Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברייה,ללא ספק לקחתי את נושא הניקיון של הרכב צעד אחד קדימה מבחינתי,כאדם פרפקציוניסט עד כמה שהכיס מאפשר אני תמיד נוטה להיצמד למוצרים הכי טובים ולדברים הכי איכותיים בכל התחומים,לפני שאני הולך לרכוש משהו אני גם בודק,לכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הדברים הבאים:

שמפו-רכשתי מכונת שטיפה של קרשר,הזמנתי את המקציף המקורי והלא מקורי,המקורי ישמש את הבית,והלא מקורי ישמש אותי בניקיון הרכב,אז ההתלבטות שלי היא בין honeydow לבין mr.pink,מה ההבדל בינהם,מבלי להתייחס למחיר בכלל,מהו שמפו טוב יותר מה יפרק טוב יותר את הלכלוך והכי חשוב מה פחות יפגע בשכבת הווקס שמרחתי ועד עכשיו כואבות לי הכתפיים,לטווח הארוך יהיה עדיף לי לרכוש גלון של מר פינק במידה ויוחלט על הסוג הזה של השמפו

ניקיון המושבים ברכב-Chemical Guys Lightning הבנתי שהמוצר מנקה את הריפודים וכל מה שקשור לבד בפנים הרכב,השאלה היא כזאת(שוב מבלי להתייחס לנושא המחיר עבור השימוש הספציפי וכדאיות כלכלית),האם עדיף לרכוש את המוצר הזה בנוסף לapc של מגווירס או כתחליף?,מי מיהם ינקה בצורה טובה יותר?

האם לאחר pre wash חובה לעבור עם כפפת פייבר ושמפו נוסף שמכיל ווקס על הרכב או שזה שלב סלחני?

תודה לכם וניקיון מהנה!

m7kj.jpg
פורסם

mr pink יותר עדין ופחות פוגע בשכבת הווקס.

לניקוי ריפודים/שטיחים/סקאי/עור אני משתמש בAPC של מג'ווירס,עושה עבודה מצויינת בכל דבר שניקיתי איתו עד כה.

תקנה או את הליטנינג של CG או את הAPC אין סיבה לקנות את שניהם.

בעיקרון אתה אמור לנקות את הרכב מאבק וכו' עם המכונה עם מים בלבד,לאחר שהלכלוך ירד אתה משתמש במקציף,מחכה שהקצף ירד.

לאחר מכן שם קצת שמפו בדלי,ועוד דלי רק עם מים.

אתה טובל את הכפפה בדלי עם המים והשמפו,מעביר על האוטו ושוטף את הכפפה בדלי עם המים בלבד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
mr pink יותר עדין ופחות פוגע בשכבת הווקס.

לניקוי ריפודים/שטיחים/סקאי/עור אני משתמש בAPC של מג'ווירס,עושה עבודה מצויינת בכל דבר שניקיתי איתו עד כה.

תקנה או את הליטנינג של CG או את הAPC אין סיבה לקנות את שניהם.

בעיקרון אתה אמור לנקות את הרכב מאבק וכו' עם המכונה עם מים בלבד,לאחר שהלכלוך ירד אתה משתמש במקציף,מחכה שהקצף ירד.

לאחר מכן שם קצת שמפו בדלי,ועוד דלי רק עם מים.

אתה טובל את הכפפה בדלי עם המים והשמפו,מעביר על האוטו ושוטף את הכפפה בדלי עם המים בלבד.

אוקיי אקנה 2 גלונים אחד של mr pink והשני של מגווירס apc,אשמח לשמוע על דילולים שאתם ממליצים לריפודים,פלסטיקה,תא מנוע,טאסות(במידה והחומר יכול לפגוע בצמיגים בדילול מסויים אנא ציינו זאת),שטיחי הבד שיש ברכב מתחת לשטיחי גומי,תודה רבה על העזרה!

m7kj.jpg
פורסם
אוקיי אקנה 2 גלונים אחד של mr pink והשני של מגווירס apc,אשמח לשמוע על דילולים שאתם ממליצים לריפודים,פלסטיקה,תא מנוע,טאסות(במידה והחומר יכול לפגוע בצמיגים בדילול מסויים אנא ציינו זאת),שטיחי הבד שיש ברכב מתחת לשטיחי גומי,תודה רבה על העזרה!

