Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדלקה נורת CHECK ENGINE באלנטרה 04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשבת במהלך נסיעה מת"א לשדרות, באזור אשדוד נדלקה לפתע נורת הצ'ק אנג'ין לכמה שניות ונכבתה. עצרתי בצד, כיביתי את הרכב ובדקתי מי רדיאטור/שמן. לא היה חסר כלום. מה שכן, אם אני זוכר נכון, אני חושב שהיה איזה שינוי בתגובת מצערת/מנוע בזמן שהנורה נדלקה. אולי זה כי נבהלתי ולחצתי על הגז או הרפיתי ממנו.. בכל מקרה, הנעתי את הרכב והמשכתי לנסוע. מאז הנורה לא נדלקה והרכב נוסע כרגיל.

יכול להיות שזה סתם משהו ארעי או שחייבים ללכת עם זה למוסך? זה פשוט זמן, טרחה, כסף.. אני צריך שמישהו ינזוף בי שזה עניין של חיים או מוות (לאוטו, לאוטו) כדי שאני אזיז את עצמי לשם.

אגב, מוסכים מומלצים ליונדאי בת"א? רצוי מוסך לא מורשה, אבל שמתמחה ביונדאי (כמו מוסך רון לפוקסווגנים - או שאולי רון גם מומחה ליונדאי?)

• ספונסר פורום
פורסם

אם הנורית כבתה אז אין טעם להיכנס לפאניקה. תמשיך לעקוב אחרי זה ובמידה והתקלה חוזרת על עצמה שוב גש למוסך לבדיקה.

באזור המרכז יש לך את המוסך הירוק שמתמחה במכוניות קוריאניות והוא הומלץ פה בפורום רבות. וכמובן בתל אביב יש לך את גם ניצן ממוסך שאפט, אחד מהמוסכים היותר מוכרים בפורום.

פורסם

לפני כשנה בבורה 2002 שלי , דלקה הנורה הזו וכבתה , ועם הזמן דלקה וכבתה לסרוגין , ולאחר מ"ס חודשים החלה לדלוק קבוע ובמקביל החלו בעיות סחיבה וצריכת דלק גבוהה . מה שהיה בסוף זה חיישן למבדה ( חמצן ) שהוחלף . מברור התופעה הבנתי , שהחיישן הזה לא מתקלקל לפתע , אלה לוקח לו זמן עד שהוא נגמר - וזה מה שקרה לי . מעבר לכך הבנתי שחיישני למבדה מחזיקים פלוס/מינוס 150000 ק"מ , וכשזה קרה לי הרכב היה עם 165000 ק"מ . זה לא מחייב שזה זה , פשוט תעקוב ויהיה לך כיוון כלשהו .

• תוכן חדש...