Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת עניבה לחולצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק לחלוטין.

יום יבוא אני אעשה מדריך מצולם איך לא להתלבש לחתונה :)

מצד שני גם אצל הנשים לא חסרים פלופים - בעיקר בגזרת השמלות הלבנות (כבר במספר חתונות שבהן הייתי היו נשים שהגיעו בשמלות בצבע קרם \ לבן - הן לא מבינות שזה לא נהוג?!), אבל חלקן הנכבד פשוט לא יודעות להתלבש \ לובשות שמלות פושטיות מדי לחתונות (מי לובשת שמלת טריקו לחתונה - רבאק!)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מקווה שיום יבוא וגם בארץ יתחילו לעשות אירועים שמתוייגים מראש כ-Black tie event. שאנשים יפסיקו להתלבש כמו חורנים.

יצא לי לשמוע על חתונה בארה"ב בין כלה ממעמד גבוה לחתן שבא ממשפחה של צווארון כחול. החתונה אכן הוגדרה ככה בהזמנות, מה שהביא לכך שהאורחים ממשפחת החתן הגיעו עם עניבות שחורות.

חוץ מזה, למה את מכוונת נמוך, אפשר ללכת על White tie וזהו :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה שהאופנה בארץ היא לבוא לחתונה כאילו אתה הולך לבאר עם חברים לא אומר שזה בסדר.

חתונה זה אירוע שבו צריך להיראות מכובדים. ג'ינס זה לא מכובד.

אני מקווה שיום יבוא וגם בארץ יתחילו לעשות אירועים שמתוייגים מראש כ-Black tie event. שאנשים יפסיקו להתלבש כמו חורנים.

אני לא מסכים איתך לגבי חתונות בארץ.

בחו"ל כן מתיחסים לחתונות כמו אירוע עסקי ומכובד שצריך לבוא בלבוש מתאים, בארץ לא באים לאירוע עסקי אלא לחגיגה (כמו מסיבה שהולכים עם חברים) וזה בדיוק ההבדל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם למסיבה אפשר להתלבש בצורה מכובדת. הייתי בחתונה לפני חודש שהסתיימה בבריכה ועדיין כולם באו מתוקתקים ולא עם בגדי חוף.

אני לא אומרת שצריך לבוא לחתונה כאילו מגיעים לאירוע עסקי - אבל לא בג'ינס.

לא צריך עניבה, לא צריך חפתים - מכנס אלגנטי, חולצה מכופתרת יפה (אפילו קצרה \ שרוולים מקופלים), חגורה ונעליים יפות ובחור יכול להיראות כמו מיליון דולר בזה.

פורסם
גם למסיבה אפשר להתלבש בצורה מכובדת. הייתי בחתונה לפני חודש שהסתיימה בבריכה ועדיין כולם באו מתוקתקים ולא עם בגדי חוף.

לא צריך עניבה, לא צריך חפתים - מכנס אלגנטי, חולצה מכופתרת יפה (אפילו קצרה \ שרוולים מקופלים), חגורה ונעליים יפות ובחור יכול להיראות כמו מיליון דולר בזה.

מסכים, גם אני הייתי לפני כחודש וחצי בחתונה כזו, בנחלה בצומת בית עובד למי שמכיר.

באנו מסודרים ולבושים יפה כול החברים, כשהגיע הקטע של הבריכה פשוט קפיצה של דקה לחניה, החלפנו לבגדי ים והופ למים.

פורסם
לא צריך חפתים

דווקא לחתונה של אחי הגעתי עם חפתים :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אמרתי לא צריך - לא אמרתי שזה לא רצוי ;)

חבר שלי מזן האנשים האלו - חולצות עם חפתים, ג'קט, עניבות, חגורות, בלאגן...

כל מה שנשאר לי זה למצוא לו עניבת פרפר ושלייקס להשלמת המראה.

פורסם

על טעם וריח אין להתווכח.

אם יודעים לשלב יפה בין ג'ינס לטישירט יפה וסניקרס תואמים - התוצאה מכובדת.

כמובן שלבוא לארוע עם ג'ינס וכפכפי אצבע מהשוק או אפילו של הוואניאס לא נראה טוב ופסול מהיסוד.

מה לעשות, הרוסים והקווקזים רגילים לבוא לארועים עם חליפות וחולצות ויסקוזה (שלום לשנות ה 90 ), שיהיה להם לבריאות.

פורסם

בחתונה שלי לבשתי חליפה של סלוודור דאלי, וכיום אני לובש את אותו הג'קט לארועים מיוחדים.

הוא די קליל, נוח ומרשים בסולידיות. להשלמת ההופעה אני לובש ג'ינס ובחיי שזה מתאים יותר

ממכנס האלגנט.

Gn'f'R

פורסם

לוקו, לא בשביל לבאס או משהו, סלוודור דאלי לא עושה חליפות, הוא לא עושה בגדים.

בישראל זה ידוע שלוקחים שמות מוכרים ופשוט ממציאים מותגים.

לא רע חלילה, רק אל תספר לאף אחד מעבר לים.

haters will hate

פורסם
אם יודעים לשלב יפה בין ג'ינס לטישירט יפה וסניקרס תואמים - התוצאה מכובדת.

לא.

התוצאה אולי לטעמך, היא לא מכובדת מבחינת לבוש.

אני עכשיו בעסק משותף עם מנכ"ל של איזו חברה ישראלית. הוא מגיע לעבודה עם בגדים איכותיים, אבל סנדלים ומכנסיים קצרים. כשאני נפגש איתו, ככה שנינו, גם אני בא ככה. כיף. אנחנו לא צריכים לעשות פוזה אחד על השני.

אבל אם תהיה פגישה עם צד שלישי - זה לא לעניין.

יש קודים מקובלים למה מכובד והיכן. זכותו של כל אחד להתעלם מהם, אבל זו עדיין התעלמות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא.

התוצאה אולי לטעמך, היא לא מכובדת מבחינת לבוש.

יש קודים מקובלים למה מכובד והיכן. זכותו של כל אחד להתעלם מהם, אבל זו עדיין התעלמות.

אתה יכול לכתוב "לא" עד מחרתיים בצהריים, בסופו של דבר איש הטוב בעיניו ייעשה.

מי קבע שלחתונות צריכים לבוא מכופתר/עניבה/מכנסי אלגנט ?

לא תודה,

אני אמשיך להתלבש כמו שהתלבשתי עד עכשיו ולקבל מחמאות על ההופעה.תודה.

פורסם

מי שקבע זה סטנדרטים עולמיים, שבארץ נוהגים להתעלם מהם. המחמאות שאתה מקבל נובעות בדיוק מעובדה זו - בחו"ל לא היית מקבל אותן.

אני מוכרח לציין שאני מבין מאיפה זה בא - אקלים חם, אווירת סחבקיה וכו', והאמת גם לי בד"כ בא להתלבש הרבה יותר קז'ואל ממכופתר שנובע מהעבודה, ולכן אם יש ימים בלי פגישות או עם פגישות עם לקוחות שהם חברים - אני בג'ינס ופולו/סוודר בחורף (יש חליפה, חולצות ועניבות ספייר במשרד). במדינות מתוקנות לא הייתי מעז להגיע למשרד בלי חליפה ועניבה.

לחתונה שלי בכלל הגעתי עם חליפה בהירה (מעין אפור/קרם) וחולצה ועניבה ורודות, כדי לא להרגיש כמו בעבודה :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין ג'ינס שנראה אלגנט?

אומנם הגזרה לא מתאימה, אבל בגזרה הנכונה אני לא רואה בעיה עם ג'ינס שכזה.

3517804_24.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...