Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה -לאחרונה קניתי פיאט דוקאטו הרקולס 2800 שנת 2000. השבוע הייתי במוסך לתיקון נזילות השמן+טיפול לישור קו. המוסכניק אמר לי שיש נזילה מהחצי בלוק והתיקון יקר מאוד, כמו כן החלפנו אטם קרטר ועדין יש נזילות כמו ברז. אפילו שהרכב עומד מכובה עדין השמן נוזל. תודה מראש, חי. עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

האם הוחלפו שאר מחזירי השמן (אטם מכסה שסטומים,מחזירי שמן של הטיימינג וכו׳) אם לא אז יכול מאוד להיות שמשם נוזל.

אני ממליץ לך לעשות שטיפה יסודית למנוע ולכל האיזור וכך תוכל לראות בבירור מהיכן הנזילה.

אם יש לך נזילות שמן בזמן שהרכב כבוי אז רוב הסיכויים שזה מהקרטר שמן או מבורג הריקון או מהפילטר שמן.

כי כאשר הרכב כבוי השמן נמצא בתחתית המנוע (אגן השמן) ולא למעלה.

אם אני לא טועה המכונאי שלך כנראה התכוון שיש נזילות שמן בין הראש מנוע לבלוק ובשביל לתקן צריך להוריד ראש מנוע.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הוחלף פילטר שמן + אטם קרטר הכונה של המכונאי שהנזילה מחצי בלוק איפה שיושב הקרנק יכול שהוא טועה לכן אשמח לקבל חוות דעת נוספת או הכונה למכונאי שמכיר את הרכב טוב כדי לקבל חוות דעת תודה מראש על העזרה

• תוכן חדש...