Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שעץ החליט לקרוס על האוטו האהוב שלי, הכנסתי אותו הבוקר לתיקון. נאמר לי, אחרי בדיקת שמאי, שהתיקון יעלה כ20 אלף ש"ח (!?) ואני משלם רק 750 ש"ח השתתפות עצמית. משך התיקון בין 9-15 יום ובנתיים אני מקבל רכב חלופי מבג'אט על חשבון המוסך (שבטח מחייב את הביטוח).

לאחר שוויתרתי בסלידה רבה על ניסן מיקרה בצבע בורדו (אמרתי לפקיד "אין לך משהו קצת פחות... גיי?) אמרו לי שיש כרגע רק רכב ב"דרגה מתחת", אמרתי בסדר, "שברולט ספארק" מעולה "בצבע אדום" לא נורא, "ידנית" ואני "אממ.. טוב נו. הכל רק לא המיקרה!:shock:"

עכשיו יש לי בעיה קטנה עם ההילוכים. הרכב נכבה לי מלא פעמים בהתחלת נסיעה, במיוחד בעליות. לא משנה כמה מהר אני מעביר את הרגל מהבלם לגז. לא יכלו לצייד אותו לפחות במערכת עזר לזינוק בעליה!?:x

שלא תטעו, אני רגיל לעבור מאוטומט לידני בלי שום בעיה מיוחדת (האוטו של אבא שלי ידני וישן). אבל משהו בשברולט הזאת פשוט לא מתחבר לי.. יש מצב שהקלאץ' גמור ונוטה להחליק?

בזמן הקצר שאני איתו כבר יצא לי להשתמש בבלם יד כמוצא אחרון לפני התנגשות ברכב מלפני, כשהייתי צריך לצאת רוורס מחניה בירידה :roll:

טיפים?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם זה היה ליום אחד, מילא. אבל חברים מדובר בשבוע לפחות.. אי אפשר לעבור סתם כך מB4 שחורה לזה:

micra-(1)_ot.jpg

מי שמכיר אותי יחשוב שעברתי צד :mm_eek:

את זה עוד אפשר לעכל:

1236492_10201316366005344_561488420_n.jpg

BMW E92 8)

פורסם

עדיין לא ידוע לי כמה בדיוק יעלה התיקון, וגם לא את אחוז ירידת הערך. מלבד מעיכה קטנה בגג רוב הרכב רק נשרט ויעבור צביעה כללית. החלקים היחידים שלא נכללו בתיקון זה מכסה הבגאז' והטמבון האחורי - בשניהם העץ לא "טיפל".

BMW E92 8)

פורסם

הקלאץ' בספארק "גבוה" ,בגלל זה כשאתה זז מהמקום או זינוק בעליה,תן קצת יותר גז ולחיצה ממש עדינה על הקלאץ

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. המיקרה היא לא סיסי כמו שהיא נראית. רכב מאד זריז ונחמד. אתה תופתע ולטובה.

2. יכול בהחלט להיות שהקלאץ' בספארק דיי דפוק. אלה רכבי השכרה שנוהגים בהם בהתעללות.

3. משתתף בצערך על הנזק לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רק שהקלאצ' בספארק גבוה, הוא גם חסר תחושה ומאוד לא נקודתי.

בדרך כלל ברכבים ידניים אתה מהר מאוד מוצא את "נקודת החיכוך", בספארק זה משום מה לא קורא. זה מרגיש כאילו כל מהלך הדוושה הוא בעל דרגת קושי אחידה, מה שכמובן מקשה על זינוקים מהמקום.

אבל חוץ מזה, הספארק היא ממש לא מכונית נוראה. אני דווקא די אהבתי אותה, זריזה ומרווחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוך שבועיים אתה תתרגל לקלאץ'.

נ.ב.

את זה שאתה הומופוב עוד אפשר להבין אבל מי שמעדיף שברולט ספארק על ניסן מיקרה צריך לבדוק באיזה צד הוא.

פורסם

זה נוטה לקרות ברכבים עם מצמד לא ברור וגם בכאלו שאין להם הרבה כוח בסל"ד נמוך.

במקרה הזה יש לך שילוב מנצח ומעצבן.

אם תוסיף לזה שהמצמד אולי לא במיטבו בגלל התעללות, זו בכלל נוסחה מנצחת :twisted:

פורסם

לא יודע מה יותר סיסי, שנכבה הרכב בזינוק בעליה או מיקרה בורדו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בן 24, עובד בתחום חיי הלילה.. נעזוב את הקטע של הצדדים - אני לא יכול להגיע למועדון עם האוטו של סבתא שלי. בטח שלא לצאת ממנו עם בחורה. הספארק לפחות מעוצבת לקהל צעיר יותר.

בנוגע לקלאץ' - כמו שרשמו פה - קשה מאוד לעלות על ה"נקודה" וזה הדבר הראשון שהרגשתי. יצא לי לנהוג על לא מעט רכבים ידניים שבזינוק או שניים תפסתי את העניין ועם הספארק זה פשוט לא קרה גם בזינוק ה20. :?

מקווה שאתרגל לפני שאצטרך להחזיר אותה.

BMW E92 8)

• תוכן חדש...