Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גיליתי רקבון/חור דיי גדול בדוד האחורי בקמארו ובעקבות זה צליל המנוע נהיה ממש יפה ומהפנט בכל התנעה וממש אופיני לרכביי שרירים אמריקאים ישנים עם מנוע 8 צלינדר גדול,הבעיה היא שמאז אני נתקל בתלונות רבות מצד השכנים ובאזהרות מהעירייה/משטרה בקבלת דוחות בעקבות הרעש במיוחד כשאני יוצא מוקדם (5 וחצי)בבוקר לעבודה,אני מבחינתי טוען ואומר שזה הרעש/צליל המקורי של הרכב בשל היותו רכב אמריקאי בעל מנוע גדול וחזק ואין באפשרותי לשנות זאת,מה הייתם עושים במקומי?מתקנים את החור באגזוז?נמנעים מלהתניע את הרכב בשעות הבוקר המוקדמות? חונים במקום/אזור מרוחק משכונות מגורים?אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה.

תודה רבה מראש והמשך חג שמח לכולם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בעיקרון אתה לא תעבור טסט עם החור באגזוז אז תחליט מה שתחליט, אבל לקראת טסט תצטרך לפתור את זה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

תנסה לחשוב איך הצד השני (שישן בחמש וחצי) שומע את זה. יש שרשור מקביל באוף טופיק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דעתי היא: תקן את הרכב בהקדם ושההנאות שלך לא יהיו על חשבון גרימת מטרד לאף אחד ואל תייצר מתחים ובעיות עם השכנים, זה לא בריא.

בברכה אריק

פורסם

יש לי בבית מא"ג שלל מהמלחמה, הצליל שלו תאווה לאוזניים, הפגיעות מדויקות

חסרות לי מטרות, מה אתם אומרים להפסיק לירות על מכוניות השכנים ב-05:30 בבוקר?

כי הם קצת מתלוננים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש לי בבית מא"ג שלל מהמלחמה, הצליל שלו תאווה לאוזניים, הפגיעות מדויקות

חסרות לי מטרות, מה אתם אומרים להפסיק לירות על מכוניות השכנים ב-05:30 בבוקר?

כי הם קצת מתלוננים. - רן

גם אתה ער בחמש וחצי בבוקר ? :shock:

ממש משוגעים פה.

פורסם

אני רוכב כרגע על אופנוע "מודרני" הונדה CB250 1993 שמותקן אליו סעפת 2ל1 אם דוד פתוח [ללא משתיק בכלל דוד חלול] האופנוע מייצר רעש מאוד יפה וחזק. המעסיק שלי טוען שאני מגיע בבוקר לעבודה שומעים אותי קילומטר לפני שרואים אותי. אם השכנים אין לי בעיות אבל אני מרגיש שהרעש שלו מייצר מטרד בגלל זה אני משתדל בבוקר לחמם אותו בסרק ולא לעלות טורים באיזורים מיושבים [אני יוצא לעבודה ב5:30 בבוקר]. גם לא לתת הרבה גז ליד מכוניות חונות כי האזקות שלהם מתחילות לצפצף יש חבר אחד שאני מבקר אותו אני משתדל לכבות מנוע מרחוק ולדחוף את הכלי כמה מטרים כדי לא להעיר את ההורים והשכנים שלו. אם כל זה אני אומר שהאופנוע הבא שלי יהיה בעל מנוע גדול יותר ומערכת פליטה גדולה יותר שהוא יעשה יותר רעש. כי זה לא רעש זה מוזיקה שבעניי יותר יפה מכל מוזיקה יותר יפה מכל כלי נגינה אחר. אבל צריך להיתחשב גם בסביבה ואם זה מפריעה לה אז צריך למזער נזקים.

חשבת על טי אם פרפר לאגזוז אם עוד דוד פתוח ?

פורסם

בהתחלה אוהבים את זה אחרי זה , אתה מתיאש ואתה רוצה שקט .

