Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עריכה 2: אל תדאגו לגבי המכס.

אני מודה - סיקרנת אותי מאוד :turn-l:

מזכיר לי שכשחזרתי מגרמניה בסוף יולי, שדה התעופה מפוצץ אנשים ואני היחיד שעובר במסלול האדום :brickwall:

פורסם

המטרה של עסק זה לעשות כסף, וזה בסדר.

הבעיה שצרכנים פרטיים לא ישלמו מאות שקלים יותר על מוצרים רק בשביל הפטריוטיות.

אני לא יודע אם זה קורה, אבל יש הרבה מאוד מכוני שטיפה דמיקולו שעושים שטיפה חיצוני פנימי חומוס צ'יפס סלט, ועושים הרבה מזה כי הם זולים.

הרבה זה אומר שהם צריכים הרבה חומר, ובד""כ הם משתמשים בזבל.

הצעה שלי זה לארגן ארועי קידום מכירות בכל מיני אזורי תעשיה לנציגי המכונים באזור ולהדגים להם את היתרונות בחומרים האיכותיים יותר ובציוד מקצועי. רובם לא מכירים שיש חברות יותר טובות מטרטל לוקס ופיירי כסבון לניקוי (פעם חיפשתי מקום שעושה וקס טוב. זה היה מביש. וזה עוד לפני שאני התחלתי להתעניין בזה בפורום).

זה יגדיל את המכירות של הגלונים ויאפשר הורדת מחירים לבודדים (בתקווה :) ).

הייתי מציע לכם לארגן פגישה עם האחראים על רשת מכוני השטיפה של פז, לדוגמא או האחראים על המוסכים של יבואני רכב\ משווקי יד שניה וחברות ליסינג ששוטפים הרבה רכבים ומכינים אותם למסירה

הצעה שניה- יש חומרים ספציפיים שמאוד פופולאריים בפורום (לדוגמא ONR, חומרים להסרת זפת וחרקים, מטליות מיקרופייבר מסויימות) שאפשר להביא בכמות גדולה שבטוח תמכר (אני התעניינתי בכמה הזדמנויות בONR במיכל של 250 מ"ל ולא היה במלאי, הזמנתי בסוף את החומר של דודו ג'וס מחו"ל).

הייתי אצל אחד המפיצים החדשים של ויקס והיו לו כמה שמפואים שהוא לא ידע מה ההבדל בינייהם ובקושי ידע להגיד את שם החברה (CG). מציע להוציא איזה חוברת הסבר על המוצרים שיש לכם בכללי, מה אפשר להזמין כבקשה מיוחדת ומה מיובא באופן סדיר.

אולי אפילו איזה פלקט שהמפיצים יכולים לשים בחנות עם כמה מוצרים והסבר של שורה מה כל אחד עושה (תמונה של 20 מוצרים ולוגו לא אומרת שום דבר)

לקראת האביב הייתי מציע לעשות פרסומת לתרסיסים שמסירים חרקים (שטיפה ללא מים או יעודיים), במיוחד לשימוש על שמשות (לי אישית קורה הרבה שאני מחפש תחנות דלק באמצע נסיעה לשטוף את השמשה מהג'יפה כי אני לא רואה כלום, ואני יודע זה מציק להרבה מאוד אנשים ואין להם מה לעשות עם זה)

קיצר, יש פוטנציאל שוק גדול ומעבר לכוונות טובות אני לא מרגיש שעושים מאמץ לכניסה חזקה יותר לשוק.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שבוע טוב לכולם.

אני מסכים עם חלק מהתגובות כאן שמי שהפרוטה בכיס שלו צריך לחפש את המקום שיתאים לו (בלי קשר לזה שיש לי גנים פרסיים ;) ), אבל משהו כאן אני לא מצליח להבין, אולי מישהו יסביר לי אני אשמח.

אם נגיד יש מוצר מסויים שהמחיר שלו עלה למשל CG ויש חברה אחרת (נגיד למשל Meguiars או חברה אחרת, אני סתם נותן דוגמה) שהמוצרים שלה גם נחשבים לטובים, למה לא לקנות פשוט את החברה המתחרה?

