Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה אנשים מודאגים מה הוא יעשה עם הרכב כשהוא יתגייס.

אולי הוא ממשיך לימודים לטכאי/הנדסאי? אולי הוא מתגייס מאוחר? אולי הוא יהיה עתודאי?

אולי הוא יעשה יומיות וירצה לבוא עם רכב?

(אגב, כשאני שאלתי מזמן, אף אחד לא התעניין מה אני אעשה עם הקליאו בזמן הצבא :roll:)

בכל מקרה, אני ממליץ להשקיע בסביבות 15-20 אלף ש"ח על רכב טוב, מודרני כמה שאפשר ובעל רמת בטיחות סבירה. אחריי הכול אתה נהג חדש ועדיף שתהיה מכוסה על ידי מערכות בטיחות. נקווה שלא תצטרך, אבל שיהיה לשעת הצורך.

ההורים שלי מעל 20 שנים על הכביש, נהגים מנוסים ושמים דגש על נושא הבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה אנשים שלא מבינים שצריך לעזוב בתגובה ולא לצחוק על הבחור

אני בן18 הייתי בדיוק במצב שלך לפני שנה

אז ככה אתה לא רוצה רכב שיגור המוסך שלא יהיה פח ובתקציב הזה

ישלך מספר אופציות יש לי חבר עם סוזוקי בלנו אוטו אמין מאוד מבחינתו היא זריז כשצריך רק תדאג לטיפולים הזקוקים לרכב וזהו

בתקציב הנוכחי שלך אתה יכול להביא אחת שמורה.

יש מאזדה לאנטיס הצורה הישנה רכב אמין היה לאחי אותו מעולם לא עשה בעיות יש אתו ברמות אבזור שונות וגם מתאים לתקציב שלך. אלו הרכבים שעלו לי לראש .

עוד משהו תמיד קח בחשבון שיש לך הוצאות של דלק כל חודש, בטח תרצה לשים איזו מערכת ואחת טובה זה לא זול קח בחשבון תיקונים וטיפולים וכמובן ביטוח.

בהצלחה

פורסם
רכב אמין[B] ???!!@??? [/B]ונראה טוב יחסית(יחסית למה? לקופסת שימורים?) זה שברולט אבאו 2004. המינוס היחיד זה 1 כוכבי בטיחות אם אני זוכר נכון (נראה לי שיש עוד הרבה מינוסים)

צריך לבדוק טוב גם על מה ממליצים

בו בטח ליבי ונעזרתי

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני צריך רכב ישן וחלש יחסית(לא מהרכבים שמאיצים בקלות כדי לחסוך במחיר הרכב..), לנסיעות רק לעיר(אולי פעם ב.. בין עירוני), שהיתרון היחיד בו יהיה שהוא לא רואה מוסך וחסכוני בדלק.

המחיר הוא 5-7 מבקש מכם לא לעקוף את המחיר הזה.

אני אישית בחור שמאוד אוהב (מבחינה חיצונית בלבד) את המאזדה 323, ממה שהבנתי: חלקים זולים, סביר בדלק, לא חזק, ומחזיק כמה שנים.

אשמח לביקורת על הרכב שכתבתי וגם על עוד רכבים. אשמח אם תגידו לי עד איזה קילומטרז לקנות כי ממש אין לי עם מי להתעיץ בעניין (הורים או חברים לא מבינים כל כך)

פורסם
רכב שלא רואה מוסך זה רכב יפני .. הייתה לי חוויה טובה עם דיטסו שרייד ..ממליץ

+1

הייתי ממליץ גם על פיאט אונו/פונטו מאוד מאוד אמינות (מדבר מניסיון) וחסכוניות בדלק.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אתה קונה רכבים מאוד ישנים,אני מצטרף לדר סובארו בכך שחשוב שיהיה טסט כמה שיותר ארוך,השרייד,פונטו או ה323 יכולים להיות אופציה טובה,כמו כן גם ה פיגו 205.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב כזה צריך לחפש רכב מקסימום שמור וכמו שממליץ ד"ר סובארו עם טסט הכי ארוך.

יש הרבה רכבים שיכולים להתאים:

פיאט פונטו

סוזוקי סויפט מאמצע שנות ה90

סיטרואן סקסו במיוחד דיזל חסכונית מאוד

סיטרואן קסארה, ZX

פיג'ו 306

רנו קליאו

פורד פיאסטה

יונדאי אקסנט

מומלץ שלרכב יהיה גיר ידני.

הנה שאילתה ביד 2 שיכולה להניב לך המון תוצאות:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=1996&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=5000&untilPrice=8000&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=800&untilEngineVal=1600&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה קונה רכבים מאוד ישנים,אני מצטרף לדר סובארו בכך שחשוב שיהיה טסט כמה שיותר ארוך,השרייד,פונטו או ה323 יכולים להיות אופציה טובה,כמו כן גם ה פיגו 205.

205 זה רכב בכלל לא חלש. אולי ה1100. ממליץ על הפיאסטה רכב מאוד איטי.

Tuning:lol:

פורסם

רכב שחולק את אותם מכלולים כמו 323, מזדה 121.

הרכב לא כל כך חלש, אך גם לא מטוס.

ידנית תצרוך מנסיון משולב 1:15, 60% מתוכם בין עירוני על 90-95 קמ"ש (אני נוסע בצורה רגועה).

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות. האמת קצת קראתי על הסיטרואן סקסו והביקורות ממש טובות וממליצים לרכב ראשון.

שאלה - יכול להיות שהנתונים האלה נכונים?..

kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A1%D7%A7%D7%A1%D7%95_1998-2003_5888

לא נראה לי... לדעתכם רכב מדגם כזה שאני אקנה בעתיד, אחרי לפחות 10 שנה שהוא בכביש יצליח לשתות רק 1 ל15 בערך? אני פשוט הגעתי למסקנה שכבר כמעט לא מעניין אותי רוב פרטי הרכב אלא רק החסכון בדלק.

פורסם
205 זה רכב בכלל לא חלש. אולי ה1100. ממליץ על הפיאסטה רכב מאוד איטי.

כשהמלצתי לו על ה205 זה כיוון שהרכב פשוט ונחשב לאמין,ולא בגלל שהוא חלש.הוא אחד הדגמים המוצלחים של פיגו שאי פעם יצאו,.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמרו לי שרכבים זולים ופשוטים דורשים הרבה טיפולים ושיפוצים(הגיוני).

אשמח מאוד להסבר, מה זה טיפולים? מה זה שיפוצים?(האוטו שירכש יהיה בסביבות השנים 97-01 ובמחיר של 5 אלף)

לאיזה סכומים זה יכול להגיע?

תפרטו כמה שיותר זה מאוד יעזור לילד בן 17 שלא מבין כלום ברכבים, תודה ;)

• תוכן חדש...