Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנמאס לי שהדשבורד דביק עקב חומרים ח*א נוצרה שכבה מאוד דביקה ומגעילה ובעלת צבע אפור.

התהליך כולל :

פירוק דשבורד עליון ע"י 9 ברגים שממקומים :

i5x6.jpg

בתמונה סימני רק 7 ברגים אך יש 2 מתחת להגה, 2 ברגים ארוכים שלאחר הסרתם, מסירים את הפלסטיק העליון ועד נחשפים ה2 ברגים שמסומנים בתמונה (ליד הלוח השעונים)

מצב הדשבורד לפני :

lf31.jpg

4ktl.jpg

58sf.jpg

3dut.jpg

yxf6.jpg

הרכב ללא דשבורד :

bqgc.jpg

9dje.jpg

sgao.jpg

מצב הדשבורד לאחד ניקוי יסודי עם מסיר שומנים והרבה סבון ומים:

zz40.jpg

u4ou.jpg

1ydn.jpg

אם כבר פירקתי את הדשבורד יש סיבה לנקות את כל האבק והלכלוך שהצטבר 14 שנה:

dyyv.jpg

9esa.jpg

ya4o.jpg

הדשבורד מרגיש הרבה יותר חלק, ומעתה והלאה יבריק וינקה רק עם חומרים איכותיים, CG SLIK SHINE.

טיפ נוסף, בהברגת הברגים חזרה, השתמשו בקצת עדינות כי הפלסטיק עדין עקב היותו ישן.

וכן כיף לפרק דשבורדים ב12 בלילה 8):lol: :lol:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כל הכבוד על הביצוע, פירוק דשבורד זה לא דבר קל וזה בנוסף לשעה המאוחרת. שאפו!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

התמונה אחת לפני אחרונה שלך היא הסיבה שאני לא מפרק. לא בא לי למצוא שערה שחורה מסולסלת שכנראה לא שלי.

סתם סתם!

אהבתי וסחטיין על ההשקעה, אני צריך להתחיל לפנות זמן ולהדביק קצב...

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
כול הכבוד.

עבודה לא קלה.

הצלחת לנקות את הקפה שנשפך בסוף?

העלתי לשרשור הקודם, שפכתי כמות של אבקת סודה, בינתיים אין ריח של חלב בכלל כאילו לא היה,

רק צריך לשפשף את השטיח קצת ולשאוב.

מאוד מקווה שיעזור :)

FRANCE

פורסם
בחור אמיץ אתה!

גם דשבורד וגם פלסטיק עתיק מתכון מסוכן.:lol:

בהחלט, למרות שברכב הזה הדש בורד יחסית פשוט ולא צריך להוציא מכלולים כמו הפתחים של המזגן הרדיו ולוח השעונים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בהחלט, למרות שברכב הזה הדש בורד יחסית פשוט ולא צריך להוציא מכלולים כמו הפתחים של המזגן הרדיו ולוח השעונים

בהחלט, דשבורד עליון סך הכל, מקווה שלא אצטרך לפרק את הדש עצמו כי פה יש בעיה רצינית :lol: :lol:

FRANCE

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, דבר שמאד הציק לי בעין זאת המדבקה ששמת על כרית האויר, אני מאד מקווה שהיא לא תפתח לעולם ולא תזדקק לה ,אבל במקרה חירום אני מפחד שהיא לא תעבוד כראוי, קח זאת לתשומת לבך הבטיחות חשובה יותר מהכל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אתה באמת ובתמים חושב שלכרית אוויר יש כוח לקרוע את הדש אבל תחסם בגלל מדבקת ויניל מסכנה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני בטוח שהכרית אוויר תצליח לקרוע את המדבקה, אבל לא הייתי רוצה לבדוק את זה במצב חירום, יש דברים שלא מתעסקים איתם וזה אחד מהם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בשרשור של שיפוץ האוטו כבר דיברנו עלזה, בסדר גם האוטו בן 14 מי אמר שיפתחו הכריות? המדבקה עצמה כאשר היא קרה, היא נקרעת מאוד קל..ושים לב בהדבקה נגיד בתמונה בלי הדשבורד שזה לא כל כל הכרית, ככה שהמדבקה תעוף בקלות ולא יקרה מצב שיתקע.

FRANCE

• תוכן חדש...