Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבצע פוליש עדין וידני לרכב עם צבע מטאלי!! יש כל כך הרבה תשובות שאסור ושמותר ואני לא יודע למי להאמין.

אם כן אז האם כל פוליש עדין אפשרי? כי יש לי פוליש עדין מס 7 בבית.

בבקשה לענות רק מי שיודע בוודאות!

פורסם

במידה ויש לך ניסיון (לא צריך להיות גדול מדי ) אז אתה יכול, במידה ולא מומלץ שלא , וזה דיי בכלליות.

הפוליש שיש לך מתאים מקסימום לנקודות ברכב וגם זה יעשה רק נזק (הבדלי צבע ברגע שתיישם בנקודות מסויימות),לכן יש להשתמש בפוליש איכותי עדין לבקשתך ושמתאים לעבודתך ולצבע הרכב כמובן.

Miata ND2

פורסם

יש לי ניסיון על צבע לבן. עכשיו הרכב מטאלי!

לגבי הדיטייל של היונדאי הוא יותר מידי זמן וחומר.

אני אשאל שוב

אפשר לבצע פוליש סטנדרטי {טרטל} עדין ידני לצבע מטאלי?

האם פלסטלינה היא בנוסף או במקום פוליש?

פורסם

פלסטלינה היא לפני פוליש. אתה יכול לקצר בזמן ולא להשתמש במה שאני השתמשתי.

לא ממליץ על פוליש של טרטל, הם גסים ואין להם פיניש יפה והטכנעלוגיה שייכת לעבר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מצטער שאני מתעלק אבל יש לי שחור מטאלי ורציתי לדעת עם meguiars ultimate compounds מתאים לפוליש מטאלי?

לפני הבנתי (אין לי הרבה ניסיון בשטח עם מגווירס)הוא מתאים לכל צבע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפותח השרשור, מה המטרה של ביצוע הפוליש? בכללי לא מבצעים סתם פוליש כי אתה מוריד שכבה מהצבע ולא משנה אם זה מטאלי או רגיל, אבל מה המטרה? טשטוש הולוגרמות? טשטוש שריטות? האם תוכל להעלות לנו תמונות על מנת שניראה במה מדובר?.

פורסם

דווקא ultimate compound הוא לא כול כך קומפאונד אגרסיבי כמו אחיו 101 .

לפי הסקאלה UC בסולם 6 מתוך 10 , כש ה- 101 הוא 10 מתוך 10 .

ultimate compound ידידותי מאוד למשתמש הביתי.

החומר מנקהמםני סווירלים,שריטות שטחיות , סימני חימצון, סימני מים, וכמובן מבריק את הצבע .

בשביל לקבל את העוד טיפת עומק , אפשר לעבור עם ultimate polish .

לדוגמא אבא שלי היום ביקש שאני יעשה פוליש על מכסה המנוע (שריטות,סווירלים וכו' ) + פנסים שהיו עכורים וצהובים .

עבדתי עם ultimate compound והוא עשה עבודה חבל על הזמן!

הבריק את הפנים , טישטש שריטות עמוקות , הסיר שריטות קלות , החיה את הצבע + הוא ניקה את הפנסים כמו חדש מהחנות :lol:.

מוצר מצויין שרואים תוצאות בשטח :).

הינה תמונות (אחרי ) שעשיתי את המכסה + פנסים שהיו במצב לא טוב (עכורים,צהובים) :

ejh7.jpg

isgh.jpg

2gmd.jpg

9rmv.jpg

לצערי הלקה התחילה להתקלף :cry:, ורואים את זה גם בתמונות .

פורסם
טוב אם זה ככה יום שלישי (1.10) אני עובד איתו ויעלה תוצאות.

אם אתה עושה ביד , שתדע לך זה יהיה מאוד קשה ומעייף .

אם כבר ביד, עדיף שתיקח ביחד עם החומר את הפד הזה:

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Chemical-Guys-Hex-Cut.html

פורסם

אם כבר ביד, עדיף שתיקח ביחד עם החומר את הפד הזה

אפשר לחתימה?

"יאללה בירי".

פורסם

אם כבר ביד, עדיף שתיקח ביחד עם החומר את הפד הזה:

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Chemical-Guys-Hex-Cut.html

יש לי מכונת פוליש וגם פדים מקסימום קוראים לאישה של השכן שתבוא ותעזור ;)

• תוכן חדש...