Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאמרתי לפני כן, המחירים הראשונים של VIX היו מחירי כניסה לשוק, מקובל לפעמים למכור במחירים נמוכים יותר על מנת לבסס את המותג בקהילה המקומית.

כן מדובר על אותה עליה.

מחירי כניסה לשוק? על מה בכלל מדובר פה? אילו מחירים נמוכים?

פרסמתי שרשור כבר לפני כמה חודשים שהזמנתי את הגלייז EZ ואופטי סיל (אותה חבילה שהגיעה פגומה בהתחלה למי שזוכר) וחישבתי שבהזמנה דרך CYC כולל המשלוח (שהוא יקר להחריד ב CYC) יוצא לי יותר זול ב 70 ש"ח מהזמנה בארץ שהמחסן נמצא שעה נסיעה ממני.

צריך פשוט לקבל את זה שמוצר כמו הגלייז הזה שעולה בחול 12.95 פאונד שזה יוצא כמעט 74 ש"ח, עולה בארץ 135ש"ח שזה כמעט פי 2, כשאתם מזמינים יותר ממוצר אחד יוצא לכם שאתם חוסכים עשרות רבות של שקלים.

זה לא עניין חדש, יש הרבה מוצרים שנמכרים פה במחירים מופקעים ולקרוא לזה "מחירי מבצע" או "חדירה לשוק" זו ממש בדיחה.

אני חייב לציין שאם לא הייתי חושש מהדואר הגרוע שלנו היית מזמין את כל ההזמנות שלי מ CYC והייתי חוסך מאות שקלים עד עכשיו.

נכון שזכותה של החנות למכור בכמה שהיא רוצה, אבל זכותנו גם לבצע סקר שוק.

כל מי שמזמין מאוטוסטור או בכלל מחנות כלשהי בארץ שיבדוק כמה יעלה לו להזמין מחו"ל את אותו המוצר, תתפלאו כמה תחסכו ככה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים איתך שגם המחירים הקודמים היו יקרים בהשוואה לחול.

האמת שהכותרת לא מתאימה שכן תמיד לא השתלם לרכוש בארץ מוצרים רבים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מסכים איתכם,

לפני עליית המחירים הם גם היו יקרים אבל לפעמים מכל מיני שיקולים היה עדיף לקנות בארץ.

עכשיו הפערים לא הגיוניים. לאחרונה התעניינתי לרכוש 2 מוצרים בארץ, מבדיקה ב-CYC גיליתי שאני יכול להוסיף עוד 10 שקלים ולקבל מאחד המוצרים 2 בקבוקים.

פורסם

עוד סיבה שמצדיקה את המעבר דרך הביתן של CG בתערוכת פרנקפורט - חצי מחיר מכאן, עם הסברים מעמיקים, שירות יעיל והרבה חיוכים מצידם של החבר'ה ההולנדים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

m.l

אני מבין שאתה מזמין מבריטניה, מדוע ? לא יותר זול להזמין מארצות הברית ?

בתור אחד שמזמין המון מחו"ל, הכי זול זה להזמין מארצות הברית, ולהשתמש בשירות המשלוחים של BUY2USA

מה שטוב שם שאתם יכולים לבחור בין משלוח ימי לאוירי, כך שאם זו חבילה גדולה ניתן לייבא דרך הים ולחסוך עלויות משלוח.

כמובן שיש לקחת בחשבון שמשלוח דרך הים יקח כ-45 ימים.

אני מזמין מאוטו סטור רק מוצרים גדולים - שמנים למשל, אך את כל מוצרי הדייטלינג הזמנתי מחו"ל.

פורסם
m.l

בתור אחד שמזמין המון מחו"ל, הכי זול זה להזמין מארצות הברית, ולהשתמש בשירות המשלוחים של BUY2USA

מה שטוב שם שאתם יכולים לבחור בין משלוח ימי לאוירי, כך שאם זו חבילה גדולה ניתן לייבא דרך הים ולחסוך עלויות משלוח.

כמובן שיש לקחת בחשבון שמשלוח דרך הים יקח כ-45 ימים.

ספר כיצד? איך זה עובד עם BUY2USA?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

buy2usa זה אחלה, אתם מקבלים כתובת אמריקאית ושולחים לשם את החבילות,

שם הן מתוייגות אליכם, מחושבים מיסים, ובמידה ועברתם את 75$ בסנט, יש כבר

מיסים, והם משולמים מראש ל buy2usa, וכמובן דמי משלוח לארץ. המחירים שלהם

לא תמיד הוגנים, אבל מה שטוב, כמו שצוין לפניי, שאפשר לבחור משלוח ימי, שאומנם

לוקח כמעט חודשיים, אבל מוזיל משמעותית את המחיר.