זה קורה לרוב האנשים . למרות שאני מכיר כמה פסיכים שעדיין אוהבים את זה :-D.

בכל אופן אם אתה מעוניין בצליל מעולה בדוד סגור בלי דליפות וזרימה טובה יש לך את ה פלומאסטר 40 .

יש לי זוג כזה למכירה במצב מצויין אם תרצה ( תפנה בה"פ)

לגבי שכנים ורעש זה תלוי בך וכמה אכפט לך מהסביבה שאתה גר בה .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אני רוכב כרגע על אופנוע "מודרני" הונדה CB250 1993 שמותקן אליו סעפת 2ל1 אם דוד פתוח [ללא משתיק בכלל דוד חלול] האופנוע מייצר רעש מאוד יפה וחזק. המעסיק שלי טוען שאני מגיע בבוקר לעבודה שומעים אותי קילומטר לפני שרואים אותי. אם השכנים אין לי בעיות אבל אני מרגיש שהרעש שלו מייצר מטרד בגלל זה אני משתדל בבוקר לחמם אותו בסרק ולא לעלות טורים באיזורים מיושבים [אני יוצא לעבודה ב5:30 בבוקר]. גם לא לתת הרבה גז ליד מכוניות חונות כי האזקות שלהם מתחילות לצפצף יש חבר אחד שאני מבקר אותו אני משתדל לכבות מנוע מרחוק ולדחוף את הכלי כמה מטרים כדי לא להעיר את ההורים והשכנים שלו. אם כל זה אני אומר שהאופנוע הבא שלי יהיה בעל מנוע גדול יותר ומערכת פליטה גדולה יותר שהוא יעשה יותר רעש. כי זה לא רעש זה מוזיקה שבעניי יותר יפה מכל מוזיקה יותר יפה מכל כלי נגינה אחר. אבל צריך להיתחשב גם בסביבה ואם זה מפריעה לה אז צריך למזער נזקים.

יש לי את אותה בעיה עם ההארלי :?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

תרכיב דוד זרימה חופשית כמו שצריך וזהו

תקבל רעש נורמאלי וגם ביצועים.

לא חסר חברות שמייצרות דוד שמתלבש במקום הדוד המקורי שלך 1:1

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יש לך מזל שאתה לא על קטנוע, אחרת כבר מזמן היו מאיימים עלייך ברצח לאורך 4-5 עמודים. (ע"ע אוף טופיק)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לאחרונה גיליתי רקבון/חור דיי גדול בדוד האחורי בקמארו ובעקבות זה צליל המנוע נהיה ממש יפה ומהפנט בכל התנעה וממש אופיני לרכביי שרירים אמריקאים ישנים עם מנוע 8 צלינדר גדול,הבעיה היא שמאז אני נתקל בתלונות רבות מצד השכנים ובאזהרות מהעירייה/משטרה בקבלת דוחות בעקבות הרעש במיוחד כשאני יוצא מוקדם (5 וחצי)בבוקר לעבודה,אני מבחינתי טוען ואומר שזה הרעש/צליל המקורי של הרכב בשל היותו רכב אמריקאי בעל מנוע גדול וחזק ואין באפשרותי לשנות זאת,מה הייתם עושים במקומי?מתקנים את החור באגזוז?נמנעים מלהתניע את הרכב בשעות הבוקר המוקדמות? חונים במקום/אזור מרוחק משכונות מגורים?אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה.

תודה רבה מראש והמשך חג שמח לכולם.

איפה אתם גרים? אני מוכן להתנדב ולשים לכם ב 5:30 בבוקר לקט שירים של איירון מיידן או שאולי כמה שירים של AC/DC

למען הפרוטוקול אני רוכב כ 20 שנים על אופנועים. אופנועים רועשים זה פאסה.

http://www.youtube.com/watch?v=ugoCMKXblP4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...