מעבר לזה אני חושב שאוטוסטור אחלה חנות אני אמנם רכשתי רק פעם אחת אבל קיבלתי אחלה שירות ופתחתי אפילו שרשור בנושא.

אם העלייה במוצרי CG התרחשה בכל החנויות, הכותרת לא מתאימה לשרשור מכיוון שהיא מכוונת נגד אוטוסטור ומי שיכנס לפורום ומספיק שרק יראה את הכותרת כבר יקבל חוות דעת שלילית על אוטוסטור וחבל.

פורסם
המטרה של עסק זה לעשות כסף, וזה בסדר.

הבעיה שצרכנים פרטיים לא ישלמו מאות שקלים יותר על מוצרים רק בשביל הפטריוטיות.

אני לא יודע אם זה קורה, אבל יש הרבה מאוד מכוני שטיפה דמיקולו שעושים שטיפה חיצוני פנימי חומוס צ'יפס סלט, ועושים הרבה מזה כי הם זולים.

הרבה זה אומר שהם צריכים הרבה חומר, ובד""כ הם משתמשים בזבל.

הצעה שלי זה לארגן ארועי קידום מכירות בכל מיני אזורי תעשיה לנציגי המכונים באזור ולהדגים להם את היתרונות בחומרים האיכותיים יותר ובציוד מקצועי. רובם לא מכירים שיש חברות יותר טובות מטרטל לוקס ופיירי כסבון לניקוי (פעם חיפשתי מקום שעושה וקס טוב. זה היה מביש. וזה עוד לפני שאני התחלתי להתעניין בזה בפורום).

זה יגדיל את המכירות של הגלונים ויאפשר הורדת מחירים לבודדים (בתקווה :) ).

הייתי מציע לכם לארגן פגישה עם האחראים על רשת מכוני השטיפה של פז, לדוגמא או האחראים על המוסכים של יבואני רכב\ משווקי יד שניה וחברות ליסינג ששוטפים הרבה רכבים ומכינים אותם למסירה

הצעה שניה- יש חומרים ספציפיים שמאוד פופולאריים בפורום (לדוגמא ONR, חומרים להסרת זפת וחרקים, מטליות מיקרופייבר מסויימות) שאפשר להביא בכמות גדולה שבטוח תמכר (אני התעניינתי בכמה הזדמנויות בONR במיכל של 250 מ"ל ולא היה במלאי, הזמנתי בסוף את החומר של דודו ג'וס מחו"ל).

הייתי אצל אחד המפיצים החדשים של ויקס והיו לו כמה שמפואים שהוא לא ידע מה ההבדל בינייהם ובקושי ידע להגיד את שם החברה (CG). מציע להוציא איזה חוברת הסבר על המוצרים שיש לכם בכללי, מה אפשר להזמין כבקשה מיוחדת ומה מיובא באופן סדיר.

אולי אפילו איזה פלקט שהמפיצים יכולים לשים בחנות עם כמה מוצרים והסבר של שורה מה כל אחד עושה (תמונה של 20 מוצרים ולוגו לא אומרת שום דבר)

לקראת האביב הייתי מציע לעשות פרסומת לתרסיסים שמסירים חרקים (שטיפה ללא מים או יעודיים), במיוחד לשימוש על שמשות (לי אישית קורה הרבה שאני מחפש תחנות דלק באמצע נסיעה לשטוף את השמשה מהג'יפה כי אני לא רואה כלום, ואני יודע זה מציק להרבה מאוד אנשים ואין להם מה לעשות עם זה)

קיצר, יש פוטנציאל שוק גדול ומעבר לכוונות טובות אני לא מרגיש שעושים מאמץ לכניסה חזקה יותר לשוק.

רבים מכם כבר יודעים שאני עובד עם ויקס על כמה פרויקטים, לכן בחרתי שלא להגיב פה כדי שלא יקפצו כל מיני גאונים שיצעקו שיש לי איזשהו ניגוד אינטרסים. מי שמכיר אותי יודע שאני אומר את מה שאני חושב, אך יחד עם זאת אני חושב לפני שאני מדבר (תכונה שהיית ממליץ לכמה אנשים לאמץ) ועכשיו אגש לעניין.