עוד דבר שצריך לדעת שיש מינימום של 20$ למשלוח.

פורסם

מבדיקה שעשיתי מזמן גיליתי שרוב המשלוחים של buy2usa היו יקרים יותר ממשלוחים של חברת shipito שנותנת שירות דומה.

אני חושב שעדיין החנויות ב UK נותנות מענה מעולה ונוח במחירים טובים וגם המשלוחים מהירים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הערה\ שאלה\ בקשה חשובה, מי שכותב מחירים שיציין אם זה אחרי או לפני משלוח, כי להגיד "הוספתי עוד 10 שקלים וקיבלתי עוד אחד" זה מצויין אם זה אחרי משלוח אבל אם זה לפני זה קצת משנה את התמונה. (carsa אין כל כוונה להעליב פשוט השתמשתי בתגובה שלך כדוגמא).

עד איזה מחיר אפשר לייבא בלי לשלם מיסים ?

החבר'ה שהזמינו מארה"ב, מה המחיר בערך לחבילה (לא דרך חברות שילוח אלא דרך אוטוגיק למשל).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חג שמח חברים ,

מאוד מכעיס לדעת שעכשיו בכלל אין לי מה לחפס בחנות כי המחירים עלו/

חברים אני חושב אוטוסטור צריכה לדעת שהיא עלתה על עץ והיא צריכה לרדת משם מהר מאוד !!!

כי לא לעשות יד אחת ולא לקנות משם בכלל ליבש אותם ובמיוחד מי שקונה קבוע שם ,

ומה גם לתת לו רשימה של חברי הפורים שחתמו על זה שכל אחד מאינו מכיר את החנות ויודע שהמחירים גבוהים ובאמת כדי לו לחשוב שהוא הגזים , מה זה זה שוד לאור היום אסור להתקפל !!!

תחשבו למה אנחנו צריכים לחפס באינטרנט מוצרים ולבזבז זמן יקר ואז גם לחקות להם זה פשוט לא מקובל.

מה אתם אומרים ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
חג שמח חברים ,

מאוד מכעיס לדעת שעכשיו בכלל אין לי מה לחפס בחנות כי המחירים עלו/

חברים אני חושב אוטוסטור צריכה לדעת שהיא עלתה על עץ והיא צריכה לרדת משם מהר מאוד !!!

כי לא לעשות יד אחת ולא לקנות משם בכלל ליבש אותם ובמיוחד מי שקונה קבוע שם ,

ומה גם לתת לו רשימה של חברי הפורים שחתמו על זה שכל אחד מאינו מכיר את החנות ויודע שהמחירים גבוהים ובאמת כדי לו לחשוב שהוא הגזים , מה זה זה שוד לאור היום אסור להתקפל !!!

תחשבו למה אנחנו צריכים לחפס באינטרנט מוצרים ולבזבז זמן יקר ואז גם לחקות להם זה פשוט לא מקובל.

מה אתם אומרים ?

חג שמח,מה שלומך?

אני לא חושב באותו קו כמוך ואסביר.

אני יושב בבית בכיף שלי,מחפש,בודק מחירים, מזמין מוצרים מהאינטרנט,חוסך בדלק וזמן לנסיעות לחנויות(בכל זאת מנוע 2.0) ובסוף אני לוקח את המוצרים מהדואר שהוא 10 דקות הליכה. תענוג.

זה שהמחירים של אוטוסטור יקרים(יש עוד חנויות פרט לאוטוסטור שגם שם יקר,אז זה לא מכוון רק לאוטוסטור) אנחנו לא יכולים להתערב בחישובים הכלכליים של החנויות הללו,וגם אנחנו לא חייבים לרכוש שם אם לא מתאים,זה מה שיפה בצרכן נבון. אני בתור צרכן נבון צריך לעשות סקר שוק לפני שאני משלם,ועוד שמדובר בסכומים כאלה.

אם נתסכל על זה כך,כל דבר בארץ יהיה יותר יקר כי כולם רוצים לגזור קופון על הקונה. לא צריך לעימותים עם החנויות האלה,וגם לא להציג לו רשימה של אנשי פורום שמתנגדים לרכוש אצלו. אני קונה את כל המוצרים שלי בחנויות הבריטיות והמחירים שם זולים ומקבל נקודות נאמנות שזה כסף חזרה+הורדה במע"מ ולסיום קופון הנחה,הרבה כסף אני חוסך לעצמי.

כל אחד יעשה את השיקול שלו,כוח הצרכן שלנו צריך להשמיע קול ולהתנגד לעלייה הדראסטית הזו,היה צרכן נבון ואל תקנה איפה שיקר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...