Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במשרד הרישוי היום ע"מ לקבל את רישיוני שנשלל. לתומי הבאתי צילום של טופס בית המשפט, על אף שנאמר לי שלא צריך כי זה מעודכן במחשב.

מחכה את ה-40 דקות בתור, סובל את עמישראל הממתין (כאן תדמיינו קבוצת אנשים בקיץ, "ממתינים", פלוס תור לאשנב מהיר, שאינו מהיר, ותור שאינו תור). אני רגוע, משחק עם בולדוג צרפתי של היושב לידי. בכיסי מס' 136. המספרים הגיעו ל-128, ואז התקפה! פקידה שכנראה הייתה מאגיסטית בצבא מתחילה להריץ מספרים 129-30-31-32-33-34-35 אנשים קופצים, רגע! זה תורי! תעצרי. עצרה. עכשיו מנהלים את התור ידנית. כיף. אני עדיין רגוע. מחכה לצליל שיביא את המונה ל-136. פינג!

מתיישב מולה, מחייך מאוזן לאוזן, מסביר את כוונתי ומוציא תעודת זהות. "את הטופס", מסננת לעברי. מגיש לה את הצילום. "לא טוב, צריך מקור". אני אומר לה שביררתי ולפי מה שנאמר לי זה מעודכן במחשב ולא צריך בכלל טופס. "מי אמר לך?!" נבחה עלי. מה זה משנה, השבתי בקור רוח, זה יעזור לי במשהו? "לא. אתה לא יודע שלמשרד ממשלתי באים עם מקור?!" לא אני לא יודע. תראי, לקח לי שעה וחצי להגיע הנה, אני לא אספיק להביא את המקור בזמן, (קם ללכת) אז לחזור מחר? "חכה שניה, אני אבדוק". שני קליקים במחשב, והיא מדפיסה לי רישיון חדש.

עכשיו, אני באמת שמח על היעילות. כי מסתבר שלא צריך ניירת, לא צילום ולא מקור. משרד הרישוי כן מחובר למערכת, כמו שצריך. את המערכת הוצאתם מתקופת האבן אל המאה ה-20 (שזו רק מאה אחת אחורה), ומה עם הפקידות? הן עדיין יודעות לקרוא רק נייר מודפס מקורי?

אפילו עמדת תשלום אוטומטית יש, לה מוקדש חלק ב' בסיפור:

ממלא את הפרטים בעמדה הממוחשבת, מעביר כרטיס אשראי, מחכה להנחייה להכניס את הטופס ע"מ שייחתם, היא לא מגיעה. פתאום יוצא לי רישיון משולם וחתום. עכשיו יש לי שני טפסי רשיונות, אחד לא משולם ואחד כן. חוזר לפקידה לתת לה את הרישיון שנתנה לי זה הרגע, שתשמיד אותו. "מה אתה רוצה שאני אעשה עם זה?" שואלת בנהמה. אנעארף? אין לכם איזו מגרסה או דרך להשמיד מסמכים כאלה? אני לא רוצה לזרוק לפח. "אז קח הביתה ותשרוף", גרגרה עלי. תודה, שיהיה לך אחלה יום. "(נהמה לא ברורה, כנראה גרגור)".

הולך לאוטובוס שקוע בהרהורים: האם בכלל הייתי צריך לעמוד בתור? האם לא הגיוני לייצר איזה מרכז מידע לאזרח? אולי נציגת שירות שתברר עם המגיעים מה הם צריכים ותנחה אותם?

האם הפקידה טרחה לבדוק במחשב רק כי הפתעתי אותה בתגובה הכי פחות צפויה, כניעה מוחלטת ונכונות לחזור שוב? אולי זה עורר אצלה משהו שלא חוותה מזמן, נו, איך קוראים לזה, רגש? אם הייתי רב איתה כמו כולם, וודאי הייתה מתבצרת בעמדתה.

והתהייה החשובה מכולן: למה כשאתם רואים כלב מדבר זה מפתיע ולא ייאמן, אבל פקידה נובחת זה הגיוני?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני רוצה להתוודות על שקר. את המשפט על הבולדוג הצרפתי גיבבתי להודעה רק על מנת לבנות מתח מהכותרת לפאנץ׳ ליין. לא יכולתי יותר לשמור את השקר.

אם חיכיתם לשמוע מה עלה בגורל הבולדוג, זה עבד.

עם הנעלבים הסליחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני באתי עם טופס הפקדה מקורי, והפקידה כלל לא ביקשה אותו אלא רק ת"ז. וגם לי יש שני רשיונות מנייר.

לפחות הפלסטיק הגיע תוך שבועיים. :roll:

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מכיוון שתום השלילה ממילא מעודכן במחשב לעניות דעתי בתום השלילה ניתן לגשת לרישינומט מצוייד בכרטיס אשראי אישי. הרישיון המשולם לא יאחר לצאת - ללא המתנה במשרד הרישוי בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחחח, משרדי הממשלה.

שני סיפורים מהיום ממש:

1- לפני מספר ימים שלחתי בקשה למשרד התמ"ת להיתר יבוא חד פעמי עבור פריט מסוים. לקח לי לא פחות משבועיים לפענח את הטופס המבלבל הכולל מונחים כמו "הצעת הזמנה", "חשבון ספק" ודברים בומבסטיים אחרים, שבעברית פשוטה הם סה"כ דברים כמו "חשבונית", "הסכם מכירה/קבלה" וכו'. למה במשרדי הממשלה מרגישים שזה כל כך נחוץ להקשות ככל האפשר על האזרח בכל תהליך שהוא מנסה לעבור?

