Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

יש ברשותי פיאט אונו שנת 93 מנוע 1000 fire לאחרונה בדקתי כמה האוטו צורך דלק לפי השיטה המקובלת למלא את המיכל לאפס מונה ןלאחר זמן מסויים למלא שוב ו לחלק

התוצאה שקיסלתי הייתה 11.3 ק"מ לליטר האים זה נורמלי ? הייתי רוצה לציין שאני גר בחיפה ועושה די הרבה עליות אבל גם ירידות לא יודע אם זה מיתקזז תודה

פורסם
שלום .

יש ברשותי פיאט אונו שנת 93 מנוע 1000 fire לאחרונה בדקתי כמה האוטו צורך דלק לפי השיטה המקובלת למלא את המיכל לאפס מונה ןלאחר זמן מסויים למלא שוב ו לחלק

התוצאה שקיסלתי הייתה 11.3 ק"מ לליטר האים זה נורמלי ? הייתי רוצה לציין שאני גר בחיפה ועושה די הרבה עליות אבל גם ירידות לא יודע אם זה מיתקזז תודה

אני ההיתי מציע לך שיטה אחרת

תמלא את מיכל הדלק עד הסוף ממש עד הפתח

סע בוא נגיד 100 קילומטר תתדלק עוד פעם עד הפתח

ותחשב כמות הליטרים שתידלקת ביחס לקליומטרים

אני חושב זה יותר מדיוק

למישהו יש הצעות אחרות

פורסם
שלום .

שלום רב!

לא ציינת באם הנסיעה משולבת עיר חוץ/ עליות ולכן אני מניח שהיא משולבת.

ולכן אני להגיד שהצריכה סבירה בהחלט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום .

לאבא שלי יש פיאט אונו אומנם משנתון קצת יותר מוקדם משלך, אבל בכל אופן האוטו שותה דלק (ובייחוד בתוך העיר). לדעתי הצריכה שלך היא ממוצעת לרכב מסוג זה עם הרבה נסיעות בתוך העיר ועליות.

• תוכן חדש...