I.G אין לי מושג אצל איזה מפיץ היית, אני רק יודע שלכל מפיץ מורשה של ויקס יש קטלוג מפורט על כל מוצר שנמכר עם הסבר מעמיק ומלא על כל מוצר.(וגם על ההבדלים בינהם) שלח לויקס את שם המפיץ בפרטי והם יבדקו את העניין. או פשוט תרשום פה שכולנו נדע על מי מדובר.

itamarg - אין מה להשוות בין מוצרים של קימיקל גאייז למוצרים של מגווירס (עם כל הכבוד) אני אישית לא מחליף קולה זירו לפפסי מקס כשעולה המחיר (ואני בטוח שגם אתה) אני לא אומר לך לקנות בכל מקרה חלילה, פשוט ההשוואה בין המוצרים היא לא לעניין.

פורסם

למה ההשוואה בין המוצרים היא לא לעניין?

זה לא שcg היא איזו חברת בוטיק.

ואני בטוח שגם אם יש הבדל בין 2 החברות הוא לא שווה כמעט פי 2 הבדל במחיר.

שתי החברות הן חברות ממוצעות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נראה לי שהשרשור מיצה את עצמו, וכלל הנפשות הפועלות הבינו את המצב, וכל אחד יעשה את החשבון שלו.

ויקס ואוטוסטור לקחו לתשומת ליבם את ההערות שעלו, ואנחנו כלקוחות נעשה כל אחד את השיקול שלו מאיפה

להזמין מה.

אני רק חושב שויקס העלה כאן טענה שאני חושב שהיא דיי נכונה, והעליתי אותה בשרשורים אחרים.

אתם תוקפים פה לפעמים אנשים/ספונסרים/ספקים וכד׳, בלי לברר מה ולמה, בלי לחשוב אולי יש דרך אחרת

לכתוב את מה שאומרים, ומה שיקרה בסוף, שתישארו בבועה שלכם, אבל בלי ספקים ללקוחות פרטיים, בלי

מכירה לפרטיים, כולל הידע והשירות שמרוויחים מזה. כמו שויקס כתב, היו כמה שברחו, ואני בטוח שאם תמשיכו

בצורת ההתנהגות והכתיבה הזו, לא ירחק היום שכולם יעזבו.

אז נכון, תוכלו תמיד לראות מה קורה באתרים מחו״ל, ולדוג מידע מהרשת. לדעתי זה לא כמו שיש מי שנותן לכם

מידע וידע ממקור ראשון.

פורסם

אושרי בוא לא ניסחף.

ספק יכול להפסיק את התמיכה שהוא נותן לפרטיים באינטרנט ולהמשיך למכור כרגיל.

ספק יכול להפסיק לחלוטין את הפעילות הקמעונאית שלו ולמכור רק בסיטונאות.

ספק יכול להפסיק לשווק אריזות שמיועדות לפרטיים ולמכור רק גלונים.

אבל - ספק יכול גם להחליט שהוא ממשיך לבצע קד"מ באינטרנט כי למרות הכול זה משתלם לו.

אני עדיין זוכר את האמרה בת-האלמוות ש"הכל אישי", אבל בהנחה שבכל זאת השיקולים הם רציונליים ברובם, אזי החלטה באיזה מסלול לבחור היא בעיקרה שאלת רווח והפסד - תשומת הלב שנדרשת אל מול התועלת המופקת מכך.

הא ותו לא.

פורסם

דורקי, אני לא מדבר כאן בגלל על מחיר, אלא על טונים וסגנון כתיבה, ויחס שהרבה פעמים

משתמשים/ספקים/ספונסרים מקבלים כאן. כל אחד שעד לפני יומיים לא ידע מה זו פלסטלינה,

או מה זה אוטם, "פותח מקלדת" בצורה שגורמת לצד השני לחשוב, מה אני צריך את זה?

