Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

 

אנחנו לקראת החלפת הרכב הקיים (סיאט לאון 1400TSI ידני) ברכב חדש אוטומטי (בשביל האישה :)).

אם כבר אנחנו מחליפים רכב אז אנחנו מסתכלים על העתיד (הדי קרוב) שבו המשפחה תתרחב..

 

אתמול הלכנו ראינו וקבלנו הצעת מחיר על האוקטביה החדשה. אנחנו רוצים את הגרסא המאובזרת אבל עדין לא יודעים איזה מנוע 1.2 או 1.4, הכל תלוי בזמינות במלאי ובזמני אספקה (לא דחוף לנו, אבל יש אספקה של חצי שנה שזה לא מתאים כלכך). ההצעה שקבלנו היא 139600 על הכביש למנוע 1.2 ו 147900 על הכביש למנוע 1.4.

 

אחרי זה הלכנו לראות את הלאון החדשה. בגרסת ה FR היא נראת מדהים, אבל היא גם עולה 161500 על הכביש. גרסת ה 1.2 לא כלכך התחברתי אליה באיך שהיא נראת, היא פשוט נראת איביזה קצת מוגדלת (במיוחד הגריל והפנסים מקדימה).

(דרך-אגב מישהו יודע אם נכנסת עגלת תינוק לבאגז' של הלאון?)

 

מבין שני אלה שראינו אתמול, בהתחשב בשימושיות האוקטביה לוקחת בגדול, בזכות מרחב המחיה והמטען שיש לה.

 

האם קיימות אלטרנטיבות מצד חברות אחרות שיתנו את אותה השימושיות, האיכות והביצועים?

 

תודה.

פורסם

ללאון החדשה יש תא מטען סביר ועגלה סבירה תיכנס אליו. אבל אין ספק שבמבחן העגלה האוקטביה לוקחת את הלאון ובגדול.

 

במקרה אני נוהג עכשיו על אוקטביה חדשה עם מנוע 1.2 ליטר. הוא בסדר אבל לדעתי עם מנוע ה-1.4 ליטר המצויין המכונית תרגיש בסדר + +. אבל המחיר הזה, פשוט יקר מידי לדעתי. כמעט 150 אלף ש"ח לרכב על הכביש? וואו, זה המון כסף! במחיר הזה, עם קצת סבלנות והמתנה למבצעים, אתה יכול לרכוש סובארו XV או ניסאן קשקאי. שלא לדבר על מכוניות "מנהלים" כמו יונדאי i40.

 

בקבוצת המשפחתיות הייתי ממליץ לך לבדוק את קיה סיד החדשה, בגרסת הסטיישן. על הנייר יש לה 140 כוחות סוס, בפועל היא מרגישה זריזה בערך כמו האוקטביה או הלאון 1.2 ליטר. יש לה גיר מתקדם (לדעתי אפילו טוב יותר מה-DSG), תא נוסעים מאוד איכותי ושימושיות גבוהה מאוד בגרסת הסטיישן (שהיא כמובן קצת פחות יפה, אבל לשיקולך). ב-130 אלף ש"ח אתה מקבל את הרכב על הכביש ועם ה-20 אלף ש"ח הנותרים תפנק את אישתך והילד בחופשת סקי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בחירה באוקטביה, לדעתי, היא מאוד נכונה וכך גם העדפה של ה-1.4 (למחפשים מעט הנאה בנהיגה).

מברור שערכתי בשבוע שעבר, דגם ה-1.4 AMBITION, זמין במלאי (לדגם המפואר יותר זמן ההמתנה ארוך יותר של כמה חודשים. עד כמה שאני יודע ההבדלים בין 2 רמות הגימור לא גדולים).

אבל, המחיר של האוטביה 1.4 אכן יקר יותר, יחסית.

 

אם אתם מוכנים להתפשר מבחינת "ביצועים", לדעתי אפשר לבחון את הקורולה החדשה בעלת צריכת דלק נמוכה יותר ובגז' גדול (מחיר "על הכביש" של ה-GLI יהיה כ-133,000 ש"ח).

הרנוו פלואנס גם היא נותנת מענה למרחב.

פורסם

מחזק ההמלצה על הקיה סיד - מכונית מצוינת ברמה גבוהה מאד ופער מחיר עדיף משמעותי על האוקטביה (מחיר הזוי למשפחתית).

גיר כפול המצמד של קיה/יונדאי איטי יותר בהעברות ההילוכים מה-DSG אך רהוט ונעים יותר (בייחוד במהירויות עירוניות).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

פורסם

המון תודה לכולכם על ההמלצות. נחכה לראות מה יש בקיה במבצע של הוט.

