Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתם רכב חדש ומגניב אני מאמין שיותר מ 70% מהנסיעות שלכם זה ליעד קבוע ומוכר ואתם מתעסקים עם העידכון של המפות ? תהנו מהרכב כי תכלס על זה שילמתם בגדול . מקסימום תמיד יש waze.

תתחדשו...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברמה הפראקטית אתה צודק.

בתכל"ס, שילמנו ממיטב כספנו על רכב חדש ואנחנו מצפים שהכל יעבוד בצורה מושלמת.

לי יש מזל כי אני נוסע בעיקר רק על כביש החוף (חדרה-ראשל"צ) אבל אם אתה נוסע למקום חדש, זה מבאס.

בשבוע שעבר נסעתי לכפר סבא לשכונה חדשה לגבות מלקוחה. הרחוב שלה לא היה קיים במערכת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

את המפות מעדכנים דרך דיסק און קיי - צריך להוריד את התוכנת עידכון מהאתר.

דיברתי עם קרסו - הם סידרו שהעידכון יהיה חינמי.

הדבר היחיד שאני מנסה להבין כרגע זה איך לחבר סאבוופר ומגבר לרכב.

כלומר מגיע לאחורי המערכת.

פורסם

אתה צריך רק להוריד את התוכנה - ולהרשם.

להכניס DOK למערכת, ללכת שם לאפשרויות או הגדרות מפה בתוך הניווט, לעשות עידכון, הוא יוריד קבצים ל DOK עם פרטים לגבי המערכת.

אז אתה מתחבר למחשב ומפעיל את התוכנה של רנו, ללחוץ שם על UPDATES והיא כבר תעשה את הרוב בשבילך.

פורסם

renault.naviextras.com/shop/portal/downloads

אגב יוסי לגבי התחנת משטרה - אתה יכול למצוא את זה יש חיפוש מקומות POI בניווט ואפשר למצוא הכל - אני מצאתי את בית חולים השרון למשל.

לגבי הלדים - אצלי יש מצב אוטומטי ככה שאני לא מתעסק בכלל עם תאורה - אבל מהקליאו הקודמת שלי אני זוכר שאם מכבים סוויץ ופותחים דלת אחרי כמה שניות האור נכבה לבד אם מדובר באורות דרך, כל עוד לא נגעת בתאורה שוב אחרי שהוצאת מפתח.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער שאני מעלה פוסט ישן,

יש לי שאלה לגבי המערכת.

גם אני קיבלתי רנו קליאו 0.9 חדשה וראיתי שבמערכת ניווט הרחובות שרשומים בפנייה הבאה הם באותיות הפוכות בעברית. ("ןולייא" במקום איילון)

אצל עוד מישהו זה ככה?

פורסם

מנצל שרשור,

אני מאוד התלהבתי מהרנו קליאו, העיצוב והצבע הצהוב הם בול בטעם שלי.

מה שכן, עדיין ב 2014 אף אחד לא ממליץ לך לקנות רנו אלא אם אתה לוקח אחת בליסינג, כי כולם יודעים שישנן תקלות...

מה דעתכם על הסטיגמה שנדבקה ומסרבת לעזוב את המותג?

פורסם

אתה בארץ הסטיגמות,וידוע שמי שמפיץ אותן הלאה הינו "מבין דבר"

רוצה רכב? תכין שיעורי בית.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מאוד התלהבתי מהרנו קליאו, העיצוב והצבע הצהוב הם בול בטעם שלי.

מה שכן, עדיין ב 2014 אף אחד לא ממליץ לך לקנות רנו אלא אם אתה לוקח אחת בליסינג, כי כולם יודעים שישנן תקלות...

אצלי כמעט 18000 ק"מ ואין תקלות בכלל.

אין אפילו רמז לזה שעלולות להיות תקלות.

הרנו הקודמת שלי עם 240,000 אצל הבעלים הקודם וממשיכה לנסוע כמו שצריך.

על מה אתה מדבר?

כל ה"מביני עניין" בארץ הם אידיוטים ששמעו את הדוד של השכן של האמא אומר משהו וזה נשאר אצלם.

הרנו ה"לא אמינה" האחרונה שהגיעה הנה הייתה הרנו 11, וגם היא לרוב הייתה כזו בגלל שהחשמלאים הישראלים ברובם חאפרים והם רצו לחפות על זה ולהאשים את האוטו עצמו על זה שלא יודעים להתמודד איתו.

אין סיבה שלרכב יהיו תקלות לפני 100000 ק"מ, וגם מה שכן מתוקן תחת האחריות, אלא אם זו אשמת הנהג.

בקיצור, בולשיט.

• תוכן חדש...