Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר אתה צריך להדחף לנתיב אחר בגלל סיבה כלשהי זה בסדר: יש לך סיבה טובה. אבל כאשר מישהו אחר אתה לא נותן ועוד מרוצה מזה שיש מפגע בטיחותי:

:brickwall:

זה שאותו נהג נשאר לא קשור תקוע בנתיב זה רק אומר דבר אחד: הוא לא עושה את זה באופן קבוע, אלא כניראה באמת טעה בדרך. מי שעושה את זה קבוע יודע טוב מאוד להשתלב ולחתוך רכבים אחרים.

לא מרוצה מזה שהרכב מפגע בטיחותי חבר. הגזמת.

הכוונה שהרכב הנדחף לא משתלב לנתיב אחרי שלא הצליח להידחף אחרי כי הרכבים מאחורי גם לא נותנים לו.

היו מקרים בודדים שנתתי לאנשים להיכנס ולהדחף לפני, אם אני רואה שעל הזין שלהם לקבל מכה ברכב (ולי כן איכפת) או שבאמת אתה רואה נהג/ת אבוד שהתבלבל כמו שלי קרה שתיארתי קודם ואתה תתן.

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים. כמות הנדחפים בפועל היא קטנה, וכל אחד מהם גורם לעיכוב של שניות בודדות. זה יותר מעצבן מאשר מעכב או אפילו מסוכן.

לכן, הפתרון הוא לא למנוע כניסת הנדחפים אלא להגדיל את הרווח מראש כדי לאפשר להם להיכנס, רצוי לפני שהם החלו במהלך שלהם (הסטיה לתוך נתיב הנסיעה שלך), כדי שהרווח שלנו יישאר תקין לאורך כל הזמן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אגב תשימו לב שרוב הנהגים שעושים זאת על הכביש נמצאים בתוך רכב יקר. לפחות מהנסיון שלי.

עוברת לי המחשבה בראש שבעל הרכב אומר "יש לי מרצדס אף אחד לא ירצה לשרוט אותי".

Opel Adam S 2017

פורסם
פעם הייתי בדעה שאם יש רכב ליסינג אז להיכנס ברכב של נדחף כדי ללמד אותו לקח. האחריות לתאונה אמורה להיות עליו. דעות?

בזבוז של זמן כסף,

ובמקרה הרע יותר מישהו מנוסעי הרכב יחליט להתפנות, ואז הפגיעה בפח תהפוך להיות תאונה עם נפגעים.

אי אפשר לדעת מי יושב מאחורי ההגה, יכל להיות "שתיפול, על נהג שיחליט להונות את הביטוח שלו ואז תהיה בבעיה.

אני בטוחה שאתה לא רוצה להגיע לזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חובבי רכב רוכשים "כבוד" למכוניות כאלה ולכן נותנים להם להכנס.

קודם כל- רוחשים

שנית- למה המלה כבוד במרכאות? למה אנשים "רוחשים להם כבוד"? כי הם מפחדים מהם

כמות הנדחפים בפועל היא קטנה, וכל אחד מהם גורם לעיכוב של שניות בודדות. זה יותר מעצבן מאשר מעכב או אפילו מסוכן.

נכון. מה שמפריע היא לא השנייה וחצי של עיכוב, אלא שוב- הגישה של "אני היחיד" "כולכם על הזין שלי" "אני חותך ושיזדיינו כולם".

גישה שאותי אישית מגעילה ויש לי אפס סבלנות אליה. אנשים אומרים "אתה לא יכול לחנך את כולם". חבל מאוד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפני כמה חודשים אני הייתי באירופה, שם אף אחד לא נדחף ובגלל זה ההמתנה בפקקים הרבה יותר קצרה.

היה פעם אחת שאני לא השתלבתי בזמן לפניה שמאלה, הגעתי לרמזור, אותתי, והרכב שהיה לפני ישר עצר ונתן לי להכנס.

הוא אפילו לא חשב שיכול להיות כזה מצב שאני עושה את זה בכוונה.

פורסם

מחזק. נסעתי בבאזל בנתיב ימני, כאשר משמאלי שני נתיבים עמוסים והנתיב שלי פנוי. באיזה שלב ראיתי שלט שלפיו היעד שלי מצריך מעבר לאמצעי. מיד סימנתי שמאלה והצטרפתי לתור - הרכב שאחרי הבין שאיני מקומי ואיני מכיר את הדרך, וגם אני הצטרפתי לתור לפחות 2 ק"מ לפני הצומת הפקוק, כך שניתן היה להבין שהבעיה שלי היתה אי הכרת הדרך, לא נסיון דחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פעם הייתי בדעה שאם יש רכב ליסינג אז להיכנס ברכב של נדחף כדי ללמד אותו לקח. האחריות לתאונה אמורה להיות עליו. דעות?

רכב ליסינג זה רכב שלך ל3 שנים. אם תשבור אותו: הרי פחות תהנה ממנו בעצמך. מעבר לזה, אם תיהיה אשם בתאונה: יש השתתפות עצמית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברת הליסינג עושה מה שקל לה - גובה ממך את ההשתתפות העצמית. הרי יש להם צ'ק פתח למשכורת שלך. ארי זה לך ותלחם אתם על צדקתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי אין כאן תשובה פשוטה כי לא כל ההידחפויות הן לא מוצדקות, יש מקומות שאם לא תדחף לא תוכל לצאת לעולם (למשל צמתים שבנויים או עובדים בצורה מפגרת).

יש מקום פופולרי למשל, כשבאים מדרך השרון ורוצים לפנות ימינה בצומת T (לכיוון אמדוקס ומייקרוסופט), הצומת הזאת בנויה דפוק פשוט, ועד שיחליפו אותה למחלף (הבנתי שזה בתהליכים) חצי מהמכוניות ימשיכו להדחף מהנתיב השמאלי.

מצד שני יש גם מקרים לא מוצדקים בעליל ובכאלה אני פשוט לא נותן להדחף, נקודה. למשל כאן בב"ש יש איזו צומת T בדרך כשאני לוקח את הילדים לביה"ס, בד"כ עמוסה בבוקר באזור רבע לשמונה, יש אי תנועה באורך 30 מטר לפני הצומת ובדיוק לפני אי התנועה הכביש רחב קצת מה שפותח חלון לנדחפים החכמולוגים.

פעם אחת בחורה אחת חתכה מצד ימין (יש פנייה גם ימינה בצומת שכביכול יש לה נתיב נפרד אבל הנדחפים לפעמים משתמשים בו כדי להדחף שמאלה בהמשך) ונדחפה לפניי עם איזה רכב קטן כזה. נסעתי אחריה עד הצומת, ואז ממש לפני הצומת נתתי מכת גז עם האימפלה חתכתי אותה מימין (הצומת רחבה יחסית) ופשוט נעמדתי לפניה כשהרכב ממש באלכסון ביחס לצומת, היא נבהלה מאוד, אמרתי לעצמי טוב מאוד ופשוט נסעתי.

במקרה אחר אחד עם קפטיבה שחורה שמרגיש את עצמו משהו כנראה פשוט עמד לידי מצד שמאל לפני האי תנועה והתכוון כזה באלגנטיות להשתחל לפני, בקיצור איך שהוא בא להדחף סובבתי את הראש שמאלה ונתתי לו מבט כזה של "אם אתה נכנס לפני אני יוצא מהאוטו ודוחף לך את הראש לתוך התחת", בקיצור הוא ויתר ונדחף כמובן מאחוריי, וראיתי את המסכנה מאחורה צועקת בתוך האוטו ומקללת אותו כנראה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...