מישהו יודע מתי אמור המבצע להתחיל? אולי מכירים מחירים?

כמו-כן מישהו יודע איך נראת השליטה על המיזוג באוקטביה הבסיסית? מכני לחלוטין כמו בישנה?

פורסם
מה עם הסיאט טולדו?נראית לטעמי טוב יותר מהאוקטביה ומרווחת לפחות כמוה.

 

איך אתה יכול להשוות תת-משפחתית מרופדת בפלסטיק למשפחתית הטובה ביותר בקטגוריה שלה שקיימת היום?

 

לפותח השרשור - הייתי בדילמה מאוד דומה לשלך, וכבר פתחתי הזמנה ל-1.2 אמבישן (134800 על הכביש), אבל אחרי קצת מחשבה הגעתי למסקנה שזה פשוט יותר מדי לשלם בשביל רכב כזה, והזמנתי ייטי במקום.

עשיתי נסיעת מבחן על האוקטביה 1.4 המאובזרת - רכב מדהים, חזק ונוח. לא רואה את הטולדו ממטר...

פורסם
מה עם הסיאט טולדו?נראית לטעמי טוב יותר מהאוקטביה ומרווחת לפחות כמוה.

 

הטולדו היא התאומה הספרדייה של הראפיד. לא בגודל של האוקטביה, גם לא בליגה שלה ולא לחינם היא זולה משמעותית.

פורסם
המון תודה לכולכם על ההמלצות. נחכה לראות מה יש בקיה במבצע של הוט.

מישהו יודע מתי אמור המבצע להתחיל? אולי מכירים מחירים?

כמו-כן מישהו יודע איך נראת השליטה על המיזוג באוקטביה הבסיסית? מכני לחלוטין כמו בישנה?

 

המבצע של הוט מקביל בד"כ לשל הסתדרות המורים, אני התקשרתי בחמישי לברר לגבי פיקנטו במבצע של ההסתדרות ובסוכנויות כבר יש מחירים ופותחים הזמנות, נסה להתקשר לברר.

הסיד החדשה היא מכונית מאוד מאוד מרשימה, אני התרשמתי מאוד.

 

האוקטביה לדעתי מתומחרת בצורה מוגזמת ומעבר לזה משהו בעיצוב של החלק האחורי ממש ממש לא מסתדר לי, הוא ארוך מדי ומוזר, סובל מחוסר עיצוב טוטאלי.

פורסם

יש עכשיו ״72 שעות״ של מבצעים אם אני לא טועה.

שווה לבדוק...אם התנאים שהוצעו לך הם לפני או אחרי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המבצע של ה"72 שעות" בעצם התחיל ב-1 לאוקטובר ויסתיים ב-20 לחודש. כל מי שמזמין בין התאריכים האלה מקבל את המחירים של המבצע..

פורסם
איך אתה יכול להשוות תת-משפחתית מרופדת בפלסטיק למשפחתית הטובה ביותר בקטגוריה שלה שקיימת היום?

 

לפותח השרשור - הייתי בדילמה מאוד דומה לשלך, וכבר פתחתי הזמנה ל-1.2 אמבישן (134800 על הכביש), אבל אחרי קצת מחשבה הגעתי למסקנה שזה פשוט יותר מדי לשלם בשביל רכב כזה, והזמנתי ייטי במקום.

עשיתי נסיעת מבחן על האוקטביה 1.4 המאובזרת - רכב מדהים, חזק ונוח. לא רואה את הטולדו ממטר...

 

אפשר לדעת איזו גרסא של הייטי וכמה עלתה?

 

תודה.

פורסם

את ה-1.2 ידנית, שנמכרת במבצע ב-109 אלף. אחרי אגרה ומערכת מולטימדיה (מסך מגע, מצלמת רברס, דיבורית BT, חיישנים קדמיים ואחוריים ומערכת ניווט) - 114 אלף על הכביש.

פורסם

כמו-כן מישהו יודע איך נראת השליטה על המיזוג באוקטביה הבסיסית? מכני לחלוטין כמו בישנה?

מזגן מכאני רגיל, כמו פעם. 6 מהירויות למאוורר. משהו מעצבן - עם הדלקת הרכב המזגן עובר כברירת מחדל לאיוורור חיצוני

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולכם. בהחלט גרמתם לי לשקול את הקיה סיד ברצינות.

שאלה נוספת, האם יש הבדל באיכות, מכלולים, מנוע, גיר בין הסיד לפורטה?

 

תודה.

×
×
  • תוכן חדש...