Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב שעוד מקרה של רצח ילדים קורה במדינה שלנו. היום שני ילדים נזרקו מקומה 11 על ידי אביהם שגם הוא קפץ והתאבד עקב סכסוך עם גרושתו, ורק לפני יומיים נרצחו עוד שני ילדים קטנים על ידי אמם.

עצוב.

יהי זכרם ברוך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

במדינה הזו כבר שום דבר לא הפתעה.איכשהו זה קורה באחוזים גבוהים במשפחות אחרי גירושין,כאשר האב/האם לא מצליחים לבנות חיים חדשים אחרי התפרקות התא המשפחתי או שאחד הצדדים מצליח והצד שנכשל מקנא בו.הקנאה הזו פשוט מעבירה אנשים ממצב נורמלי יחסית לחוסר שפיות.

לפעמים אני אומר,שמזל שההורים שלי התגרשו לפני 29 שנים ולא לפני עשור כי רק בעשור האחרון שומעים על המקרים המזעזעים הללו,לפני כן זה היה קורה ממש מעט אם בכלל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל כך הרבה נורות אדומות ועדיין כל הגופים אומרים שאי אפשר היה לדעת. מה הרווחה שווה בארץ?

פורסם
במדינה הזו כבר שום דבר לא הפתעה.איכשהו זה קורה באחוזים גבוהים במשפחות אחרי גירושין,כאשר האב/האם לא מצליחים לבנות חיים חדשים אחרי התפרקות התא המשפחתי או שאחד הצדדים מצליח והצד שנכשל מקנא בו.הקנאה הזו פשוט מעבירה אנשים ממצב נורמלי יחסית לחוסר שפיות.

לפעמים אני אומר,שמזל שההורים שלי התגרשו לפני 29 שנים ולא לפני עשור כי רק בעשור האחרון שומעים על המקרים המזעזעים הללו,לפני כן זה היה קורה ממש מעט אם בכלל.

זה עדיין הפתעה!

לזרוק אנשים מהחלון ובעיקר שזה ילדים קטנים זה מזעזע.

אני לא בן אדם רגיש אבל כשראיתי את התמונות שלהם כמעט בכיתי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זה עדיין הפתעה!

לזרוק אנשים מהחלון ובעיקר שזה ילדים קטנים זה מזעזע.

אני לא בן אדם רגיש אבל כשראיתי את התמונות שלהם כמעט בכיתי.

מידי פעם אנו נתקלים בכל מיני מקרים של רצח שמצליחים לזעזע אותנו קשה. האמת ? כשזה מגיע לילדים ואני רואה כזה דבר - אני שואל את עצמי פעם אחר פעם, איך יכול להיות בעולם הזה שאדם הורג את שני הילדים שלו ועוד בצורה כ"כ מזעזעת - פשוט בלתי נתפס. איפה האלוהים שלנו באותו הרגע ? איך יכול לקרות כזה דבר ???

לדעתי, אם היה נשאר בחיים ולא מתאבד, תוך זמן אפסי היו מבצעים בו לינץ' ו"גומרים" אותו חי - כי ככה צריך להיות.

למראה התמונות ולקריאת הפרטים בכתבות במדיות השונות - הלב פשוט נשבר :cry:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אדם שמגיע למצב של התאבדות הוא לא אדם שפוי ולא אדם שאפשר לנסות אפילו להבין או לנסות לנתח את התנהגותו במונחים של אדם מהיישוב.

דברים כאלה היו גם כשאנחנו היינו ילדים אבל אז התקשורת היתה לחות מפותחת. בכל מקרה, את מה שהאם עוברת לא אאחל אפילו לגדול בשונאיי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני יודע על אישה אחת שפנתה לרשויות בטענה:

"אני מרגישה שאני מאבדת את זה, בבקשה תקחו אותם ממני".

אני מאחל לכל הורה על סף שגעון את היכולת הזו.

Gn'f'R

פורסם
כל כך הרבה נורות אדומות ועדיין כל הגופים אומרים שאי אפשר היה לדעת. מה הרווחה שווה בארץ?

יש עומס אדיר על המערכת. אין מספיק עובדים סוציאליים ואת זה אני יודע כי יש לי קשר כלשהוא לתחום.

מידי פעם אנו נתקלים בכל מיני מקרים של רצח שמצליחים לזעזע אותנו קשה. האמת ? כשזה מגיע לילדים ואני רואה כזה דבר - אני שואל את עצמי פעם אחר פעם, איך יכול להיות בעולם הזה שאדם הורג את שני הילדים שלו ועוד בצורה כ"כ מזעזעת - פשוט בלתי נתפס. איפה האלוהים שלנו באותו הרגע ? איך יכול לקרות כזה דבר ???

לדעתי, אם היה נשאר בחיים ולא מתאבד, תוך זמן אפסי היו מבצעים בו לינץ' ו"גומרים" אותו חי - כי ככה צריך להיות.

למראה התמונות ולקריאת הפרטים בכתבות במדיות השונות - הלב פשוט נשבר :cry:

איציק

אתה שואל לגבי אלוהים? אתה מתפלא שהוא לא נקף אצבע? הוא לא עשה מאומה כאשר 1.5 מיליון ילדים הושמדו בשואה. למה אתה חושב שהוא יתערב הפעם?

הנה עוד שאלה, למה הילדים האלה מתו בדמי ימיהם ואילו מדי פעם אנחנו שומעים על פושע מלחמה נאצי שמת בגיל שיבה טובה?

והנה עוד חדשות עצובות. האם שרצחה(חשודה ברצח) את ילדיה ושיספה לעצמה את הגרון מתחיליה לראות סימני התאוששות. היא כנראה תשתקם והעורך דין שלה יטען לאי שפיות זמנית.

היה עוד מקרה עם בת הבליעל, חלאת המין האנושי שהטביעה את הילד בן ה 4 שלה. היא מרצה מאסר בכלא ולאחרונה פנתה לבית המשפט לאפשר לה להיכנס להיריון על מנת להביא עוד ילד לעולם בכדי שייתן לה "שימחת חיים".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא חושב שהוא התכוון לישות השמיימית שנוטים לקרוא לה אלוהים. אני חושב שהוא שאל איפה המצפון והשפיות באותו הרגע, ואיך מישהו לא מפחד מהדברים שהוא בעצמו עומד לעולל. לא בגלל עונש שמיימי כלשהו, אלא מבחינת לראות לאיזו נקודה שפלה הוא נפל בתור בן אדם.

פורסם

אין לי הרבה מה לומר פרט לזה שהלב פשוט נקרע מכל מקרה כזה.

אני מאחל להורים (לא אלה שהתאבדו\ניסו להתאבד) לגייס את הכוחות להשתקם ולהמשיך הלאה.

בנימה אישית, חלילה וחס היה קורה לי מקרה כזה קשה לי לראות איך הייתי ממשיך בחיי.

:-(

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...