Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היגוי מצויין היה ל 3 דור ראשון.

מתיחת הפנים קלקלה את ההיגוי ופגמה בתכונה הטובה ביותר של המכונית.

גורלה של המכונית יקבע בעיקר ע"י ציי הרכב, שהם הרוכשים ה "כבדים" של המכוניות בסגמנט הנ"ל, וצפוייה לה תחרות קשה מצד הקורולה החדשה.

אני לפחות רואה כאן מהלך שיווקי מאוד נבון של היבואן. לציי הרכב יילך קרוב לודאי דגם הבסיס, הפער הזניח יחסית בינו לבין דגמי 2 הליטר ישמר את האחרונים לשוק הפרטי. מחירים כאלו שהם אטרקטיביים יחסית, המוניטין שעדיין עובד לזכות היצרן הזה, העובדה שאצל המתחרים אין היצע מנועים שכזה ואם ישנו, הפערים אצלם פשוט מופרכים ( ראה צ'מפיון לדוגמה ), כל אלו יהפכו את האוטו הזה קרוב לודאי ללהיט מכירות בשני ציי הרכב, הן זה של החברות והליסינג, הן זה הפרטי.

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור עם שקונה כדי למכור, אותי מעניין כמה תעלה מאזדה 3 [או פוקוס] בת 3, לעומת גולף, פלואנס דיזל, אוקטביה וכו'.

אז נכון מקבלים יותר אבזור בפחות כסף ביחס לגולף. אבל משלמים עליו בדמות ירידת ערך בגלל הפופולריות של הדגמים האלה בחברות הליסינג.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
וכמובן הרכב ימכר בכמויות לא הגיוניות כי "מאזדה זה רכב טוב"

אשמח לדעת מה רע במאזדה? אולי אני יחליף למשהו אחר...

המאזדה מנוע 2.0 נראת לי אחלה של רכב :evil:

פורסם

הייתי ממתין עוד שנה~ לראות אם צצות בעיות עם כל אותם בעלי CX-5 והסקאי-עקטיו ואז הולך על אחת יד"ש, לא חסרים לנו בעלי רכבים עם מנועים חדשניים מאוכזבים בארץ.

אבל אחרי הכל, אינני מצפה מהעדר להיות סבלני ; שבוע הבא, מתיישבים מול הפקידה בבנק, עוד קריצה, עוד הלוואה ויאללה לסוכנות.

פורסם
קצת מחירים:

1. אקטיב 1.5 - 128K ש"ח
  2. קומפורט 1.5 - 132K ש"ח
  3. אקטיב 2.0 - 133K ש"ח
  4. ספיריט 2.0 - 142K ש"ח

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-f30e7b4159a8141006.htm&partner=homepage_jumbo

מהטבלה הזאת ניתן לראות שהיבואן מתרחק מהלקוחות הפרטיים ופוזל "בענק" לציי הרכב . שיהיה לו בהצלחה !

פורסם
אשמח לדעת מה רע במאזדה? אולי אני יחליף למשהו אחר...

המאזדה מנוע 2.0 נראת לי אחלה של רכב :evil:

הרע זה ש-וולוו יותר טוב!

(תגובה אמיתית של עוד יצור שראיתי היום באיזה אתר)

BW

פורסם

^

איך הגעת למסקנה הזאת? גרסת 2 ליטר יקרה רק ב-5 אלף מגרסת ליסינג. לדעתי הוא פוזל גם לליסינג וגם לפרטיים הפעם.

פורסם

מהלך מאוד מעניין מבחינת היבואן שהשכיל לא לחסוך ברשימת האבזור ומבין שאיבזור עשיר, מותג טוב ועיצוב נפלא יכבשו את השוק, ולדעתי המאזדה החדשה תהיה שוב להיט מכירות גדול בעיקר במגזר הליסינג שם האבזור בגרסאות הבסיס הוא גורם מכריע לאנשים שלא מתעניינים בהרבה מעבר לפרוספקט והצבע שזמין בארץ.

פורסם
^

איך הגעת למסקנה הזאת? גרסת 2 ליטר יקרה רק ב-5 אלף מגרסת ליסינג. לדעתי הוא פוזל גם לליסינג וגם לפרטיים הפעם.

תחשוב קצת . משפחתית עם מנוע 2 ליטר ? הישראלי הממוצע יגיד :"זה הרבה דלק " , ואז יילכו לטויוטה או לחברות אחרות או כאלה שיציעו לו 1.6 ליטר , ובמחירים זולים יותר {בהרבה} . קוריאניות למשל , ובמבצעים .

ואם מדברים על מבצעים , הרי שזו מילה שלא קיימת ב "דלק" וחבל .

פורסם

^

האם הישראלי הממוצע אינו יודע לקרוא? אם לשפוט לפי מאזדה 6, ה-3 2 ליטר אמורה לעשות 1 ל-14/15. בדור הקודם כמה זה היה, 8-9? משפחתיות 1.6 קוריאניות יותר בזבזניות. נחכה למבחנים בארץ ונראה, מקווה שיהיו מבחנים רציניים ולא יקחו אותה למבחן מאומץ בלבד, כמו שכתבי רכב אוהבים להגיד.. מה שכן, חסרות מאוד גרסאות ידניות, אבל לישראלי הממוצע לא אכפת מהן, נכון?

• תוכן חדש...