כאילו שזה לא היה מספיק, הבקשה נדחתה, והופניתי להוציא לפריט תקן ורשיון יבוא. עבור פריט שבחוק מפורט ספציפית שאינו דורש את זה. אז מה עושים? מתקשרים!

אה, רגע, מענה טלפוני אך ורק בין 10 בבוקר ל 2 בצהריים. שחס וחלילה לא יעבדו יותר מדי במשרדי הממשלה.

ומס' 2- חבר שלי הרגע הודיע לי שהוא קיבל קנס כי לא חידש רשיון כלב (יש דבר כזה???) עבור הכלב שלו שמת לפני 4 חודשים.

מיותר לציין שהם עברו את כל הטופסיאדה של משרד הבריאות עבור כלב שמת וטיפול בגופה. אבל יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה, אז- קנס.

מענה טלפוני באגף המבוקש- בין 8 ל 10 בבוקר.

הביורוקרטיה במדינת ישראל נוראית מאין כמותה, אין יום שאני לא נתקל בדבר כזה או אחר שמרתיח אותי עד אינסוף. כל כך קשה לעשות פה דברים פשוטים.

פורסם

מיותר לציין שהם עברו את כל הטופסיאדה של משרד הבריאות עבור כלב שמת וטיפול בגופה.

:shock: :shock:

רק אצלנו במושב זו סיבה טובה להדליק את המנגל?

פורסם

קנס לכלב שלא קיבל חיסון כלבת?

הכלב שלי לא קיבל השנה ולא קרה כלום. הכלב הקודם לא קיבל במשך 4 שנים ולא קרה כלום (חוץ מצעקות של הוטרינר כשהגעתי בשנה החמישי לתת לו חיסון).

אם יש להם בעיה, שיגדילו את חלון הזמן למתן חיסון ליותר משעתיים בשבוע (שעה ביום שלישי ושעה ביום שישי).

וכמובן שזה בשעה 10 בבוקר כשכולם עובדים וכנראה שצריך לקחת יום חופש בשביל זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הקנס הוא על אי-חידוש הרשיון לאחזקת כלב. לא ניתן לחדש רשיון ללא מתן זריקה נגד כלבת. מלכוד 22.

הידעתם שאסור לאדם להחזיק מעל 3 כוורות דבורים בחצרו/שטחים שלו ללא רשיון?

אפשר להכניס את כל הפקידים שממציאים את התקנות למחלקת צינתורים, כי להיכנס לאנשים לורידים הם יודעים מצויין. :evil:

פורסם

סתם לידיעה : השנה נתגלו למעלה מ-30 כלבים חולי כלבת !

סתם לידיעה : כלבת הורגת !

אין תרופה לכלבת ,יש חיסון.

סתם למחשבה : למה לא מדברים על זה?

בעצם .. זה ממש לא סתם.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
קנס לכלב שלא קיבל חיסון כלבת?

הכלב שלי לא קיבל השנה ולא קרה כלום. הכלב הקודם לא קיבל במשך 4 שנים ולא קרה כלום (חוץ מצעקות של הוטרינר כשהגעתי בשנה החמישי לתת לו חיסון).

אם יש להם בעיה, שיגדילו את חלון הזמן למתן חיסון ליותר משעתיים בשבוע (שעה ביום שלישי ושעה ביום שישי).

וכמובן שזה בשעה 10 בבוקר כשכולם עובדים וכנראה שצריך לקחת יום חופש בשביל זה.

הכלבים שלי קיבלו אצל הוטרינר שיש לו שלוש שעות פתיחה בבוקר-צהריים ועוד שעתיים וחצי פתיחה אחה"צ עד הערב, בא'-ה' וביום שישי הם פתוחים מ-9 או 10 עד 2 בצהריים.

אין אצלך באיזור וטרינר עם שעות פתיחה נורמליות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אף אחד לא מתקרב לכלב שלי (ולחתולים גם) חוץ מהווטרינר הקבוע שמכיר אותו משהיה גור ואת ההסטוריה הרפואית שלו.

באיזור המרכז זה בבי"ח בז'בוטינסקי בפ"ת, פתוח 24/7.

פורסם
הכלבים שלי קיבלו אצל הוטרינר שיש לו שלוש שעות פתיחה בבוקר-צהריים ועוד שעתיים וחצי פתיחה אחה"צ עד הערב, בא'-ה' וביום שישי הם פתוחים מ-9 או 10 עד 2 בצהריים.

אין אצלך באיזור וטרינר עם שעות פתיחה נורמליות?

בטח שיש, וטרינרים פרטיים פתוחים כמו שאר העסקים בעיר בכל שעות היום.

אבל אצל וטרינר פרטי אתה משלם תשלום נוסף על האגרה של הרשות המקומית, ואני לא רואה סיבה לשלם פעמיים על אותה הזריקה.

זאת הסיבה העיקרית שאת הזריקה הזאת אני עושה אצל הוטרינר העירוני, הסיבה המשנית היא כי הוטרינר העירוני הוא 1.90 על 130 קילו (או יותר) ולראות אותו פוחד מכלב ובודק כל שנה שלא הדבקתי לכלב את האשכים זה די משעשע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מעדיף לעקור לעצמי את 2 העיניים מלתת לווטרינר העירוני להתקרב לאחת מהחיות שלי.

ובאמת, יש אנשים שאשכרה מדביקים לכלב המסכן את האשכים ע"מ לשלם אגרה מופחתת?

• תוכן חדש...