Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי יבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל טויטה קורולה חדשה בארץ עולה 130, בחול עולה כמעט חצי מהמחירון, היבואן מרויח סכום אדיר של כסף על חשבונינו

עכשיו לשאלה: אם אני קונה מחו''ל (יבוא אישי) זה יהיה לי יותר זול?

פורסם

אני מאמין שעם עלות היבוא והכל, המחיר יהיה נורא זהה למחיר בארץ, מה שגם אני לא יודע אם תקבל אחריות, ויותר מזה, תצטרך לעבור את כל הפרוצדורה המייאשת של יבוא אישי וכו'.

בדר"כ לא מייבאים רכבים כאלה (עממיים שאפשר לרכוש בארץ).

פורסם

ככל שהרכב יקר יותר ההנחה תהיה גדולה יותר, למשל דוד שלי החליט לייבא בזמנו טויוטה אוונסיס, שילם עליה כמעט 160 אלף ש"ח והרכב הגיע עם טאסות. (המחירון דומה

עד היום אני לא מפסיק להסתלבט עליו.

Opel Adam S 2017

פורסם
למשל טויטה קורולה חדשה בארץ עולה 130, בחול עולה כמעט חצי מהמחירון, היבואן מרויח סכום אדיר של כסף על חשבונינו

פשוט לא.

כשמדברים על מכונית ב300 אלף וצפונה, הפער מתחיל לשחק תפקיד.

מצד שני, מי שקונה רכב במחירים אלו, ה50K פחות או יותר, לא מטריד אותו.

פורסם

הסיבה להפרשי המחיר איננו תלוי, בעיקרו, ברווח היבואן אלא במיסוי.

בצע חיפוש בפורום לפרטים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...