Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום טיפול 210,000 ק"מ בצ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מד האוץ של הרכב הראה 210,000 קילומטר, מה שאומר שהגיע זמן הטיפול.

עקב ההיכרות המשפחתית והנסיון והעובדה שלאמא שלי היו סידורים בראשל"צ, הוחלט שוב שהטיפול יבוצע ב"רכב הנגב" בצומת בילו.

הגענו למוסך בשעה 10:00 בבוקר, הליפטים היו מלאים והיו כמה רכבים שחיכו בחוץ לתורם, חניתי את הרכב וניגשתי לפתוח כרטיס עבודה.

ניגשתי למוסך עם כמה ריג'קטים:

1) מכסה תא המטען לא נפתח כבר חודש שלם משום מה, כל נסיון לפתוח אותו עלה בתוהו.

2) במתז היתה נזילה, גם שהכנסתי אליו מים הוא לא עבד.

3) עקב התקנה דפוקה של קודנית חדשה, הפלסטיק ליד הדוושות יצא מעט מהמקום.

ניגשתי לאבי מנהל העבודה (מטפל ברכב המשפחה שלנו כבר מעל ל-15 שנה) והראיתי לו את הרכב והוא הבטיח שהוא יטופל.

כיוון שהסידורים היו רק אחרי צהרים, החלטנו לנסוע לדודים במזכרת בתיה.

קיבלנו טרמפ (ברכב מקרטע ששייך כנראה למוסך), אמנם זה לא מונית כמו שמקבלים במקומות אחרים, אבל עדיף מכלום.

את הרכב קיבלתי בשעה 15:00 אחרי שגם שטפו לי אותו חיצונית ופנימית.

הטיפול עלה 1,550 שקלים, שכללו את תיקון הריג'קטים שעלו 660 שקלים שזה החלפת מנעול הדלק של התא מטען והחלת הצינור של המתז.

החלק העיקרי שהוחלף ברכב היה מוט מייצב קדמי שכנראה החליט לסיים את הקריירה.

התשלום לדעתי קצת יקר, אבל גם במוסך ציינו שהאוטו שמור בצורה מכנית למרות כמות הקילומטרים שעבר, ככה שב-1,500 שקלים אני מבטיח לעצמי, שנה של שקט לכאורה.

לחיוב:

-לא חייבו על התיקון של הפלסטיק שנתלש (אמרתי להם שכנראה זה היה בטיפול הקודם, כי אני לא מתעסק עם פירוק של הרכב).

-קיבלנו טרמפ בהלוך.

-הכינו אותי מראש שהטיפול יעלה בסביבות 800 שקלים לא כולל תיקון הרג'קטים ובמהלך הטיפול קיבלתי את הצעת המחיר לתיקון התקלות.

לשלילה:

-מצאתי את עצמי מתקשר למוסך, כדי שיגידו לי שהרכב בשטיפה ואני יכול לבוא לקחת אותו, אם לא הייתי מתקשר, אז לכו תדעו מתי היו מתקשרים אליי.

-מחיר הטיפול די יקר יחסית לרכבים אחרים, אבל זה גם ככה רכב שעבר מאמא שלי אליי (העדפתי ככה מאשר לקנות רכב משומש בלי לדעת מה ההיסטוריה).

במהלך ביקור המשפחה, יצא לי לראות מה הרכב הבא שאני זומם עליו, הפולו של אחות של של אמא שלי מבציר 2008 שחונה בחנייה מקורה, שמור בצורה ייקית ונוסעת בממוצע רק 6,000 קילומטר בשנה. (אחרי 5.5 שנים מד האוץ הראה רק 33 אלף קילומטר)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הטיפול עלה 1,550 מתוכם 660 ש"ח לריג'קטים, נשארו כ-900 ש"ח.

הכינו אותך שהמחיר יהיה כ-800 ש"ח כולל המוט המייצב הקידמי? להבנתי לא.

מה כלל הטיפול עצמו?

לא נשמע לי טיפול יקר.

פורסם
הטיפול עלה 1,550 מתוכם 660 ש"ח לריג'קטים, נשארו כ-900 ש"ח.

הכינו אותך שהמחיר יהיה כ-800 ש"ח כולל המוט המייצב הקידמי? להבנתי לא.

מה כלל הטיפול עצמו?

לא נשמע לי טיפול יקר.

לרוב המחיר ללא מעם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
1) מכסה תא המטען לא נפתח כבר חודש שלם משום מה, כל נסיון לפתוח אותו עלה בתוהו.

בזמנו הייתה לי בעיה דומה בבורה, אני משער שזו גם אותה בעיה כי זו מחלה כמו חלונות נופלים.

במידה והחליפו לך את כל המנגנון אז סביר להניח שהבעיה תחזור, אני קניתי קיט תיקון שמסדר את הבעיה לתמיד.

inExw5OKang דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הטיפול כלל החלפת מוט מייצב וכל מיני החלפת שמנים ודברים, הפירוט נמצא אצלי ברכב.

הם לא החליפו טיימינג, אמרו שיחליפו טיפול הבא.

חבל שלא ידעתי על המכסה בגאז' והתקלה, לקחו לי 440 מע"מ ועבודה על החלפת המנגנון, אם יקרה שוב...פעם הבאה אני אקנה את המנגנון עצמאית ויבקש החזרנעל ההחלפה.

האוטו למזלי עדין לא מעשן/מזייף ולא עבר שום שיפוץ ראש מנוע או גיר תודות לטיפול מסור, בזמנו היתה בעיה בגיר וחשבתי על החפלת גיר, אבל בסוף הסתבר שצריך רק שימון, הגיר נכון לעכשיו תקין לחלוטין.

בורר ההילוכים נקרע לי לפני שנתיים ומאז לא תיקנתי אותו, מנהל המוסך אמר שאם אני ישיג בורר מחו"ל הוא ירכיב אותו בטיפול הבא בלי חיוב ואני אכן ינסה לחפש ברשת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מיותר להחליף את כל המנגנון כי הוא תקין, הבעיה היא בפלסטיק קטן שאמור לדחוף את המנעול ונשבר.

הקיט לתיקון עולה כ-30$ ומתלבש על המנגנון הישן ללא התאמות מיוחדות ועשוי מפלסטיק הרבה יותר איכותי.

1zbqy4l.jpg

2010-10-27_17-49-44_665.jpg

ככה זה אמור להיראות אחרי הרכבת הקיט:

2010-11-02_21-23-57_376.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לדעת מה בדיוק כלל הטיפול כדי לקבוע אם זה יקר או לא.

על פניו נראה שהמחיר בסדר גמור. מוט מייצב ומנגנון נעילה מקוריים אמורים לעלות כמה מאות כל אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...