת מהם הפרמטרים החשובים לך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
צריך לראות איך המאזדה מבפנים.

הנטייה שלי היא לכיוון הגולף כי המאזדה 3 הקודמות היו נוראיות מבפנים.

חוץ מזה שאין את המאזדה בידני.

הראשונה הייתה בסדר גמור לזמנה, השניה כבר באמת הייתה על הפנים.

גם גולף ידנית אין, אגב. אם כבר VAG, סביב 140K, אז אוקטביה 1.4T, היחידה שמגיעה עם מנוע באמת מודרני מכל משפחת ה-TSI במחירים האלה. יש גם 1.8T חדיש, אבל תצטרך להשקיע עוד.

פורסם

הראשונה הייתה מזעזעת.

יותר מדי קשיחה ומבפנים הייתה שחורה מדי ולא נוחה בכלל.

נהגתי על יותר מ10 מאזדה 3 שונות כדי לדעת שזו לא בעיה נקודתית.

ומבחינת גיר, גם אם יש DSG בגולף, זה עדיף על הגיר הזוועתי של המאזדה.

פורסם
הראשונה הייתה בסדר גמור לזמנה, השניה כבר באמת הייתה על הפנים.

גם גולף ידנית אין, אגב. אם כבר VAG, סביב 140K, אז אוקטביה 1.4T, היחידה שמגיעה עם מנוע באמת מודרני מכל משפחת ה-TSI במחירים האלה. יש גם 1.8T חדיש, אבל תצטרך להשקיע עוד.

מחזק, 145 אלף אוקטביה 1.4 מאובזרת, אתה יכול לקרוא פה סיקור של האתר על ה1.2 הלא מאובזרת הם בעיקר ציינו לרעה את האבזור הנחות שלה, כל זה משתנה בגרסא המאובזרת שמגיע עם כל טוב ומנוע מאוד חזק ומאוד חסכוני (בבין עירוני בעיקר)

פורסם
אבל, לא ציינת מהם הפרמטרים החשובים לך.

תחרות פופולאריות, ע"ע שרשור ההשקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...