Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רצה הגורל בכול 34 שנותיי לא אכלתי אוכל הודי/במסעדה הודית בכלל וחשבתי שיהיה נחמד לנסות.

אשמח לקבל המלצות, אזור המרכז בלבד, לא רינה פושקרנה ושות'.

תודה מראש לממליצים.

נ.ב

מת על אוכל חריף

פורסם

א. רינה פושקרנה הכוונה שלך היא כנראה לטנדורי - לא הייתי פוסל - יש להם מנות לא רעות בכלל אבל אכן התמחור שלהם הוא לפעמים מזעזע.

ב. אם אתה בקטע של עממי , צהריים ונגיש לתל אביב - יש על אלנבי לכיוון יהודה הלוי את סאלם בומביי המעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
א. רינה פושקרנה הכוונה שלך היא כנראה לטנדורי - לא הייתי פוסל - יש להם מנות לא רעות בכלל אבל אכן התמחור שלהם הוא לפעמים מזעזע.

תפסול, תפסול.

בשביל מסעדה הודית טובה כדאי להרחיק בירת הודו הישראלית, רמלה.

:turn-l:
פורסם

מהרג'ה ברמלה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אינדירה - בלונדון מיניסטור.

אינדירה די טובה. לא זולה בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

24 רופי בת״א, אם כי היא פחות טובה משהייתה.

סלאם בומביי עדיין קיים? מזמן לא הייתי שם, זכורה לטובה.

יש בב״ש את הודו הקטנה.

אבל האמת הכואבת היא שאף אחת מהן לא משתווה לאוכל ההודי האמיתי - בהודו. כולן עברו איזה ריכוך והתאמה לחך הישראלי, בעוד שכל הקסם באוכל הודי בעיני זה האינטנסיביות ואלימות הטעמים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

התעלקות.

יש מסעדה הודית מומלצת (רצוי שתהיה פתוחה בשבת) באיזור נתניה-חדרה-זכרון-חיפה והסביבה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמעט שאין הודית נורמלית בישראל וחבל מאד.

טנדורי אני בכלל לא רוצה לדבר. זה לא ראוי למאכל (בפרט בהרצליה) ורחוק מאד מהודי.

אינדירה - לא רע, אבל יקר מדי

24 רופי/סב קוץ' מילגה וכו' זה מקומות שהקימו מטיילים שחזרו ויש שם במקסימום איזה תאלי.

מהרג'ה ברמלה ברמה מאד לא אחידה - יש פעמים שהיה מצויין ויש פעמים שאי אפשר להכניס לפה.

אני חסיד של נמסטה באשדוד - טעים באופן עקבי, משפחתי ונעים, די זול - אבל לא פתוח בשבת (כשר).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
התעלקות.

יש מסעדה הודית מומלצת (רצוי שתהיה פתוחה בשבת) באיזור נתניה-חדרה-זכרון-חיפה והסביבה?

הייתה מסעדה מאוד נחמדה בדיוק באזור הזה והיא נקראה סנגם, מיקומה היה בכפר מונש (צמוד לרופין).

האוכל היה טעים והאווירה טובה.

הם פשטו רגל :x

לדעתי אין באזור מסעדות נוספות, בטוח שלא בחדרה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לא!

(בלי קשר לזה שזה רק צימחוני).

למה לא?

דווקא מסעדה צמחונית נחמדה מאד.

הקינוחים - סוף הדרך (אני מדבר על אלה שנמכרים בדוכן בסוף המסעדה).

פורסם

באינדירה יש לך ארוחה ב169 ש"ח לאדם שהיא סוג של תפריט טעימות, עם שתיה חופשית (שתיה קלה אבל לדעתי גם גולדסטאר מחבית). ממליץ על זה. זה הרבה יותר אוכל ממה שאדם סביר יכול לצרוך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...