Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 3008/5008 - הילוך 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לבעלי פג'ו/סיטרואן עם גיר 6 הילוכים של אייסן (AM6) ומנוע THP 156 :

ברכב שלי ,פג'ו 5008, אחת לחודש בערך, נניח בכביש החוף ב70 קמ"ש: המחשב לא מוריד בזמן מהילוך 5 ל 4

ואז בסל"ד (1600 ) נמוך ובלחיצה עדינה על הגז, למנוע אין כמובן את הכח הדרוש ואז הוא מצלצל (זה רעש של 6 נקישות מהירות - כמו בידני של פעם שמנסים להתחיל נסיעה בהילוך גבוהה מדי)

אם עוזבים את הגז באותו רגע, ונותנים שוב, המחשב מזהה את המצב, מוריד להילוך רביעי ומאיץ כנדרש.

חוצמזה , האוטו נוסע מעולה.

כמובן שכל הנסיעה היא באוטומט. גיליתי שזה הילוך 5/4 כי בפעם הבאה שזה קרה מהר העברתי לידני כדי לראות את ההילוך הנוכחי.

אין מצב לשחזר את הצלצולים במוסך. למעשה, ניסיתי באופן יזום בכביש החוף לשחזר מספר פעמים ולא הצלחתי (הגיר עבד כמצופה).

מישהו חווה משהו כזה ? יש מה להתרגש ? לעזוב את זה?

דרך אגב: בדקתי ואין עדכון תוכנה לגיר הנ"ל. בפנל הרדיו אין התראות מחשב. לא בדקתי עם כבל ה OBD את הלוג של המחשב.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חיברתי את הרכב לסורק OBDII . הכל נקי, אין תקלות.

עדיין זה קצת מעצבן אותי למרות שזה נדיר. אני אוהב גיר חלק ורציף... אם היתה לי שליטה על התוכנה הייתי מצר את טווח התחתון של הילוך חמישי.

• תוכן חדש...