Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגה חשמלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר השבתה של מספר מברגות ״נטענות״ בגלל שימוש חובבני/ לעיתים רחוקות אני מחפש משהו שונה.

נתקלתי במברגה בעלת חיבור לחשמל (לא קניתי כי עלתה כמו אחלה מקיטה נטענת) וכך התחלתי לחפש סביב.

קראתי המלצות חמות על מוצרים של היטאצ׳י וראיתי ברחבי הרשת מברגות ייעודיות לקירות גבס ומברגות אימפקט.

http://www.amazon.com/DEWALT-DW272-6-3-Drywall-Screwdriver/dp/B00002233S/ref=sr_1_175?s=power-hand-tools&ie=UTF8&qid=1380208857&sr=1-175

אני צריך משהו כדי לתלות תמונות (קירות גבס), להרכיב איזה לול מדי פעם או לבנות גלריה מעץ.

שימוש חובבני+.

אשמח להמלצות/ הכוונה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אתה הולך לכל הומו סנטר וחבריו. או חנויות מקצועיות.

ומחפש פשוט מקדחה חשמלית.

מחיר סביב המאות שקלים בודדים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ממליץ על חברת DEWALT, אבא שלי שנים השתמש בכל מיני סוגי מברגות ושגילה את המברגות שלהם היה מרוצה.

עד היום יש לו שתיים שעובד איתן מדי פעם

פורסם
אתה הולך לכל הומו סנטר וחבריו. או חנויות מקצועיות.

ומחפש פשוט מקדחה חשמלית.

לא!

מברגה חשמלית שונה ממקדחה חשמלית. למברגה יש יחס תמסורת נמוך יותר (יותר מומנט, פחות מהירות) וקלאצ'.

בדיוק קניתי כזו:

http://www.toolhouse.co.il/items/172329

נמכרה בהום סנטר ב-300 ש"ח בממבצעי החג.

רושם ראשוני: חזקה במיוחד (יותר ממטאבו 12V ובוש כחול 9.6V), מעט קלה יותר (אין סוללה), מתאימה לקידוחים קלים בעץ ולא יותר מזה, כבל 6 מטר נח למדי לשימוש - לא ירידה כזו ברמת החיים לעומת הנטענות. וכמובן, אין צורך בהטענה, ואין החלשות אחרי שימוש רב.

לשימוש ביתי +/- לא צריך יותר מזה.

:turn-l:
פורסם

yuvk אני מחפש דור אחד קדימה, קצת חזק יותר וללא קלאצ׳ - מקום לביטים.

ראיתי משהו כזה:

http://www.sabeco.co.il/page_13854

סביב ה450 ש״ח - יונדאי, חברות אמריקאיות שונות...

לחלוטין לא נוח לעבוד עם מקדחה, הסל״ד גבוהה מדי וקשה להתאים את המהירות

אטרקציות לאירועים

פורסם

מה אתה מקפץ ומשתגע בגלל הרכבה של לול ???

הברגים שם עם אומים, זה לא שנדרש כח רב בכדי להכניס אותם.

יש לי בבית הרבה כלים חשמליים מקצועיים, ולא תמיד אני משתמש בהם, בטח ובטח בעבודות קטנות מדי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אחרי עוד כמה שעות עם המברגה שציינתי, אני מציע לך לשקול שנית או להתנסות. אני מרוצה ובעיקר מופתע איך צעד אחורה (220V במקום סוללות) הוא כל כך צעד קדימה.

פורסם

נראית לי קצת חלשה מדי.

השימוש העיקרי שלי הוא בעבודות עץ (ברגים 5X70 או 5X80, או לעיתים עם ראש כוכב). לקחתי בהשאלה מחברה מברגה חשמלית של מקיטה וזה באמת איכות חיים.

השאלה אם לסקיל הזו יש מספיק כח?

פורסם
מה אתה מקפץ ומשתגע בגלל הרכבה של לול ???

הברגים שם עם אומים, זה לא שנדרש כח רב בכדי להכניס אותם.

יש לי בבית הרבה כלים חשמליים מקצועיים, ולא תמיד אני משתמש בהם, בטח ובטח בעבודות קטנות מדי.

זה לא ההרכבה של הלול, אני משתעשע ברעיון של קניית מברגה נורמאלית כבר זמן רב, כשגיליתי שיש כיוון למברגות חשמליות הבנתי שזה מה שאני רוצה.

מברגה היא מסוג הדברים "ההכרחיים" בארגז הכלים ואם כבר לקנות אז עדיף לקנות משהו שישמש לאורך זמן.

אטרקציות לאירועים

פורסם

המברגה שאתה מביא היא מברגה לגבס.

זה מברגה ללא קלא'טש. במידה ואתה מחפש כלי להרכבות עדינות. ועבודות עם רגש. זה לא הכלי המתאים.

הכלי של סקיל הרבה יותר מתאים לזה. הוא עם לחצן עם רגש. וקלטש למניעת סגירה חזקה מדיי.

אישית היית מחפש של חברה מוכרת.

בוש / מקיטה / מטאבו / דיווולט / AEG / מילווקי / ריובי . לא הייתי קונה כלי של חברה פחות טובה.

מהסיבה שזה כלי להרבה שנים (15 שנים בקלות). וזה כלי איכותי זה כלי שיקבע את התוצאה שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ראיתי שיש התייחסות באתרים שונים לגבס ודקים בנפרד.

המברגות המיועדות לדק עולות דולר או שניים יותר, האם זה צריך להיות הכיוון ויש להן מספיק כוח ?

יש לי מקדחה ופטישון כך שאני לא מחפש משהו כדי לקדוח חורים בבטון אבל שידע להתמודד עם עץ/ פח וכו..

אטרקציות לאירועים

פורסם

אני קניתי את זו

http://www.axminster.co.uk/makita-td0101f-compact-impact-driver-prod867214/

לצערי שכחתי לבקש משלוח רגיל ושילמתי גם "טיפול" לחברת שילוח.

תכל'ס, גם עם התשלום הנוסף זו עדיין עסקה משתלמת והמברגה טובה מאוד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
נראית לי קצת חלשה מדי.

...

השאלה אם לסקיל הזו יש מספיק כח?

היא נותנת פייט טוב למברגות סוללה. בטוח שמברגה 220V מקצועית תהייה חזקה הרבה יותר. בתור כלי לא מקצועי (SKIL) היא מפתיעה אותי לטובה.

• תוכן חדש...