אני לפחות קיבלתי בפורום דיטיילינג הרבה מידע מהספונסרים, בלי שבכלל רכשתי משהו,

וכל פניה או שאלה שלי בנושא, גם בהודעות פרטיות, טופלה, וקיבלתי מידע שהייתי צריך,

בלי לנבור ברשת, בלי לחכות למשתמשים שאולי ניסו את החומרים האלה או רצו לעשות משהו

דומה לרכב שלהם. גם מענה לבעיות שהיו כאן לאנשים בפורום טופלו ופתרו להם בד"כ את

הבעיות.

אז כן, אם הם יעזבו את הפורום לנו יהיה פחות מידע, ואם הם יפסיקו למכור לפרטיים זה גם יהיה

לרעתנו, כי תחזור השממה שהיתה קודם לכן, שלא היו כמעט ספקים של חומרי דיטיילינג איכותיים,

ובטח שלא במחירים נורמליים, שלא לדבר על מידע ונגישות.

פורסם
דורקי, אני לא מדבר כאן בגלל על מחיר, אלא על טונים וסגנון כתיבה, ויחס שהרבה פעמים

משתמשים/ספקים/ספונסרים מקבלים כאן. כל אחד שעד לפני יומיים לא ידע מה זו פלסטלינה,

או מה זה אוטם, "פותח מקלדת" בצורה שגורמת לצד השני לחשוב, מה אני צריך את זה?

מסכים לגמרי, אם כי בסופו של דבר זו בעיקרה שאלה עסקית, מה גובה ההשקעה אל מול הרווח - במצב שהמאזניים מתנדנדות סביב שוויון, אז יש מקום בהחלטה לתחושות הבטן של הספק חיוביות או שליליות.

אז כן, אם הם יעזבו את הפורום לנו יהיה פחות מידע, ואם הם יפסיקו למכור לפרטיים זה גם יהיה

לרעתנו, כי תחזור השממה שהיתה קודם לכן, שלא היו כמעט ספקים של חומרי דיטיילינג איכותיים,

ובטח שלא במחירים נורמליים, שלא לדבר על מידע ונגישות.

המחירים בהחלט היו נורמליים וסבירים, אם כי המגמה המסתמנת כרגע מדאיגה ויש לי הרגשה שאנחנו צועדים חזרה לכיוון של מחירים לא נורמליים.

מה שכן, את האנשים שרכשו כאן ידע כבר אי אפשר להחזיר אחורה ואת החומרים הדרושים הם ידאגו לרכוש בארץ או בחו"ל.

12345

פורסם

היום הייתי באוטוסטור, אומנם קניתי רק שמפו וapc אבל נהניתי מכל רגע שם, חברה שלי הייתה איתי והיא הרגישה סוף סוף מה אני מרגיש שאני איתה בחנות בגדים,

קיבלתי בקבוק ריק שבשביל הדילול וגם שפריצר,

נסעתי 40 דקות לכל כיוון ונהניתי משירות מצויין !

בשביל כמה שקלים שווה לקנות שם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
היום הייתי באוטוסטור, אומנם קניתי רק שמפו וapc אבל נהניתי מכל רגע שם, חברה שלי הייתה איתי והיא הרגישה סוף סוף מה אני מרגיש שאני איתה בחנות בגדים,

קיבלתי בקבוק ריק שבשביל הדילול וגם שפריצר,

נסעתי 40 דקות לכל כיוון ונהניתי משירות מצויין !

בשביל כמה שקלים שווה לקנות שם.

למה לא עידכנת שאתה נוסע??!! הייתי מצטרף!

פורסם

MR PINK,

וALL CLEAN.

בדיוק ראיתי שיש להם גם שמפו לציפויי מדבקה וציפויי פלסטידיפ, נהדר לרגע שאני יצבע את האוטו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני האמת התאכזבתי מ mr. pink, הוא לא מקציף כמו שציפיתי והוא לא משאיר את הרכב מבריק, אני מדבר בהשוואה לשמפו טפלון מאוטו דיפו שממנו אני יותר מרוצה.

• תוכן חדש...