עדכון-רכשתי לי 2 גלונים,אני אשמח לשמוע מכם איך כדאי לדלל את החומר APC,אני מתכוון לעשות לכל דילול בקבוק מסווים ככה שאם נישאר חומר הוא לא ייזרק והוא ישאר בבקבוק,גם לגבי השמפו של mr pink,האם באקדח קצף אתם שמים פקק שמפו למשל ואז מוסיפים מים לתוך המיכל?

m7kj.jpg
פורסם

1:10 בדילול של הAPC יעשה את עבודה למרבית הדברים.

לטאסות אתה תצטרך לדלל פחות את החומר,תנסה 1:4 ותעלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
1:10 בדילול של הAPC יעשה את עבודה למרבית הדברים.

לטאסות אתה תצטרך לדלל פחות את החומר,תנסה 1:4 ותעלה.

אני מתכנן לעשות שפריצרים בדילולים שונים שיהיו מוכנים לשימוש,אני יעשה 4 שפריצרים בקפיצות של 2 מ4 עד 10,כל שפריצר יעלה 2 וחצי שקל אז אין טעם להתעסק כל פעם בדילולים,אני יכין הכל כמו שצריך שיהיה מוכן לעבודה,יהיה עוד שפריצר לניקוי חלונות ועוד אחד עם מים בלבד,זה אני המשוגע פה או שזה סביר?

m7kj.jpg
פורסם

שמפו-רכשתי מכונת שטיפה של קרשר,הזמנתי את המקציף המקורי והלא מקורי,המקורי ישמש את הבית,והלא מקורי ישמש אותי בניקיון הרכב,אז ההתלבטות שלי היא בין honeydow לבין mr.pink,מה ההבדל בינהם,מבלי להתייחס למחיר בכלל,מהו שמפו טוב יותר מה יפרק טוב יותר את הלכלוך והכי חשוב מה פחות יפגע בשכבת הווקס שמרחתי ועד עכשיו כואבות לי הכתפיים,לטווח הארוך יהיה עדיף לי לרכוש גלון של מר פינק במידה ויוחלט על הסוג הזה של השמפו

מה זה המקציף הלא מקורי של קרצ'ר?

לי יש את המקורי ואני מחפש להגיע להקצפה סמיכה יותר... עדיין לא יודע אם זה בגלל השמפו או המקציף, אשמח לקישור או וידאו על ה"לא מקורי"...

פורסם
מה זה המקציף הלא מקורי של קרצ'ר?

לי יש את המקורי ואני מחפש להגיע להקצפה סמיכה יותר... עדיין לא יודע אם זה בגלל השמפו או המקציף, אשמח לקישור או וידאו על ה"לא מקורי"...

מסתבר שזה האקדח,גם אני הזמנתי את המקורי ואחריו את הלא מקורי,לא נורא יהיה 2 למקרה הצורך

זה סרטון עם שמפו של כימיכל גייז

https://www.youtube.com/watch?v=srg7JS7Rltk

וזה האקדח מאליאקספרס

http://www.aliexpress.com/item/snow-foam-lance-super-performance-for-heavy-duty/920703003.html

m7kj.jpg
פורסם

השפריצרים האלה קצת בעייתיים, אני גם מחזיק בשפריצרים APCמדולל, זה עומד כבר איזה חודשיים - שלושה ולפני כמה ימים גיליתי שיש חתיכות של משהו, אני לא יודע מה זה, זה או הבקבוק או הדבק שמחבר בין המסננת לצינורית (שזה נראה לי יותר הגיוני כי שום דבר עוד לא התפוצץ).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
השפריצרים האלה קצת בעייתיים, אני גם מחזיק בשפריצרים APCמדולל, זה עומד כבר איזה חודשיים - שלושה ולפני כמה ימים גיליתי שיש חתיכות של משהו, אני לא יודע מה זה, זה או הבקבוק או הדבק שמחבר בין המסננת לצינורית (שזה נראה לי יותר הגיוני כי שום דבר עוד לא התפוצץ).

גם אצלי זה קרה בשפריצר ששכחתי להשתמש בו, הוא היה רבע מלא וראיתי שהתחילו להופיע חתיכות קטנות כמו גושים.

פורסם

אין לי בעיה שיהיו חתיכות,העיקר שזה יתפקד וירסס את הנוזל כמו שצריך,קניתי ממקס 10 מול קניון איילון,יש כמה סוגים שם,כל אחד עלה 5 שקלים..

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...